• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etraf derili hallar

HNDN77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
34
0
86
Uşak
merhaba arkadaşlar .. kenarları derili ortasıda kirpi iplerden yapılmış gibi halılardan baktım gecen gün. yeni koltuklarımın arasına oturma odama almayı düşünüyorum ne dersiniz ? benim derdim beğendiğim bir şeyi hemen takıntı haline getirmem sonrada ne kadar kullanışsız olduğundan yakınırım . lütfen fikir verin.sizce kullanışlı olurmu ??
zemuszemus

Bende tamamı deri olan halılardan beğenmiştim.. çok kararsız kaldım. acaba koku yaparmı vs diye ..almadım ama içimde de kaldı halaa.
Bende merak ediyorum

ben yatak odamda kullanıyorum onlardan kenarları deri,ortası simli kirpi iplerden.herkesin çok hoşuna gidiyor odaya giren ilk önce halıya bakıyor.şimdilik bi problem yaşamıyorum,gayet güzel süpürülüyor,elektrik süpürgesiyle hiçbir sorun yok.sadece simler çok nadirde olsa dökülüyor.dün biyerinde leke vardı bezle sildim hiçbir bozulma filanda olmadı.ben memnunum arkadaşımopuyorumnanaktan

Evim Evim güzel evim Köşesinde " Hustun " adlı kullanıcının eklediği resimlerde salonunda var sanırım,
Ben beğendim güzel duruyor..

bende beğeniyorum ama terredütte kalmak istemiyorum diyorsan arkadaşım al sakallı ip ör bi yolluk falan al deri şerit bantı kenarına diktir biraz kullan dediğin gibi alırsın hevesin falan kaçar sonra beğenmezsin yada yeni başka tarz bişe çıkar
hem çok para vermiş olmazsın

arkadaşlar kenarı o halıların öncelikle orjinal deri değil.vinnek,suni deri .babam ayakkadı deri kesici olduğu için artık vinneksi deriyi suniyi anlıyorum.ama lakin çok hoş duruyor.bende ramazandan önce semt pazarımızda gördüm ve çok beğendim. Üstelik her ebatı yolluğu hatta paspasına kadar vardı.ama kafamda soru işareti bırakan kısmı silinebilirliği veya süpürülebilirliği değil nasıl? yıkandığı...acaba kuru temizlememi? gerektiriyor elde yıkanabiliyor mu? yada yıkamacıda..adama sormak aklıma gelmedi ama bir daha karşılaşırsam muhakkak soracağım.bu arada yeni evlenen bir arkadaşım 4 metre karesini 250 ytl almış....uzakta oturduğu ve çalıştığı için henüz memnunmu? soramadım ama çok hoş ve ağır duruyor. benim gördüklerimin ortası hayvan desenli eski paspas halıları gibi ince ve kibardı..simli falan değildi..bu arada tüylü halıları hiç önermem.temizlemesi gerçekten yere terste çevirseniz çok :umursamaz: zorrrrrrmuş..

Back
X