• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eurovision 2009 Sonuçları

irkek dedigin iyle kari gibin givirtmaz...:1closedeyes:

:roflol::roflol:evet bu biraz fazla kıvırtgandı:roflol:

şu zamana kadar en çok şaşırdığım birincilik 2006 da filandiyaydı sanırım
bu canavarlar kesin yarı finalde elenir dedim adamlar birinci oldu yaww :roflol:

ricaa ediciim o benim faforimdi-tatlicadiarzu-günlerce hard rock halelujaaa diye anırdımdıkaydirigubbakcemile3

bu hadisenin sesi çıkmıyo yaa sinir geldi bana .. o yüzden ilk beşte olur ama ilk 3 zor görünüyo bana..

dün gece bunu demiştim tuttu :1closedeyes:

önümüzdeki eurovision için diyorum ki:
rüyalarımın erkeki kahtalı mıçı katılsın dünya alem erkek görsün ses görsün yıkılsın diyorum ortalık :asigim:

evet sesi çıkmadı yaff görüntü var ses yokkaydirigubbakcemile3
ne varr o zaman çok güzel bi kızı çıkarsınlar arkadan vokaller şarkıyı söylesin diyymi ama
ama hastaymış gerçi kızcaaz üzüldüm yaa:çok üzgünüm:o da annesinin kızı sonuçta üzüldüm valla:çok üzgünüm:

mltm87 yavrim o canavarların yüzünü bilem görmedik neye benzediklerini bilmiyoruz
cehennem zebanileri gibi heriflerdi nesini sefdin onların anlamadım valla kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:evet bu biraz fazla kıvırtgandı:roflol:

ricaa ediciim o benim faforimdi-tatlicadiarzu-günlerce hard rock halelujaaa diye anırdımdıkaydirigubbakcemile3

evet sesi çıkmadı yaff görüntü var ses yokkaydirigubbakcemile3
ne varr o zaman çok güzel bi kızı çıkarsınlar arkadan vokaller şarkıyı söylesin diyymi ama
ama hastaymış gerçi kızcaaz üzüldüm yaa:çok üzgünüm:o da annesinin kızı sonuçta üzüldüm valla:çok üzgünüm:

Iyle cok givirtan irkeklerden hayir gelmez....conemmmm:delphin:

Az acsaymis hadisemiz orasini burasini...bah sonunda hasta oldu gizcagiz...benneyaptımki

Ninem hep derdi....gizim oranizi burasini sicak dudun diye...:kahve:

ay o canavarlardan hiç bahsetme :roflol::roflol:
millet finlandiya diye çoşuyo lordi mi hardi her neyse tam hatırlamıyom
hafizamda pek yer etmedi o iğrenç yaratıklar
korkunç ötesi en çok şaşırdığım birincilik

kaydirigubbakcemile3öle deme rüyana girerler görüüsünkaydirigubbakcemile3
onların filmi de var korku filmi dark floors diye filmdeki öcüleri oynuyolarkaydirigubbakcemile3

Az acsaymis hadisemiz orasini burasini...bah sonunda hasta oldu gizcagiz...benneyaptımki

açmakla kalmadı gülsüm abla
fittir fittir gezdi o ülke senin bu ülke benim
azcık kırsaydı dizini otursaydı yada gezerken azcık sıcak dutsaydı orasını burasını
böle hastayım diye yaf yaf etmezdi zannımca sırnaşık şeysırnaşık şey

mltm87 yavrim o canavarların yüzünü bilem görmedik neye benzediklerini bilmiyoruz
cehennem zebanileri gibi heriflerdi nesini sefdin onların anlamadım valla kaydirigubbakcemile3

ee sevdimm valla korkudan sevdimkaydirigubbakcemile3ama değişikti yanii show fln yanii o topukluların üzerinde durmak bile marifettikaydirigubbakcemile3
aa ayrıcaa yüzlerini görmedikk ama mr. lordinin dilini gördük küçük diline kadarr:delphin:
bknz: sibel tüzün mr. lordikaydirigubbakcemile3

ee evet kafayı serin ayağı sıcak tutcan:smiley-cool:

ee sevdimm valla korkudan sevdimkaydirigubbakcemile3ama değişikti yanii show fln yanii o topukluların üzerinde durmak bile marifettikaydirigubbakcemile3
aa ayrıcaa yüzlerini görmedikk ama mr. lordinin dilini gördük küçük diline kadarr:delphin:
bknz: sibel tüzün mr. lordikaydirigubbakcemile3

ee evet kafayı serin ayağı sıcak tutcan:smiley-cool:

sibel tüzün değeldi o zamanlar bizim fransalı gülseren vardı rimi rimi reuuuyyyyy :roflol:

Ben birinciyi çok beğendim!Hakederek birinci oldu bence!Şarkıyı ilk dinlediğimde de beğenmiştim. Önce biraz tipik bir Kuzey Avrupa şarkısı gibi geldi ama hoş şarkıydı. Halbuki o tip şarkıları sevmem ama...alkisalkisalkis

hayırr canım:delphin:sibel tüzün ve mr. lordi pek samimilerdi:jeyyar:

uyhh beynimi paketledi bu eurovision :bbo:
karıştırmışım kim kimdi ne zamandı
bananek yaww kim naparsa yapsın lordinin güççük dilinin pembişinden bananee :dilcikar::dilcikar:

açmakla kalmadı gülsüm abla
fittir fittir gezdi o ülke senin bu ülke benim
azcık kırsaydı dizini otursaydı yada gezerken azcık sıcak dutsaydı orasını burasını
böle hastayım diye yaf yaf etmezdi zannımca sırnaşık şeysırnaşık şey

