Burda marka belirtmek yasak mi degil mi bilmiyorum beni aydinlatirsaniz bi marka sampuan onerebilirim sac cikartan. Yillarca lise hayatimda o donem moda olan saç utuleme maceramdan sonra tutam tutam saclarim dokuldu. O sampuan sayesinde yeniden guclendi ve cikti saclarim.
özelden yazar misinizBurda marka belirtmek yasak mi degil mi bilmiyorum beni aydinlatirsaniz bi marka sampuan onerebilirim sac cikartan. Yillarca lise hayatimda o donem moda olan saç utuleme maceramdan sonra tutam tutam saclarim dokuldu. O sampuan sayesinde yeniden guclendi ve cikti saclarim.
Canim isine yarar mi bilmiyorum ama islemlerden saclarim azalmis cansizlasmisti yillar once. Ben ogx b5 kullanmaya basladim sac rengimi dogala boyattim ve duz kestidim derken 8-9 ay icinde saclarim toparlandi. Ve sonra insanlardan ne kadar guzl gur saclarin var iltifatlari almaya basladim. Bir dene istersen ama ilk zamanlar saclarini kece gibi yapar silikon icermedigi icin. Sonra alisiyor sacSelam arkadaşlar 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepem iyice seyreldi evden çıkmak istemiyorumhayata küstüm.hiç bi umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelen saç eski haline gelmiyor artık bence.belki bana bi umut olur diye bu konuyu açtım.hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar gürleşen seyrek yerleri kapanan bi bayan gördünüz mü saçkıran sebebiyle değil ama.
Selam arkadaşlar 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepem iyice seyreldi evden çıkmak istemiyorumhayata küstüm.hiç bi umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelen saç eski haline gelmiyor artık bence.belki bana bi umut olur diye bu konuyu açtım.hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar gürleşen seyrek yerleri kapanan bi bayan gördünüz mü saçkıran sebebiyle değil ama.
merhaba, ilacın ismini bana da yazar mısınız?Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
A ahsen90Burda marka belirtmek yasak mi degil mi bilmiyorum beni aydinlatirsaniz bi marka sampuan onerebilirim sac cikartan. Yillarca lise hayatimda o donem moda olan saç utuleme maceramdan sonra tutam tutam saclarim dokuldu. O sampuan sayesinde yeniden guclendi ve cikti saclarim.
Saclarınız kazıtmadan sonra ne durumda ?Bnmde aşırı dökülüyordu saçım ama aşırı derecede bende pazartesi günü kazıttım sacimi kırmızı alan da gösteriyor sanirim uzamicak vr 5 gündüt hic uzamadı sacim psikolojim iyice bozuldu.uzamadı derken kafamda saçlar belirginleşmedi
Şuan 5 cm falan uzadı. Hala seyrek ara arq dökülme var tabiki eskisi gibi değil günde bi tel falan dökülüyorSaclarınız kazıtmadan sonra ne durumda ?
Şuan 5 cm falan uzadı. Hala seyrek ara arq dökülme var tabiki eskisi gibi değil günde bi tel falan dökülüyor
İnsallah canımanladim
Umarım coğalr ve güçlenir
Ne kadar sure uyguladizinizEvet var benbundan yaklaşık 10 sene önce falan saçlarım aşırı dökülmeye başladı bu durumu fark edince önce doktora gittim. Gerekli tahlilleri yapıp ilaç vitamin takviyesi ile önce bir ön toparlama oldu. Daha sonrasında da ben düzenli olarak her hafta hatta bazen haftada iki kere mayonez maskesi uyguladım. Çıkan sonuç çok memnun etti beni
Kuzucum hala uyguluyorum azaltsam da... 6 7 senedir bu şekilde devam ediyorum. Bıraktığım anda da yopranmayı hissediyorum o nedenle seyrek de olsa devam etmeye çalışıyorumNe kadar sure uyguladiziniz
Ben 15 seans yaptırdım yaptırdığım dönem çok güzeldi ama bitince etkisi tamamen kayboldu o kadar parada boşa gitti bilmiyorum kalıcı etkisi olan var mıSaç mezoterapisinin çok işe yaradığını söylüyorlar.
Merhaba, benimde saçımda şakaklarımda açılmalar var. İlacın ismini öğrenebilir miyim acabaKardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
Öğrenirseniz banada yazabilir misinizMerhaba, benimde saçımda şakaklarımda açılmalar var. İlacın ismini öğrenebilir miyim acaba
Merhaba, foruma sık sık girmiyorum ama unutmazsam yazarım tabikiÖğrenirseniz banada yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?