Etlik zübeyde hanım hastanesinde tavsiye edeceğiniz doktor var mı?

Minedy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
104
75
Merhabalar, ulus devlet hastanesinden cihaz yetersizliği sebebiyle etlik zübeyde hanım hastanesine yönlendirdi doktorum. Ama ben o hastaneye hiç gitmedim giden kimseyi de tanımıyorum. Muayesinde rahat edebileceğim bi doktor ismi söyler misiniz? Kafama takılanı rahatça sorabileceğim bi doktor istiyorum lütfen yardımcı olun. Bebek istiyoruz henüz olmuyor muayene olacağım ve bu muayene süresince kafama takılanı rahat bi şekilde sorup cevabını alabileceğim bi doktor istiyorum

Kaç yıllık evlisin canım. Ben ankarada tedavi oluyorum. Çok konuşan değil de tecrübeli doktor tavsiye ederim

15 aylık evliyim. etlik zübeyde hanım da tavsiye edeceğin doktor var mı?
Canım stres yapma. Biliyorum hepimiz o sureclerden geçtik çok zor düşünmemek ama psikoloji iyi olmalı en önemlisi.
Ben ankarayi bilmiyorum canım. Şehir dışından gidip geliyorum. Benim doktorum gazi unvte. Ama ben özel kliniği gidiyorum

Ulus dev. Hast. Doktorum etlik zübeydeye gitceksin dediği için oraya gidicem yoksa başka doktora gitcektim bende

Gazi de kime gidiyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…