minikzm .. Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 393 208 8 Mart 2016 Konu Sahibi minikzm #1 Arkadaşlar bransim fen bilgisi, bir etüt merkezinde çalışmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Çalışma şartları maaş vs..
Arkadaşlar bransim fen bilgisi, bir etüt merkezinde çalışmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Çalışma şartları maaş vs..
Shirine-alish ***Alişimmm-ömrümmm*** Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 9.338 15.666 8 Mart 2016 Konu Sahibi minikzm #2 Benm kardeşim çalışmıştı,yerine gore değişir ama onun çalıştığı yer uç dort ayda bi anca maaş veriordu ve eşşek gibi de çalıştırıyordu... O hiç memnun değildi.
Benm kardeşim çalışmıştı,yerine gore değişir ama onun çalıştığı yer uç dort ayda bi anca maaş veriordu ve eşşek gibi de çalıştırıyordu... O hiç memnun değildi.
minikzm .. Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 393 208 8 Mart 2016 Konu Sahibi minikzm #3 Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben küçük bir ilçedeyim ama bilmiyorum umarım öyle olmaz bir deneyeceğim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben küçük bir ilçedeyim ama bilmiyorum umarım öyle olmaz bir deneyeceğim
Shirine-alish ***Alişimmm-ömrümmm*** Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 9.338 15.666 8 Mart 2016 Konu Sahibi minikzm #4 minikzm .!.: Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben küçük bir ilçedeyim ama bilmiyorum umarım öyle olmaz bir deneyeceğim Genişletmek için tıkla... dediğim gibi yerine gore muhakkak değişiyordur bu durum.. İnşllh size iyisi denk gelir
minikzm .!.: Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ben küçük bir ilçedeyim ama bilmiyorum umarım öyle olmaz bir deneyeceğim Genişletmek için tıkla... dediğim gibi yerine gore muhakkak değişiyordur bu durum.. İnşllh size iyisi denk gelir
minikzm .. Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 393 208 8 Mart 2016 Konu Sahibi minikzm #5 İnşallah canım çok teşekkür ederim