Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Etrafınızda saçı seyrelip tekrar gürleşen birini gördünüz mü :(
- Konu Sahibi _passion_
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki nasil uyguluyorsunuzKuzucum hala uyguluyorum azaltsam da... 6 7 senedir bu şekilde devam ediyorum. Bıraktığım anda da yopranmayı hissediyorum o nedenle seyrek de olsa devam etmeye çalışıyorum
- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
Normal bildiğimiz mayonezden alıp saç diplerime iyice yediriyorum. Yaklaşık 2-3 saat beklettikten sonra önce ılık suyla duruluyorum... Direkt sıcak suyla yıkayacak olursanız pişer o nedenle ılık su diye özellikle belirttimPeki nasil uyguluyorsunuz
- 20 Mayıs 2019
- 1.091
- 3.371
- 133
Merhabalar kız kardesimin saci o kadar seyreklesmisti ki resmen alnı ta yukariya kadar acilmisti bi kür yapti ve saci suan hem yumusacik hemde gür kürun tarifi söyleSelam arkadaşlar 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepem iyice seyreldi evden çıkmak istemiyorum hayata küstüm.hiç bi umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelen saç eski haline gelmiyor artık bence.belki bana bi umut olur diye bu konuyu açtım.hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar gürleşen seyrek yerleri kapanan bi bayan gördünüz mü saçkıran sebebiyle değil ama.
1 su bardagi zeytinyagini al 3 dis sarimsagi ezip icine atip karistir iyice sac diplerine her yerine sür 1 saat sonra duş al inan cok etkili
Kaç günde bir yaptı bu kürü ve 1 subardağı tek seferde mi kullandıMerhabalar kız kardesimin saci o kadar seyreklesmisti ki resmen alnı ta yukariya kadar acilmisti bi kür yapti ve saci suan hem yumusacik hemde gür kürun tarifi söyle
1 su bardagi zeytinyagini al 3 dis sarimsagi ezip icine atip karistir iyice sac diplerine her yerine sür 1 saat sonra duş al inan cok etkili
- 20 Mayıs 2019
- 1.091
- 3.371
- 133
Eve
Evet bi gun yapti bi gun yapmadiKaç günde bir yaptı bu kürü ve 1 subardağı tek seferde mi kullandı
- 20 Mayıs 2019
- 1.091
- 3.371
- 133
Bimdeki zeytinyagli sampuanda cok iyi diyolar bi arastir istersenKaç günde bir yaptı bu kürü ve 1 subardağı tek seferde mi kullandı
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Bir su bardağı yağı tek seferde kullanmadı bittikçe yeniledi yanlış anlamadım değil mi?Merhabalar kız kardesimin saci o kadar seyreklesmisti ki resmen alnı ta yukariya kadar acilmisti bi kür yapti ve saci suan hem yumusacik hemde gür kürun tarifi söyle
- 20 Mayıs 2019
- 1.091
- 3.371
- 133
Sacinin her yerine surecek kadar kullan saca gore degisiyo kardesimin saci uzun oldugu icin heosini kullanmak zorunda kaldi kisa sacta yarim bardak yeterBir su bardağı yağı tek seferde kullanmadı bittikçe yeniledi yanlış anlamadım değil mi?
- 12 Şubat 2020
- 2
- 0
- 6
- 40
Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
- 30 Mart 2009
- 14.470
- 1
- 64.945
- 1.123
Selamlar bana anlatir misiniz?Ben. Oncesi sonrasi hallerim bile var cok sey yaptim ama uzun konu mesaj atin özelden anlatirim
Selamlar bana anlatir misiniz?
ayrıntılı açıkladığım bir konum var oraya bakabilirsiniz
- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Doktora gittiniz mi? Sonuç? Saçlarınızın durumu ne fotoğraf atma durumunuz var mi yüzünün gözükmedenBende çok mutsuzum
Hiç bir şey yararlı olmadı
Dökükdükçe strese giriyorum bu defa daha çok dökülüyor
Saçım ölmüş gibi
Aynaya bakmak istemiyorum
Kestirmek falan istiyorum tüm kuaförler kapalı
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Tekrar dökülme oldu mu acaba merak ediyorumEvet kuzenim. Fare kuyruğu gibi saci vardı. Kazittti bildigin kel oldu. Simdiki sacini gorsen cok guzel ve gür
- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.793
- 548
- 29
Oldu sanırım ama eskisi kadar değil.eski saçına göre şuan saçı gürTekrar dökülme oldu mu acaba merak ediyorum
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Cevap için çok teşekkür ederimOldu sanırım ama eskisi kadar değil.eski saçına göre şuan saçı gür
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
İlacın ismini paylaşır mısınız?Kardeşimin saçları çok gürdü.bi anda dökülmeye başladı.dediğiniz gibi oldukça seyreldi. genel olarak vitaminleri, kanı, demiri çok düşüktü ona bağlamışlardı hepsinin takviyesini kullandı.düzelme olmadı. Daha sonra bi doktor arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bi ilaç kullandı. Dökülmesi durdu yavaş yavaş saçları çıkıyor gibi. Ama dökülmenin azalması bile çok olumlu bizim için. Kardeşimin yaşı 19. 2 yıldır uğraşıyor bu sorunla. İlaç ismi yazabiliyor muyuz burda bilmiyorum. Aynı ilacı benim 2 arkadaşım kullandı. Biri kel kalma aşamasına gelmişti. Ama yeniden saçları çıktı. Yaşları 27 ve 29. Yaşın bi önemli de var mı bilmiyorum
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Bana da yazar mısınız?Ben. Oncesi sonrasi hallerim bile var cok sey yaptim ama uzun konu mesaj atin özelden anlatirim
- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Benimde ergenlik doneminden beri sacim acayip dokuluyordu. O zamanlar doktora gittim kanimda bir sey cikmadi. 1-2 yil bioxcin diye sampuan kullanmistim. Dokulmesi azalmisti ama yinede dokulmeye devam ediyordu. Bir suru krem kur denedim hic biri ise yaramadi.
Ne zaman ki hamile kaldim sacim dokulmedigi gibi gurlesti. Memlekette gittigim kuafor bile sacimin boyle gurlesmesine inanamadi.
Simdi 3.5 yasinda ve 1.5 yasinda 2 kizim var. Sacimla ilgili hic sorunum kalmadi.
Ne zaman ki hamile kaldim sacim dokulmedigi gibi gurlesti. Memlekette gittigim kuafor bile sacimin boyle gurlesmesine inanamadi.
Simdi 3.5 yasinda ve 1.5 yasinda 2 kizim var. Sacimla ilgili hic sorunum kalmadi.