Eurovision 2009 Sonuçları

Keşke diyorum Mustafa Topaloğlunu yada Ajdar vari birilerini gönderip elenip ama kahkahayla tüm Türkiyeyi güldürecek bir şarkıyla katılsak şu yarışmaya nekaa güzel olur değilmi derin bir ohbeee çeker siyasi oyunlara güler geçerizyerimseniben

Üstelik Şarkının sözleride diğer Ülkelere gönderme dostluk, kardeşlik, komşuluk adına olsa Nakarat kısmıda Sev Beni Seveyim Seni komşum olsa!!!kaydirigubbakcemile3

Neyseki efenim şöyle bir gerçek var eskiden Türkiye zero puanyt diye bir bayanın sesini duyardık ve kesin son 3 teydikşakkıdı

Aşmışlar efendim birçok şeyi aşmışlar en azından güzel olan şarkıya 1 puan vermeyide öğrenmişler hoş daha çok öğrenecekleri şey var ama sadece onların değil bizimde!!!

Başta kendi Ülkemizi diğer ülkelerin yanında yermek yerine yüceltmeyi bilmeliyiz Hadisenin orasına burasına laf ederken acaba bunu sadece Hadisemi yaptı diye düşünüp diğer Ülkelerde seks Tanrıçaların çıkıp erotik şov yaptıklarını unutmamalıyızalkisalkisalkis

Şov dünyası Karlı olan yine biziz Ülke Ülke dolaşan Hadisemiz birçok yerde tanıtım yapmayı ilk 4 girmeyi başarmıştır.Üstelik onunla kalmayıp hepsinden zorakidee olsa 1 er puan almıştır Bravo fıstık sana alkisalkisalkis

Ama derimki Seneye harcamalıyım bu insanları harcayan tarafta olalım dalgamızı geçip siyasi içerikli bir yarışma olduğunu unutmayalım beklentileri biraz daha bu oyun içerisinde asgariye indirip Komşuluk ilişkileri bu kadar cici olan Ülkeler arasında gülüp geçelim :hooray:

Ne zaman halk oylamasi basladi o zaman türkiye puan almaya basladi nazlicim...
Yani avrupali türklerin sayesinde...
Yine jüri olarak kalsaydi oylama...degisen hicbirsey olmazdi kanimca...

bu arada kimse bişey kazanamadı galiba
benim tahminler de fos çıktı:))

ben fazla milliyetçi davranıp türkiyeyi ilk 3 e sokunca kazanamadım
bide yunanistan fazla iddialı girdi ama bişey yapamadı
bir tek izlandayı tutturdum ben -tatlicadiarzu-

Ne zaman halk oylamasi basladi o zaman türkiye puan almaya basladi nazlicim...
Yani avrupali türklerin sayesinde...
Yine jüri olarak kalsaydi oylama...degisen hicbirsey olmazdi kanimca...

Kesinlikle ama neye kızıyorum biliyormusun canım nolursa olsun heyecanla bekleniyordu bu yarışma" 1 olacağız ","en güzeli bizimki"

Oğluşum gözyaşlarıyla baktı yarışmanın sonuna anlatıyorum günlerdir bak ilk 5 girersek öp başına koy annecim yine bile iyi diyorum ama çocuk okadar eminki bazı şeylerden ..

Nasıl kızıyor şimdi allak bullak kafası babası ona aynen" bak oğlum yarışma sonuçlanırken şu ülke bu puan gelecek" ezberlemişiz hepimiz kaydirigubbakcemile3

Skoru önceden bilen koca bir Türkiyeyerimseniben Yınede iyidi cidden tebrik ediyorum Hadiseyi en azından şu 4 senedir 4ten aşağıya inmiyoruz oda artık sanırım utançlarından birkaç puan veriyorlar yerimseniben

Ah canim kiyamam...cocuk iste:teselli:

Valla komşu komşuya oy veriyor bizim komşular belli :)) Ülkelerin dostluğu ve kardeşliği düşünülmeden oy vermiş olsaydım(şarkının beğenilirliği açısından) romanyaya verirdim şarkıyı çok beğendim.Ama şarkının beğenilirliği değilde kardeş ülkeyi yada dost ülkeyi desteklemek için vermiş olsaydım oyumu tabiki azerbaycana verirdim :) buarada romanda 12 mi 30 puandamı ne kaldı.. ne yani çok mu kötü bi şarkıydı hayır aksine çok güzeldi.Ayrıca norveçin şarkısının neyini beğenmişler anlamadım oylama sonucunda tekrar dinledim..yok yani bizim hadise bin basar..ama hadisenin sesi yarı finale nazaran iyi olsada rakiplerine göre sönüktü

Valla norveçin şarkısını hiç ama hiç beğenmedim hadise gerçekten süperdi onu herşeye rağmen bu başarısından dolayı tebrik ederim,herşeye rağmen diyorum çünkü her ülke komşusuna puan verdi çok adaletsizdi bencede,yinede 4.oldu en azından

norvecli cocuk cok yakisikli:):)sarkisida guzel ben begendim ama azerbaycan ve izlandada fena degildi

norveçin şarkısını baştan beri diyorum harikaydı netten durmadan izliyorum ben

norveçin şarkısını baştan beri diyorum harikaydı netten durmadan izliyorum ben

Benimde gmailime hem videosu hemde mp3 formatı geldi indirip izledim şarkı güzelmiş gerçekten ben ilk dinlediğimde pek beğenmemiştim.Bu arada şarkıyı söyleyen çocuğu biz harry potter a benzetmiştik yanındaki kızlarıda avon reklamlarına çıkan kıza diye dalga geçmiştik adamlar 1. oldu. :roflol:

evet tatlım gerçekten öle benziyolar ya :roflol: çocuğun kaşları nasıl ama yazık göze batmasın diye kaküller gözüne kadar iniyordu -tatlicadiarzu-

hasta oldum ben o çocuğa şirinlik abidesi resmen sabahtan beri dinliyorum alışkanlık yapıo feciiiii -tatlicadiarzu-

evet cok sirin ya:):)kemaniyla sarkisiyla seyircileri buyuledi benide tabi:):)cok tatli kerata sarki tamamiyle ona ait sozleri muzigi herseyiyle bence haketti sahanede keman caliyor

görin mi elin sabı sübyanını
rekor kırdı bu şirinlikle

subyan ama bak basarili:):)daha 22 yasinda 5 yasindan beri keman caliyor sarki soyluyor muzik yapiyor bence haketti ayrica davranislariyla kasiyla gozuylede sarkiyi soylerken seyirciye hissettiriyor ...

hem tatlı hem sesi güzel aletini de güzel çalıyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…