Eurovision 2009 Sonuçları

ama hakkını vereyim norveç teki çoçuk çok tatlı
acaba tatlı oldugu içinmi aldı :tomato:

manyaklar çıktı sahneye bi duşse hepsi birlikte resil olsalar nolur Allahımmm :roflol:
kinci gördum kendimi sırnaşık şey

nıye bahane oldu şimdi??

bu tür olaylarda yanlislik hata mata deone oldugu zaman hastaligi bahane ederler o yüzden dedim canim, bence hasta masta degildi hadise onu bahane ettiler tamam yüzünde sivilceler cikti gördük ama onlar sesi ile alakasi yok, hadisede ses yok artik anladik

önlük kazananlar kımle onları gorelımde barı arkadaşlarımıza sewınelim :)))

ya bu ne simdi nasil bir sarkidir da biz guzelligini mi anliyamadik ki Norvec rezil bence Azerbeycan daha iyiydi

evet başlamadan 4.olucaz demiştm öyle oldu yazık hadseye çok stres oldu kızcaz heycanlandı bence bizim şarkıdan daha iyi bir şarkı yoktu ama hadisenin elbisesi ve heyecanı negatf etkiled bence neyse bence zaten bu iş şarkıların değil politikaların yarışına döndü kötükedihüso

Yok tabi adaşım çooooook haklısın alkisalkisalkis

Hadisede görüntü var ses yok kötükedihüso

Bana göre görüntüde yok ama şakkıdı

manyaklar çıktı sahneye bi duşse hepsi birlikte resil olsalar nolur Allahımmm :roflol:
kinci gördum kendimi sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:

Zaten sahnede şarkıyı söylerken solistin kemanın yayı koptu saf çocuk nolcek:mymeka:

aslinda komsu komsuya oy vermemesi icin oylama sistemini degistirmeleri lazim ama nasil
sarkiya bakmadan oy veriliyor cok sacma yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…