- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
neyse şimdi daha güzel uzuycak merak etme canım..bu arada yumuşaklığı burdan belli oluyo valla
tamam canım koyarım resim ama önce kahkülümün biraz daha uzamasını beklemek zorundayım şimdi kısalar malesefyeni yeni uzuyolar 1aya tam şekile girer diye umuyorum bakalım..kahkül kestirme gibi bi hataya düşmeden tam bi gün önce ööle bi model yapmıştım saçımı ne diye kestirdiysem
sağol valla biraz moral geldi bana
İnşallah canım
Hadi ya ben de hiç sevmem kahkül bir ara lise döneminde kullanmıştım daha sonra tövbe ettim bakımı çok zor oluyor.. ama çok cabuk uzuyorlar canım merak etme kısa sürede uzar
annem saçlarınla kafayı bozdun diyor bana daGeçen gün tv programında bir tane güzellik uzmanı saçlarınızı sevin okşayın demişti artık her gece uyumadan seviyorum saçlarımı iyice kafayı yemiş durumdayım
annem saçlarınla kafayı bozdun diyor bana da
koskoca güzellik uzmanı olmuş
hala sevin okşayın diyor
sevip okşamakla olsaydı
ohoo ben saçıma sarkılar bestelerdim
söylemedi mi şöyle uzatmak için kür mür
oooffffffffff ben saçlarım hemen uzasın istiyorum. Salak kuaförün biri istemediğim halde saçlarımı katlı kesti. Sonra mümkün olduğunca düzleştirmeye çalışsam da henüz hepsi aynı hizada değil. En alttaki en az kısmı uzun ancadiğer kısımlar hala daha kısa
düzleştiriciden uzak duroooffffffffff ben saçlarım hemen uzasın istiyorum. Salak kuaförün biri istemediğim halde saçlarımı katlı kesti. Sonra mümkün olduğunca düzleştirmeye çalışsam da henüz hepsi aynı hizada değil. En alttaki en az kısmı uzun ancadiğer kısımlar hala daha kısa
iyi gecelerHaklılar canım benimki de öyle söylüyor.
Neyse kızlar ben kaçıyorum yarın yeni bilgilerle geleceğim tekrardan hepinize iyi geceler..
Canım düzleştirme sakın istediğin boya gelene kadar benim düz olmasına rağmen örüyorum, örgü saçı daha çabuk uzatır derdi babaaannem haklıda ördükce daha hızlı uzuyor.. Ahh bu kuaförler hepsi aynı allahtan ben küçüklükten beri aynı yere ggidiyorum ne kadar hassas olduğumu biliyorlar ben ne kadar istersem o kadar kesiyorlar
canım saçı örerken saç derisine bir nevi masaj yapmış oluyoruzo örgü olayını bende duydum ama bana pek de mantıklı gelmedi yaa. Ama eskilerin vardır bir bildiği
kesim yok kesim yokBugün bana da acayip saç kestirme hevesi geldi hatta hayal bile kurdum nasıl kestirsem diyesonra kendime sakın sakın yapma diye telkinlerde bulundum çünkü ne zaman kestirsem pişman oluyorum ve de saçlarım hiç uzamıyoru bu hafta da 5. kürümü yapcam ve tüm kürler boşa gidecek dedim vazgeçtim. Saçım kısalmasın diye kahkül kestirmeyi bile düşündüm zaten önden yeni saçlar çıktı kahkül gibi bir kısmı dedim ama sonra ona da pişman olduğum zamanlar aklıma geldi ve vazgeçirdim kendimi zar zor. Şimdi kesitirirsem hiç bir zaman uzamayacak hep aynı boyda kalacak biliyorum. Çünkü her sene aynı şey oluyor. O yüzden bu sene karar verdim ve 1 sene boyunca 2014e kadar kestirmek yok dedim kendime. Hem saçlar uzayınca istersem kat attırırım ister uçlarından aldırırım sorun olmaz ne kadar kısalsa da. Kalçama gelene kadar kestirmemem lazım bunun için de.
canım saçı örerken saç derisine bir nevi masaj yapmış oluyoruz
buda kan dolaşımını hızlandırıyor saç köklerinin beslenmesini sağlıyor
kesim yok kesim yok
sonra pişman oluyoruz
bende örücem artıkhaklısın :))
örgü konusundaki açıklaman da mantıklı o yüzden uzuyor olabilir bu gece saçlarımı örüp yatayım bari, hatta her gece öreyim zaten saçım dalgalı bir şey olmaz :))
Canım düzleştirme sakın istediğin boya gelene kadar benim düz olmasına rağmen örüyorum, örgü saçı daha çabuk uzatır derdi babaaannem haklıda ördükce daha hızlı uzuyor.. Ahh bu kuaförler hepsi aynı allahtan ben küçüklükten beri aynı yere ggidiyorum ne kadar hassas olduğumu biliyorlar ben ne kadar istersem o kadar kesiyorlar
kızlaarr nerelerdesiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?