Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :))haklisin canimEllerine sağlık
Yarışma alışkanlık yapıyor kurtulamıyorsun
Tesekkur ederim canim benim :))Aaa herkeşler dolma yapıyor ne zamandır da yemedim canım çekti pfff
Eline sağlık canım
Ellerine sağlık tatlımMeraba herkeseeee:))
Aslinda katilmak aklimda yoktu ama burda buldum kendimi yine
Sebze yemekleri kategorisi denince direk aklıma sebze dolmasi geldi bayilirim ben..sizlerle annemin yiyenlerin cok sevdigi o meshuuur dolmasinin tarifini paylasicam yapmasida ayrica cok basit guzel bi tarifle insan korkmadan yapabiliyor yani :)) mutlaka öneririm ve tarifim
Ilk once sebzeleri yikayip domates biber ve patlicanin iclerini cikaralim. Patlicanlari 2ye bolup yapiyorum.domateslerin ust kapak dedigim kismi yariya kadar kesiyorum yani tam koparmiyorum oyle yapmanizi tavsiye ederim. Biberlerinde sapini cikardiktan sonra en icini doldurup domatesten kestigim parcalarla uzerini kapatiyorum.Eki Görüntüle 1946818 Eki Görüntüle 1946819
Malzemeler:
500 gr.pirinc
500 gr.dana kiyma
3 yemek kasigi domataes salcasi
Tuz
1 yemek k.kimyon
1 yemek k.yediturlü
Yarimsar yemek kasigi pul biber ve karabiber
1 kuru sogan
Yarim demet maydanoz
Siviyağ
Yapilisi:
Sogani dograyip maydabozu dograyip icine pirinci kiymayi sacayi siviyagi ve baharatlari ekleyio tuzuda koyuo ic harcini yapalim.tuzu zevkimize gore ekleyelim.Sebzeleri oyup iclerine harctan yeteri kadar koyalim ve sekildeki gibi tencereye sık bir sekilde dizelimki dagilma olmasın...
Eki Görüntüle 1946826
Uzerine sebzeleri gecmeyecek kadar kaynamis suyu ekleyip biraz tuz atalim. Yaklasik 40 dk.dolmalar pisti ama kontrol ederek pisirmekte fayda var. Eki Görüntüle 1946827
Servis ederken siviyag isitip icine pulbiber atiorum . Ve o sosu biberin uzerine gezdiriyorum harika oluyor...
Ve yemegimiz hazir deneyeceklere simdiden afiyet olsun
Etli sebze dolmasi Sunum
Eki Görüntüle 1946830
Herkese basarilar
Tesekkurler canim benim:))senide tebrik ederim madalya yakismisEllerine sağlık tatlım
Tesekkurler canim benim:))senide tebrik ederim madalya yakismis
Çok teşekkür ederim canim; )Ellerinize saglik :)
Aynen öyle oldu canim bi işe yaramayan 3.lük.Ehehehe hamaratım dogru
Ama sen 3. Ben 5.oldum KK bayanlari tercihleri yaparken sol köşe yapmayi seviyor bizde haliyle kestiremiyoruz kim 1.kim sonuncu olacak:)) tekrar Teşekkürler canim benim
Guvenmeye gerek kalmadi emekler bosa gitti yarisma iptal olduAynen öyle oldu canim bi işe yaramayan 3.lük.
Hadi bu kategoride güveniyoruz sana
harbi öyle olmuş ay noldu kiGuvenmeye gerek kalmadi emekler bosa gitti yarisma iptal oldu
Bi arkadas sarma yapti biz sarma olmaz diyince yonetime sorduk kazende sarma olmaz dedi sebze degil yani...sonra arkadas denzisce laf etti ve siteden ayrildi sebze yemekleri bolumune bak hazalim orda yazışmislar bayaa sendr bi bak canimharbi öyle olmuş ay noldu ki
Anladim canim sagolasin evet baktım bende sen deyinceBi arkadas sarma yapti biz sarma olmaz diyince yonetime sorduk kazende sarma olmaz dedi sebze degil yani...sonra arkadas denzisce laf etti ve siteden ayrildi sebze yemekleri bolumune bak hazalim orda yazışmislar bayaa sendr bi bak canim
Artik yapacak bisi yok tatlim napalim :)Anladim canim sagolasin evet baktım bende sen deyince
Üzüldüm açıkçası o kadar emek gitti boşuna kolay olmuyo yarışmaya katılmak
Aynen başka bahara kaldı senin birincilik.Artik yapacak bisi yok tatlim napalim :)
Sen kesin beni 1. yapcan yani hadi inşallah kizAynen başka bahara kaldı senin birincilik.
Kendimi birinci yapamiyom bari seni birinci yapim diyomSen kesin beni 1. yapcan yani hadi inşallah kiz
Oyy canim bisi olmaz hazalim biz sabretcez alicaz birinciligi önce ben sonra sen olar miKendimi birinci yapamiyom bari seni birinci yapim diyom
Bak şimdi böyle deyince heyecan yaptirdin bilemiycemOyy canim bisi olmaz hazalim biz sabretcez alicaz birinciligi önce ben sonra sen olar mi
Ehuehueheu mutevazi arkadasim gaza gel az kaldi birinciligeBak şimdi böyle deyince heyecan yaptirdin bilemiycem
Tamam tamam önce sen
Ama bak buraya baktıkça gaza geliyom https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ari-kazanan-arkadaslara-duyuru.795105/page-28