- Konu Sahibi babymaster
-
Canım ben sinameki de yaptım turp da yaptım havuç kürünü de yaptım hint yağı da kullandım kafamda bi türlü yapmadığım kaldı ve en etkili yontem barcelino benim için ve en temizi de durulanması da çok kolay hoş limonsu da bir kokusu var yaklaşık 4. oldu kullanışım saçlarım acaip yumuşadı ve parladı bunu çevremdekilerde farkediyor 1 haftada 4 kullanımda (2 saat kadar bekletiyodum) nerdeyse 1 cm fark attı diyebilirim ailem de söylüyor bunu bende hissediyorum tabi saçın yapısına göre değişir ben yine de paylaşayım dedm
AAA hiç duymadım canım o yönetemi nasıl yapıyorsun :))
Kızlar bu arada sonunda saçlarımın resmini çekebildimmm :)) Dünden beri pirinç suyunu duşta kullanıyorum saçlarıma, sampuanıma çam terebentin bekledim en kısa sürede de sinamekiye başlıyacağım :))
Eki Görüntüle 569664
canım arkadaşın yerine ben cevap vermiş olucam ama
barcelino yağı bikaç yağdan oluşan bi karışım öveni çok hatta bununla ilgili bi topik var ve
hiç olumsuz bi yorum görmedim
bende alıcam ilk iş ya bundan yada macitefendi saç bakım yağından..
sende al dene istersen inş yarar buda sinamekinin yanında yağ bakımıda bölelikle aradan çıkmış olur..
yahu senin ssaçlarda uzunmuş ben kısa zannettim
neyse devam kürlere bakımlara devam çok güzel saçlarımız olucak
Alıyım canım o zaman ben de, simameki, barcelino, her duşta pirinç suyu ve çam terabentin yeter sanırım :))
Yok canım ya ne uzunu ben böyle kalçama kadar istiyorum :)) Örüp açmış halim düz haliylede çekinirim :)) Bu arada şimdi dikkatimi çekti sarı varmış benim şaçımda ya hu :)
Burda da onunla ilgili bir konu var canım bi bak istersen. Aslında maya tabletleri türkiye de de satılıyor ama ben hep bira mayası duydum. Normal mayayı bilmiyorum var mı tabletleri. Ama ben yüzüme maske yaptığımda bile kokusu çok kötü geliyor hayatta içemem onu kokusundan ötürü sanırım :S
Teşekkürler arkadaşım araştıracağım,tablet olarak varsa çok iyi olur kuru maya da olsa içemedim zaten....:)
Dün akşam yeni bir saç maskesi denedim. Önce saçdiplerime saçımı uzatmak için kullandığım yağı sürdüm. Ardından ocakta su kaynatıp içine karanfil,kekik,maydanoz,hindistan cevizi,dağ kekiği,lavanta ve papatya attım. Onlar demlendi su soğuyana kadar. Ardından da bu suya shea yağı, bebe yağı ve tatlı badem yağı karıştırdım. Bütün saçıma yedirdim. Sonra da Avon un argan yağlı saç kremini saçıma sürdüm.sonrada kafama streç filmi sardım. uyudum. Sabah da saçımı şampuanladım yıkadım. Sonra bu kaynattığım suyun kalanını hiç yağla karıştırmadan içine bir miktar sirke dökerek son durulama suyu yaptım. Saçlarım şu anda yumuşacık olduğu gibi bugün dışarıya saçlarım açık gittim ve de saçlarımda çok az dolanma oldu. normalde dipleri birbirine girer taranmaz hale gelirdi.. Bir de kendime lavanta papatya hindistan cevizi, birazcıkda yağlarla karışık bakım spreyi hazırlıcam :)
Dün akşam yeni bir saç maskesi denedim. Önce saçdiplerime saçımı uzatmak için kullandığım yağı sürdüm. Ardından ocakta su kaynatıp içine karanfil,kekik,maydanoz,hindistan cevizi,dağ kekiği,lavanta ve papatya attım. Onlar demlendi su soğuyana kadar. Ardından da bu suya shea yağı, bebe yağı ve tatlı badem yağı karıştırdım. Bütün saçıma yedirdim. Sonra da Avon un argan yağlı saç kremini saçıma sürdüm.sonrada kafama streç filmi sardım. uyudum. Sabah da saçımı şampuanladım yıkadım. Sonra bu kaynattığım suyun kalanını hiç yağla karıştırmadan içine bir miktar sirke dökerek son durulama suyu yaptım. Saçlarım şu anda yumuşacık olduğu gibi bugün dışarıya saçlarım açık gittim ve de saçlarımda çok az dolanma oldu. normalde dipleri birbirine girer taranmaz hale gelirdi.. Bir de kendime lavanta papatya hindistan cevizi, birazcıkda yağlarla karışık bakım spreyi hazırlıcam :)
Wuuuuu :)) Süper olmuş canım ne güzel uğraşıyorsun saçlarınla ben daha fırsat bulup aktara bile gidemedim..
AAA hiç duymadım canım o yönetemi nasıl yapıyorsun :))
Canım bu saç bakım yağı aktarlarda satılıyor adı "Barcelino" bende burda bi topic de görmüştüm hemen gittim denedim 10 tl ye almıştım ben içinde 15 tane yağ var ama bandrollü olmasına dikkat etSaçlarıma sürüyorum okul dershane filan derken cok bekletemiyorum 2 saat bekliyor yaklaşık sonra şampuanla yıkıyorum cok kolay arınıyor sonra saç maskemi saç kremimi sürüyorum yumuşacık oluyor saçlarım ve gerçekten ben faydasını cok gördüm tavsıye ediyorum Benim saçlarımda aynı senin saçının boyunda tek farklı uçları sarı Ve saçlarımın kabarmasını da çok önledi umarım yararı oluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?