Keşke diyorum Mustafa Topaloğlunu yada Ajdar vari birilerini gönderip elenip ama kahkahayla tüm Türkiyeyi güldürecek bir şarkıyla katılsak şu yarışmaya nekaa güzel olur değilmi derin bir ohbeee çeker siyasi oyunlara güler geçerizyerimseniben
Üstelik Şarkının sözleride diğer Ülkelere gönderme dostluk, kardeşlik, komşuluk adına olsa Nakarat kısmıda Sev Beni Seveyim Seni komşum olsa!!!kaydirigubbakcemile3
Neyseki efenim şöyle bir gerçek var eskiden Türkiye zero puanyt diye bir bayanın sesini duyardık ve kesin son 3 teydikşakkıdı
Aşmışlar efendim birçok şeyi aşmışlar en azından güzel olan şarkıya 1 puan vermeyide öğrenmişler hoş daha çok öğrenecekleri şey var ama sadece onların değil bizimde!!!
Başta kendi Ülkemizi diğer ülkelerin yanında yermek yerine yüceltmeyi bilmeliyiz Hadisenin orasına burasına laf ederken acaba bunu sadece Hadisemi yaptı diye düşünüp diğer Ülkelerde seks Tanrıçaların çıkıp erotik şov yaptıklarını unutmamalıyızalkisalkisalkis
Şov dünyası Karlı olan yine biziz Ülke Ülke dolaşan Hadisemiz birçok yerde tanıtım yapmayı ilk 4 girmeyi başarmıştır.Üstelik onunla kalmayıp hepsinden zorakidee olsa 1 er puan almıştır Bravo fıstık sana alkisalkisalkis
Ama derimki Seneye harcamalıyım bu insanları harcayan tarafta olalım dalgamızı geçip siyasi içerikli bir yarışma olduğunu unutmayalım beklentileri biraz daha bu oyun içerisinde asgariye indirip Komşuluk ilişkileri bu kadar cici olan Ülkeler arasında gülüp geçelim :hooray:
bu arada kimse bişey kazanamadı galiba
benim tahminler de fos çıktı:))
Ne zaman halk oylamasi basladi o zaman türkiye puan almaya basladi nazlicim...
Yani avrupali türklerin sayesinde...
Yine jüri olarak kalsaydi oylama...degisen hicbirsey olmazdi kanimca...
Kesinlikle ama neye kızıyorum biliyormusun canım nolursa olsun heyecanla bekleniyordu bu yarışma" 1 olacağız ","en güzeli bizimki"
Oğluşum gözyaşlarıyla baktı yarışmanın sonuna anlatıyorum günlerdir bak ilk 5 girersek öp başına koy annecim yine bile iyi diyorum ama çocuk okadar eminki bazı şeylerden ..
Nasıl kızıyor şimdi allak bullak kafası babası ona aynen" bak oğlum yarışma sonuçlanırken şu ülke bu puan gelecek" ezberlemişiz hepimiz kaydirigubbakcemile3
Skoru önceden bilen koca bir Türkiyeyerimseniben Yİnede iyidi cidden tebrik ediyorum Hadiseyi en azından şu 4 senedir 4ten aşağıya inmiyoruz oda artık sanırım utançlarından birkaç puan veriyorlar yerimseniben
norveçin şarkısını baştan beri diyorum harikaydı netten durmadan izliyorum ben
Benimde gmailime hem videosu hemde mp3 formatı geldi indirip izledim şarkı güzelmiş gerçekten ben ilk dinlediğimde pek beğenmemiştim.Bu arada şarkıyı söyleyen çocuğu biz harry potter a benzetmiştik yanındaki kızlarıda avon reklamlarına çıkan kıza diye dalga geçmiştik adamlar 1. oldu. :roflol:
:asigim::asigim:
görin mi elin sabı sübyanını
rekor kırdı bu şirinlikle
görin mi elin sabı sübyanını
rekor kırdı bu şirinlikle
ah fundam ahhh bitirdi beni bu şirinlik
edfırtı boşadım aramızda kalsın -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?