Eurovision 2009 Sonuçları

ama son yıllardaki dereceler fena değil bu durumu nisbeten kırdık gibi geliyor bana
eğer hadise nin bugün sesi titremeseydi yada hastaydı bilemiyorum daha iyi bir sonuç çıkacaktı diye düşünüyorum

türklerin sevilmediği doğru..
harbi sevmiyo dünya bizi..
zamanında osmanlı hepsinin yedi cedinden girmiş..acısını bızden çıkarıyolar..
ama din kısmına katılmıyorum açıkcası..

Aslında bu yarışmanın amacı, kriterleri ve doğrultusu bu kadar belli iken;
bizler belki de fazla abartıp büyük beklentilere giriyoruz. Şarkı, kıyafet vs...
hepsi bir yere kadar. Jüri puanları en net sonucu veriyor.
Ne desek boş......

bence Türk devletleri arasında şarkı yarışması olsa daha iyi...Bizi elbette sevmiyorlardır...Orada yaşayan gubetçilerimiz sayesinde puan alabiliyoruz diye düşünüyorum....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dinle ne ilgisi var bunun yapma sende..

tüm görüntü önemli orda..
dans..ses..şarı.sözler..kıyafet..

ben cok uzun yillardir yurtdisnda yasiyorum ve suna kesin konusurum avrupa birligine alinmama sebebimizde bu tarz organizasyonlardaki taslanma politikasi nedenimiz musluman olusumuz

ama son yıllardaki dereceler fena değil bu durumu nisbeten kırdık gibi geliyor bana
eğer hadise nin bugün sesi titremeseydi yada hastaydı bilemiyorum daha iyi bir sonuç çıkacaktı diye düşünüyorum

çünkü son yıllarda türkiye bastırıyo kendini gösteriyo one minute şekerim

danimarkada 4 puan verdi
ses pek yok gibiydi ama içlerinde yinede en çok hadiseyi beğendim
azerbaycanlı spikerde 12 puanı verirken türkiye dedi alkisalkisalkis

çok tatlıydı sesi ben çok beğendim şahsen
keman ezgileri de çok iyiydi sonuna kadar haketti
hadise de hakettiği sonucu aldı şarkımız iyiydi ama performans zayıftı

norveç iyiydi ama 300 küsür puan alacak kadar iyi değildi.1.olmamalıydı.Komşu komşuyu tuttu.baltık ülkeleri kendilerine verdi.
Eğer ses gerçekten önemliyse 1.fransaydı.Ama ilk ona bile giremedi.
Hadise yarı finalde daha iyiydi bu gece sesi kötüydü.Galiba hastalığı geçmemiş.Bu gece sadece görüntü vardı sesi yoktu.
Yinede bizi elinden geldiğince iyi temsil etmeye çalıştı ve çok emek verdi teşekkürlera.s.

Son düzenleme:

Yok sanmiyorum...son yillardaki iyi derecelerde avrupali türklerin sayesinde canim

türklerin sevilmediği doğru..
harbi sevmiyo dünya bizi..
zamanında osmanlı hepsinin yedi cedinden girmiş..acısını bızden çıkarıyolar..
ama din kısmına katılmıyorum açıkcası..

Yurt disinda yasiyormusun fundacim?

ben cok uzun yillardir yurtdisnda yasiyorum ve suna kesin konusurum avrupa birligine alinmama sebebimizde bu tarz organizasyonlardaki taslanma politikasi nedenimiz musluman olusumuz

avrupa birliği evet..bende aynı fikirdeyim..
hani yıllarca kassak , hepsinden daha avrupalı olsakta giremeyiz..
yapımız bu bizim ..
bozar bizi avrupa:smiley-cool:

ya düşünün sözüm meclisten dışarı
arkadaşım var kıbrısta okuyor
ve diyorki kıbrıslı türkler biz türkiyedekileri sevmiyoruz onları burda istemiyoruz
benim kanımdan canımdan dinimden olan bi ülke bunu söylerse
diğerleri ne yapmaz düşünmek lazım

bence de norveçin şarkısı güzeldi, adamda kaliteydi 5 yaşında keman ve piyano çalmayı öğrenmiş ama birinci olması şaşırttı.
türkiye komşuları tarafından zaten sevilmiyor. avrupa işi düşünce seviyor gibi yapıyor, bu ortadayken hadiseyi ülke ülke gezdirip konserler verdirenler hatalı bence. herşey para değil ki.
hangi ülke bizim ülkemize geldi yarışmaya katılan. ben duymadım. ama hadiseye dinlenme fırsatı bile verilmedi. en sonunda yarışma zamanında kızın pili bitti.

fransa ingilizce okusaydı çok daha iyi olurdu sadece ses değil şov da çok önemli
norveç bence haketti izlandanın şarkısı çok iyiydi yorum mükemmeldi azerbaycan da hem ses hem şov çok iyiydi hadise bu ülkelere bakış daha zayıf kaldı bu bir gerçek

Dinle bence çok alakası var..Hem müslümanız hem de Türk üz ,hem de Osmanlı soyundan geliyoruz..Bu yarışma eğer orta doğu ülkeleri arasında olsaydı gene bize puan vermezlerdi..müslüman olmamıza rağmen..Bu kez de halifeliğin araplardan Osmanlı padişahlarına geçmesinden dolayı duydukları tarihi kinden dolayı bize vermezlerdi...Hani Arap değiliz ya...Hiç şansımız olmazdı...

hadisede genel olarak ses yokmuş ki
hastaşık bahanesi onun
dediğiniz çok doğru sunucu diyo ki 59 yıldır kuzey rum kesimi yunanistana 12 puan verir
moldovya romanyaya 12 romanya moldovyaya al emaneti der gibi 12
çoğuda böyle kuzeyden oy yok bize
e biz şimdi iran ırak suriyeye komşu bi ülke olarak napalım
oturup coğrafi konumumuza yanalım bence :jeyyar:
bu puanlama sistemi değişmedikçe on numara şarkıda yapsak yerimiz ilk beş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…