Peki nasil uyguluyorsunuzKuzucum hala uyguluyorum azaltsam da... 6 7 senedir bu şekilde devam ediyorum. Bıraktığım anda da yopranmayı hissediyorum o nedenle seyrek de olsa devam etmeye çalışıyorum
Normal bildiğimiz mayonezden alıp saç diplerime iyice yediriyorum. Yaklaşık 2-3 saat beklettikten sonra önce ılık suyla duruluyorum... Direkt sıcak suyla yıkayacak olursanız pişer o nedenle ılık su diye özellikle belirttimPeki nasil uyguluyorsunuz
Merhabalar kız kardesimin saci o kadar seyreklesmisti ki resmen alnı ta yukariya kadar acilmisti bi kür yapti ve saci suan hem yumusacik hemde gür kürun tarifi söyleSelam arkadaşlar 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepem iyice seyreldi evden çıkmak istemiyorumhayata küstüm.hiç bi umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelen saç eski haline gelmiyor artık bence.belki bana bi umut olur diye bu konuyu açtım.hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar gürleşen seyrek yerleri kapanan bi bayan gördünüz mü saçkıran sebebiyle değil ama.
Kaç günde bir yaptı bu kürü ve 1 subardağı tek seferde mi kullandıMerhabalar kız kardesimin saci o kadar seyreklesmisti ki resmen alnı ta yukariya kadar acilmisti bi kür yapti ve saci suan hem yumusacik hemde gür kürun tarifi söyle
1 su bardagi zeytinyagini al 3 dis sarimsagi ezip icine atip karistir iyice sac diplerine her yerine sür 1 saat sonra duş al inan cok etkili
Evet bi gun yapti bi gun yapmadiKaç günde bir yaptı bu kürü ve 1 subardağı tek seferde mi kullandı
Bimdeki zeytinyagli sampuanda cok iyi diyolar bi arastir istersenKaç günde bir yaptı bu kürü ve 1 subardağı tek seferde mi kullandı
Bir su bardağı yağı tek seferde kullanmadı bittikçe yeniledi yanlış anlamadım değil mi?Merhabalar kız kardesimin saci o kadar seyreklesmisti ki resmen alnı ta yukariya kadar acilmisti bi kür yapti ve saci suan hem yumusacik hemde gür kürun tarifi söyle
1 su bardagi zeytinyagini al 3 dis sarimsagi ezip icine atip karistir iyice sac diplerine her yerine sür 1 saat sonra duş al inan cok etkili
Sacinin her yerine surecek kadar kullan saca gore degisiyo kardesimin saci uzun oldugu icin heosini kullanmak zorunda kaldi kisa sacta yarim bardak yeterBir su bardağı yağı tek seferde kullanmadı bittikçe yeniledi yanlış anlamadım değil mi?
Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
Selamlar bana anlatir misiniz?Ben. Oncesi sonrasi hallerim bile var cok sey yaptim ama uzun konu mesaj atin özelden anlatirim
Selamlar bana anlatir misiniz?
Doktora gittiniz mi? Sonuç? Saçlarınızın durumu ne fotoğraf atma durumunuz var mi yüzünün gözükmedenBende çok mutsuzum
Hiç bir şey yararlı olmadı
Dökükdükçe strese giriyorum bu defa daha çok dökülüyor
Saçım ölmüş gibi
Aynaya bakmak istemiyorum
Kestirmek falan istiyorum tüm kuaförler kapalı
Tekrar dökülme oldu mu acaba merak ediyorumEvet kuzenim. Fare kuyruğu gibi saci vardı. Kazittti bildigin kel oldu. Simdiki sacini gorsen cok guzel ve gür
Oldu sanırım ama eskisi kadar değil.eski saçına göre şuan saçı gürTekrar dökülme oldu mu acaba merak ediyorum
Cevap için çok teşekkür ederimOldu sanırım ama eskisi kadar değil.eski saçına göre şuan saçı gür
İlacın ismini paylaşır mısınız?Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
Bana da yazar mısınız?Ben. Oncesi sonrasi hallerim bile var cok sey yaptim ama uzun konu mesaj atin özelden anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?