Isi tiye almak dalgamizi gecmek cok daha keyifli degilmi gülüm....:1hug:

Vallaha biz istedigmiz kadar yirtinalim...avrupa kapsamli yarismalarda iyi derece almamiz cok zor....istenmiyoruz...sevilmiyoruz oralarda....:delphin:

O yüzden bence varsin bundan sonra katilmayalim...biz zaten müzigmiz ve kültürümüzle onlardan cok daha üstünüz...bunu kimseye ispatlamak zorunda olmamaliyiz...cünkü iyide olsak cok kez hakkimiz yeniliyor...sadece eurovisyonda degil bircok yerlerde....:kahve:

Ben hiç beğenmedim 1. şarkıyı. Hem ne o öyle kuzey kuzeye güney güneye oy veriyo...Azerbaycanın şarkısı daha güzeldi Norveçinkinden keşke Azeriler alsaydı..:delphin:

Vallaha biz istedigmiz kadar yirtinalim...avrupa kapsamli yarismalarda iyi derece almamiz cok zor....istenmiyoruz...sevilmiyoruz oralarda....:delphin:

O yüzden bence varsin bundan sonra katilmayalim...biz zaten müzigmiz ve kültürümüzle onlardan cok daha üstünüz...bunu kimseye ispatlamak zorunda olmamaliyiz...cünkü iyide olsak cok kez hakkimiz yeniliyor...sadece eurovisyonda degil bircok yerlerde....:kahve:

çok haklısınız bizim işimiz gerçekten zor
emeğe çabaya yazık boşu boşuna uğraşıyoruz ama bu dünyada bende varım diyebiliyoruz hiç olmazsa
kendimizi iyice ekarte edersek uzak durursak hepten kopmuş olmazmıyız
en azından adımızı duyuyoruz
ne ülkeler var malta gibi küçük bir ülke kaçtır ikinci ve üçüncü olmuş
bende varım diyor bizde bende varım diyebilmek için katılıyoruz bi anlamda
yoksa hakkımızın yendiği sevgiye ve siyasi çıkarlara dayalı bu yarışmada
rakiplerimizi yenmek zor

Katılıyorum arkadaşım sana..Herkes komşusuna oy veriyo hem de 12 puan..Biz komşularımızdan ne alıyoruz..Şu gurbetçilerimiz olmasa bu kadar puanda alamayız. Bize 12 puan veren ülkeler gurbetçilerimizin çok olduğu yerler ve Azerbaycan..

yalnız azeri kız ne güzeldi ya. bayıldım.
,bacaklarıda çok güzeldi. sütun gibiydi...

çok haklısınız bizim işimiz gerçekten zor
emeğe çabaya yazık boşu boşuna uğraşıyoruz ama bu dünyada bende varım diyebiliyoruz hiç olmazsa
kendimizi iyice ekarte edersek uzak durursak hepten kopmuş olmazmıyız
en azından adımızı duyuyoruz
ne ülkeler var malta gibi küçük bir ülke kaçtır ikinci ve üçüncü olmuş
bende varım diyor bizde bende varım diyebilmek için katılıyoruz bi anlamda
yoksa hakkımızın yendiği sevgiye ve siyasi çıkarlara dayalı bu yarışmada
rakiplerimizi yenmek zor

Atamizin bir sözünü yazmisti dün funnydacim....AB ye girmek konusundaki sözleri sunlarmis...

Hayir oraya girmek gibi bir amacimiz yok...ama AB bize böyle bir teklifle gelirse düsünebiliriz...

Su sözlere bakarmisin....Sirf Asalet ve Gurur:asigim:

Katılıyorum arkadaşım sana..Herkes komşusuna oy veriyo hem de 12 puan..Biz komşularımızdan ne alıyoruz..Şu gurbetçilerimiz olmasa bu kadar puanda alamayız. Bize 12 puan veren ülkeler gurbetçilerimizin çok olduğu yerler ve Azerbaycan..

Tabiki biz gurbetcilerden dolayi öyle cok oy geliyor....şutarafagitti

yalnız azeri kız ne güzeldi ya. bayıldım.
,bacaklarıda çok güzeldi. sütun gibiydi...

evet valla güzeldi çok hakketen dal gibiydi
romanyalımıydı hatırlamadım da o da güzeldi balkan kızları diye şarkı söyleyen o da dal gibiydi
ama hadise bıngıl bıngılmış yaffbenneyaptımkiben onu bayaa çırpı sanardımfisfisfis

Seneyeki eurovizyona kıraç abimiz girse daha bi güzel olur gibime geliyo bana.

norveç iyiymiş yaa
sonlarda çıktı ya ben o yorgunlukla anlayamamışım, tekrar dinleyince beğendim hakkaten
oğlan da pek şekerdi walla
bizim şarkı da show da diğer ülkelere göre sönük kaldı, 4.lük iyi bile bu performansa
bu arada ermenistanı ben de çok beğendim
sanırım türk ve azeri karışımı bişey yaptıklarından kulağımıza hoş geldi

Back