- 31 Mart 2018
- 2
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Misimisi20
-
Ne alakası var gerçekten anlamadim.OlabilrEtme bulma dünyasındayız bende ettiklerimi yaşıyorum şuan. 10 yıl önce üniversitede tanıştığım beyle cok mutlu bir iliskimiz vardi. Ogrenciydik oyle cok seviyorduk ki birbirimizi hayatimdaki en mutlu gunlerim o gunlermis simdi anliyorum. Neyse mezun olduk calismak icin istanbula yerlestim ve o da sirf benim icin istanbula geldi. Buradaki gunlerimizde harikaydi. Is cikislari gorusmelerimiz evlilik konusundaki hayallerimiz... Ama zamanla onu eksik bulmaya basladim para kazaniyordum her istedigimi aliyordum istedigim yere gezmeye gidiyordum. O ise sadece koydeki ailesine yardim ediyordu. Giyimiyle konusmasiyla onu eksik gormeye basladim. Gel zaman git zaman baska erkeklerden gelen teklifler ilgimi cekmeye basladi baskalari tarafindan begenilmek hosuma gidiyordu. Guzeldim memuriyetim vardi ve benimle evlenmek isteyen o kadar cok erkek vardi ki sonunda Ondan artik hoslanmadigimi soyleyerek ayrildim. O da askere gitti ve bir daha beni aramadi. Ben ise gunumu gun ettim gezdim yurtdisina ciktim ve aileminde uygun gordugu meslegi iyi olan akademik kariyeri olan biriyle evlendim. Ilk baslarda hersey cok guzeldi balayilar partiler derken bebegimiz olacagini ogrendik. Hamilelik donemimde esim tamamen degisti bana ilgi gostermeyen. En kcuk sorunumuzda bile herseyi benim uzerime atan biri oldu cikti. Zamanla birbirimizden uzaklastik. Evliligimi kurtarmak icin herseyi yaptim bebegimizin dunyaya gelmesi durumlari daha kotu hale getirdi. Lohusalik donemimde bile evde yalnizdim esim gec saatlerde eve gelirdi. Tartismasiz bir gunumuz bile yoktu. Neyseki artik dayanamayip bebegimle birliktr baba evine geri dondum ve suan bosanma asamasindayiz. Ben bu yasadiklarimizi icin kendimi sucluyorum. O eski erkek arkadasimi sirf kendi heveslerim icin terkettigim o askerdeyken habersizce evlendigim ve onu bu uzuntuyle basbasa biraktigim icin mutsuz bir evlilik yasadigima inaniyorum. Bebegime her baktigimda ona nasil ornek bir anne olacagim diye dusunerek kahroluyorum. Eski sevgilimi arayip helallik istemeyi dusunuyorum hala evlenmemis. Belki bir nebze rahatlarim. Ama onun gozundeki dustugum durumu dusundukce daha bir uzuluyorum. Ne yapmam lazim yardimci olun bana..
Ne alaka eski sevgilini aramak,olabilir sonuçta sevgiliymissin ayrılmışsın.Kusura bakma ama şimdi kendini boşlukta hissediyorsun acaba bir beklenti içind e olabilirmisin?Nerden çıkardınız dersen o hala evlenmemiş diye belirtmissinizya ben okuyunca böyle düşündümEtme bulma dünyasındayız bende ettiklerimi yaşıyorum şuan. 10 yıl önce üniversitede tanıştığım beyle cok mutlu bir iliskimiz vardi. Ogrenciydik oyle cok seviyorduk ki birbirimizi hayatimdaki en mutlu gunlerim o gunlermis simdi anliyorum. Neyse mezun olduk calismak icin istanbula yerlestim ve o da sirf benim icin istanbula geldi. Buradaki gunlerimizde harikaydi. Is cikislari gorusmelerimiz evlilik konusundaki hayallerimiz... Ama zamanla onu eksik bulmaya basladim para kazaniyordum her istedigimi aliyordum istedigim yere gezmeye gidiyordum. O ise sadece koydeki ailesine yardim ediyordu. Giyimiyle konusmasiyla onu eksik gormeye basladim. Gel zaman git zaman baska erkeklerden gelen teklifler ilgimi cekmeye basladi baskalari tarafindan begenilmek hosuma gidiyordu. Guzeldim memuriyetim vardi ve benimle evlenmek isteyen o kadar cok erkek vardi ki sonunda Ondan artik hoslanmadigimi soyleyerek ayrildim. O da askere gitti ve bir daha beni aramadi. Ben ise gunumu gun ettim gezdim yurtdisina ciktim ve aileminde uygun gordugu meslegi iyi olan akademik kariyeri olan biriyle evlendim. Ilk baslarda hersey cok guzeldi balayilar partiler derken bebegimiz olacagini ogrendik. Hamilelik donemimde esim tamamen degisti bana ilgi gostermeyen. En kcuk sorunumuzda bile herseyi benim uzerime atan biri oldu cikti. Zamanla birbirimizden uzaklastik. Evliligimi kurtarmak icin herseyi yaptim bebegimizin dunyaya gelmesi durumlari daha kotu hale getirdi. Lohusalik donemimde bile evde yalnizdim esim gec saatlerde eve gelirdi. Tartismasiz bir gunumuz bile yoktu. Neyseki artik dayanamayip bebegimle birliktr baba evine geri dondum ve suan bosanma asamasindayiz. Ben bu yasadiklarimizi icin kendimi sucluyorum. O eski erkek arkadasimi sirf kendi heveslerim icin terkettigim o askerdeyken habersizce evlendigim ve onu bu uzuntuyle basbasa biraktigim icin mutsuz bir evlilik yasadigima inaniyorum. Bebegime her baktigimda ona nasil ornek bir anne olacagim diye dusunerek kahroluyorum. Eski sevgilimi arayip helallik istemeyi dusunuyorum hala evlenmemis. Belki bir nebze rahatlarim. Ama onun gozundeki dustugum durumu dusundukce daha bir uzuluyorum. Ne yapmam lazim yardimci olun bana..
