• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Etrafınızda saçı seyrelip tekrar gürleşen birini gördünüz mü :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Burda marka belirtmek yasak mi degil mi bilmiyorum beni aydinlatirsaniz bi marka sampuan onerebilirim sac cikartan. Yillarca lise hayatimda o donem moda olan saç utuleme maceramdan sonra tutam tutam saclarim dokuldu. O sampuan sayesinde yeniden guclendi ve cikti saclarim.

Burda marka belirtmek yasak mi degil mi bilmiyorum beni aydinlatirsaniz bi marka sampuan onerebilirim sac cikartan. Yillarca lise hayatimda o donem moda olan saç utuleme maceramdan sonra tutam tutam saclarim dokuldu. O sampuan sayesinde yeniden guclendi ve cikti saclarim.

Merhaba özelden ismini yazar mısınız

özelden yazar misiniz

Selam arkadaşlar 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepem iyice seyreldi evden çıkmak istemiyorum :KK43: hayata küstüm.hiç bi umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelen saç eski haline gelmiyor artık bence.belki bana bi umut olur diye bu konuyu açtım.hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar gürleşen seyrek yerleri kapanan bi bayan gördünüz mü saçkıran sebebiyle değil ama.
Canim isine yarar mi bilmiyorum ama islemlerden saclarim azalmis cansizlasmisti yillar once. Ben ogx b5 kullanmaya basladim sac rengimi dogala boyattim ve duz kestidim derken 8-9 ay icinde saclarim toparlandi. Ve sonra insanlardan ne kadar guzl gur saclarin var iltifatlari almaya basladim. Bir dene istersen ama ilk zamanlar saclarini kece gibi yapar silikon icermedigi icin. Sonra alisiyor sac

Biz eşimle 7 senedir tanışıyoruz ilk tanıştığımızda saçları aşırı gürdü ama zamanla dökülmeye başladı. :110: Ben de forumda gördüğüm bir yorumla minoxidil diye bir ürün aldım. Eşim kullandı ama pek bir faydasını görmedik saçları dökülmeye devam ediyordu. Sonra eczaneden gidip içinde aynı madde bulunan başka bir ürün aldım. Bioxinin forte minoksidil ismi. Bioxcin markasına aitmiş dediler ona güvenerek aldım. Hem de daha uyguna. 2-3 aydır kullanıyor eşim faydasını gördü gibi. Başka kullanan var mı acaba?

Selam arkadaşlar 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepem iyice seyreldi evden çıkmak istemiyorum :KK43: hayata küstüm.hiç bi umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelen saç eski haline gelmiyor artık bence.belki bana bi umut olur diye bu konuyu açtım.hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar gürleşen seyrek yerleri kapanan bi bayan gördünüz mü saçkıran sebebiyle değil ama.

Ben. Oncesi sonrasi hallerim bile var cok sey yaptim ama uzun konu mesaj atin özelden anlatirim

Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
merhaba, ilacın ismini bana da yazar mısınız?

Merhabalar araniza yeni katıldım bendede sac dökülmesi cok fazla tepe bolgesi gittikce seyreklesiyor ekim işlemini nereye yaptırdı kuzeniniz bende son çare olarak düşünüyorum da

A ahsen90
Merhaba
Rica etsem bana yazabilir misiniz ozelden sampuanin markasini? 🌸

Bnmde aşırı dökülüyordu saçım ama aşırı derecede bende pazartesi günü kazıttım sacimi kırmızı alan da gösteriyor sanirim uzamicak vr 5 gündüt hic uzamadı sacim psikolojim iyice bozuldu. :KK43: uzamadı derken kafamda saçlar belirginleşmedi
Saclarınız kazıtmadan sonra ne durumda ?

Evet var ben 🤗 bundan yaklaşık 10 sene önce falan saçlarım aşırı dökülmeye başladı bu durumu fark edince önce doktora gittim. Gerekli tahlilleri yapıp ilaç vitamin takviyesi ile önce bir ön toparlama oldu. Daha sonrasında da ben düzenli olarak her hafta hatta bazen haftada iki kere mayonez maskesi uyguladım. Çıkan sonuç çok memnun etti beni 🤗
Ne kadar sure uyguladiziniz

Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
Merhaba, benimde saçımda şakaklarımda açılmalar var. İlacın ismini öğrenebilir miyim acaba

Back