- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
ben daha 2 hafta önce çektirdim cnm o hastanede herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım, acı eşiğim düşük olduğu halde çok fazla dayanamayacak derecede ağrımda olmadı, bence yorumlara çok takılma geçmiş olsun şimdiden.Arkadaşlar şehir dışında oturuyorum rahim filmi çektireceğim tarihte Ankara da olacağım. Telefonla aradım sıra verdiler rahim filmi için. Randevu almadan HSG sıkıntı olur mu? Bir de kötü şeyler okudum son dönemde bu hastanede hsg çektirip sorun yaşayan olu mu? Ağrı eşiğim de yüksek baya o nedenle 5-10 dk lık bir işlem için özele 1000-1500 vermek istemiyorum.
Sonucu hemen aldınız mı acaba?ben daha 2 hafta önce çektirdim cnm o hastanede herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım, acı eşiğim düşük olduğu halde çok fazla dayanamayacak derecede ağrımda olmadı, bence yorumlara çok takılma geçmiş olsun şimdiden.
Bir de bu ay hamile kalmanızda sakınca olduğu söylendi mi?ben daha 2 hafta önce çektirdim cnm o hastanede herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım, acı eşiğim düşük olduğu halde çok fazla dayanamayacak derecede ağrımda olmadı, bence yorumlara çok takılma geçmiş olsun şimdiden.
evet sonucu hemen aldım bir sıkıntı olacağıyla ilgili birşey söylenmedi.Bir de bu ay hamile kalmanızda sakınca olduğu söylendi mi?
Merhaba ben infertilite polikiliğine randevu almıştım, rahim filmi için orası yönlerdiMerhaba muayene olmadan direk randevu mu aldınız arkadaşlar
neden o kadar zor oldu acaba benim işlemim 10 dk bitmişti stajere falan mı yaptırdılar.Meraba kızlar. Bende bugun etlikte rahim filmi çekildim ama tam bi fiyaskoydu. Doktor çekemedi başka bi doktoru çağırdı o kdr uğraştılar ki. Tabii bende açıdan agridan bittim. Eğer imkanınız varsa özelde çektirin.
Geçmiş olsun bende orada yaptırdım ama sadece ilaç verilirken 1 dk lık bir ağrı hissettim o kadar, ama benden sonra giren bayan çok bğırdı ağladı onunkini stajere yaptırmışlar o yüzden sordum canımYok canim stajyer değildi ama beceremedi bi turlu. Hatta bi ara ilaci verdi sandım çünkü okumuştum yorumlardan ilaci verince ağrı oluyo diye. Ama vermemiş napti o kadar zaman bilmiyorum
Geçmiş olsun bende orada yaptırdım ama sadece ilaç verilirken 1 dk lık bir ağrı hissettim o kadar, ama benden sonra giren bayan çok bğırdı ağladı onunkini stajere yaptırmışlar o yüzden sordum canım
bir sorun çıkmadı bende canım tüplerim açıktı sadece rahmin tepesinde az bir çöküklük var ama gebe kalmana engel değil demişti doktor, geçen aralık ayında ofis histereskopi oldum, rahimde hafiif düzey perde çıktı ameliyatla alındı oda tüp bebek hastası olduğum için alındı normal bir hasta olsan alınmasına gerek yoktu dedi doktor, sanırım o ameliyatta rahimdeki çöküklükte düzeltildi.Bende bağırdım valla dayanamadım. Sonucun nasıl çıkmıştı senin
Ayy canım yaa çok geçmiş olsun.bir sorun çıkmadı bende canım tüplerim açıktı sadece rahmin tepesinde az bir çöküklük var ama gebe kalmana engel değil demişti doktor, geçen aralık ayında ofis histereskopi oldum, rahimde hafiif düzey perde çıktı ameliyatla alındı oda tüp bebek hastası olduğum için alındı normal bir hasta olsan alınmasına gerek yoktu dedi doktor, sanırım o ameliyatta rahimdeki çöküklükte düzeltildi.
Amin canım inşAllah senin sonucun nasıl çıktı?Ayy canım yaa çok geçmiş olsun.☹ Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Sol tupum tıkalı çıktı işlem sırasında onu da açtı. Su an ikisi de açık çok şükür. Demek ki dedim o yüzden çocuk olmuyormuştu 1 senedirAmin canım inşAllah senin sonucun nasıl çıktı?
sevindim senin adına kuzum eşinin testlari yapıldımı peki?Sol tupum tıkalı çıktı işlem sırasında onu da açtı. Su an ikisi de açık çok şükür. Demek ki dedim o yüzden çocuk olmuyormuştu 1 senedir
Evet canım çok şükür onda da sknti yok. Ikimizinde hormon testleri falan normal çıktısevindim senin adına kuzum eşinin testlari yapıldımı peki?
sevindim adınıza inşAllah en kısa zamanda alırsınız mutlu haberi canım :)Evet canım çok şükür onda da sknti yok. Ikimizinde hormon testleri falan normal çıktı
Allah razi olsun :) İnşaAllah hepimiz bi an önce alırız :)sevindim adınıza inşAllah en kısa zamanda alırsınız mutlu haberi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?