dünyadaki türk nüfusunun fazla olmasının sonucu işte...
hadisenin açıklamalarını okudunuz mu kızlar ;
norveçin solisti alex' in tatlı ve sempatik diye 1. olduğunu iddia ediyor ve seneye bizde tatlı bir çocuk yollayalım diyor... sanırım hazmedemedi hanımefendi :)
ayrıca vokalistlerin sesinin kendisinden daha fazla çıkmasının sebebi de reji hatasıymış mış mış -tatlicadiarzu-
desenize ses yok zevk yok dans yok saygı da yokmuş
nesrin eminmisin bu aynı şarkı değil sanki sözler başkaa :uhm:
ses,dans olmamasına ses çıkarmayız sonuçta ne olursa olsun bize derece kazandırmış
ama saygı olmaması gerçekten gözümdeki değerini sıfırlıyor
her zaman mütevazi olmak hatalarının arkasında durabilmek kazandırır insana
biri bunu hadiseye öğretmeli bence
valla nette böyle yazıyordu ama sonrdan dinlediğimde haklısın..biraz başka gibi geldi banada..young girl falan diyordu başta burada yok...ayyy yoksa bunlarda çalınır diye falanmı değiştirdi accık sözleri
dereceyi haketmediğimizi düşünüyorum...
sesi çıkmayan tek ülke bizdik...haksız kazançları sevmem...oyunlarda hile yapmayı da sevmezdim..bana zevk vermez...
1. olsaydık bile sesi çıkmayan bir sanatçı ile temsil edildiğimiz için bu bana gurur vermezdi...
kıfayete gelince Türk halkı adına tam bir fiyasko rezaletti...
sanmam bunlar çok iyi araştırılıyor kabul edilmeden önceya azerbaycan nın şarkısının sözleri ve müzüği bana bir şakıyı çağrıştırıyor ama nedir bulamadım
ayy yoksa kopyamıııııı
valla bana final performansiyla ilgili tek fiyasko hadisenin sesi gibi geldi
birinci velet çok başarılı tekrar izledimde..
rejide sahiden bi aksama var kızlar bakın bida dinleyin düşünsenize o an tüm konsantre gider sanatcı ne olduk ne oluyo derken ki kızın dudakları morarmış sinirden heycandan ben hak vermiyor değilim ses sisteminde bi tuhaflık var resmen var
sanmam bunlar çok iyi araştırılıyor kabul edilmeden önce
bitek ben mi farkettim yani kafamçokkarıştı
hiç birşey yoktu...orda günlerce provalar yapıldı da sorun yoktu aniden eleme gecesi ve final gecesi mi aksama oldu..
hadise heyecan yaptı çünkü sesinin yetmediğini biliyordu...moskovada aşırı strese girip hastalanması da artık iyice eminim bu yüzden...
24 ülke arasından var mı başka bir ülke bizim gibi rejisi bozuk ve sesi çıkmayan ezik duruşlu sanatçısı olan
valla bana final performansiyla ilgili tek fiyasko hadisenin sesi gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?