Etme bulma dünyasındayız bende ettiklerimi yaşıyorum şuan. 10 yıl önce üniversitede tanıştığım beyle cok mutlu bir iliskimiz vardi. Ogrenciydik oyle cok seviyorduk ki birbirimizi hayatimdaki en mutlu gunlerim o gunlermis simdi anliyorum. Neyse mezun olduk calismak icin istanbula yerlestim ve o da sirf benim icin istanbula geldi. Buradaki gunlerimizde harikaydi. Is cikislari gorusmelerimiz evlilik konusundaki hayallerimiz... Ama zamanla onu eksik bulmaya basladim para kazaniyordum her istedigimi aliyordum istedigim yere gezmeye gidiyordum. O ise sadece koydeki ailesine yardim ediyordu. Giyimiyle konusmasiyla onu eksik gormeye basladim. Gel zaman git zaman baska erkeklerden gelen teklifler ilgimi cekmeye basladi baskalari tarafindan begenilmek hosuma gidiyordu. Guzeldim memuriyetim vardi ve benimle evlenmek isteyen o kadar cok erkek vardi ki sonunda Ondan artik hoslanmadigimi soyleyerek ayrildim. O da askere gitti ve bir daha beni aramadi. Ben ise gunumu gun ettim gezdim yurtdisina ciktim ve aileminde uygun gordugu meslegi iyi olan akademik kariyeri olan biriyle evlendim. Ilk baslarda hersey cok guzeldi balayilar partiler derken bebegimiz olacagini ogrendik. Hamilelik donemimde esim tamamen degisti bana ilgi gostermeyen. En kcuk sorunumuzda bile herseyi benim uzerime atan biri oldu cikti. Zamanla birbirimizden uzaklastik. Evliligimi kurtarmak icin herseyi yaptim bebegimizin dunyaya gelmesi durumlari daha kotu hale getirdi. Lohusalik donemimde bile evde yalnizdim esim gec saatlerde eve gelirdi. Tartismasiz bir gunumuz bile yoktu. Neyseki artik dayanamayip bebegimle birliktr baba evine geri dondum ve suan bosanma asamasindayiz. Ben bu yasadiklarimizi icin kendimi sucluyorum. O eski erkek arkadasimi sirf kendi heveslerim icin terkettigim o askerdeyken habersizce evlendigim ve onu bu uzuntuyle basbasa biraktigim icin mutsuz bir evlilik yasadigima inaniyorum. Bebegime her baktigimda ona nasil ornek bir anne olacagim diye dusunerek kahroluyorum. Eski sevgilimi arayip helallik istemeyi dusunuyorum hala evlenmemis. Belki bir nebze rahatlarim. Ama onun gozundeki dustugum durumu dusundukce daha bir uzuluyorum. Ne yapmam lazim yardimci olun bana..
Yardımdan ziyade yara bandı arıyorsunuz. Etmeyin. Onurlu bir davranış olmaz.Evet ortada aldatma yok guzellikle ayrildik. Istersem askere daha gec gidebilecegini durumu duzeltmek icin herseyi yapabilecegini soylemisti. Ne olur beni bu atesin icine atma ben seni unutamam demisti. Yani bu sozler dolaniyor surekli icimde ve surekli yarali asker-sehit ruyalari goruyorum. Sanirim bir psikolojik yardima da ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?