Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

Ben H&S kadınlar için dökülme karşıtı 700 ml lik şampuanın içine kattım d.k haplarını.
Sık sık yıkıyorum 1 hafta oldu ama her gün yıkadım nerdeyse başımı öne eğip.
Ve kesinlikle sıcak suyla yıkamayın saçı ılıkla baslayın sonra soguk suyla durulayın.
Saç kremi vs kullanmıyorum artık kurutma makinesini de hafif modda acıyorum biraz kurulayıp misler gibi tarıyorum ve örüyorum.. O şekilde yatıyorum. Sabaha yumusacık saclarım oluyo ayrıca fark bariz ortada :nazar: :16:

Bugün fotograf cekecektim fakat rahatsızım regl agrısından kalkamıyorum yerimden :43:
Artık yarına inşallah cekip koyacagım..

Hepimize uzun upuzun saçlar... :12:

tamam canım :))
kız kedi nie eklemedin foto onun için açtım bak :1:
Ben H&S kadınlar için dökülme karşıtı 700 ml lik şampuanın içine kattım d.k haplarını.
Ve kesinlikle sıcak suyla yıkamayın saçı ılıkla baslayın sonra soguk suyla durulayın.
Saç kremi vs kullanmıyorum artık kurutma makinesini de hafif modda acıyorum biraz kurulayıp misler gibi tarıyorum ve örüyorum.. O şekilde yatıyorum. Sabaha yumusacık saclarım oluyo ayrıca fark bariz ortada :nazar: :16:

Bugün fotograf cekecektim fakat rahatsızım regl agrısından kalkamıyorum yerimden :43:

canım çook geçmiş olsun bilirim o felaket durumu iyce yat dinlen..
çok merak ettim gerçekten birazcık tırsıyodm şu hap işinden ama bi görem bakam nasılmış..dahada faydasını gör inş..
iyleştiğinde eklersin foto..tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım ben de aynı dertten muzdaribim.. :17:

Bende makine vs kullanmıyorum canım yıka ör dalgalansın.. hem daha sağlıklı oluyor..
Denemekte fayda var o zaman, en kısa sürede alacağım hepsini :))

kız kedi nie eklemedin foto onun için açtım bak :1:

çok merak ettim gerçekten birazcık tırsıyodm şu hap işinden ama bi görem bakam nasılmış..dahada faydasını gör inş..

Hahahha :)) Canım daha çekinemedim foto ben de LuLu gibi hastayım, zaten fotoğraf çekenimde yok şuan evde akşama anca :))

Çok teşekkür ederim canım :16:

Bende başlarda tereddütte kaldım fakat nette yorumları görünce bana bi hırs geldi :1:
Kellerde bile saç çıkarıyormuş o derece oldugunu okuyunca hemen gittim aldım..
İnşallah yaza kadar upuzun saçlarımız olur hepımızın :12:

Hahahha :)) Canım daha çekinemedim foto ben de LuLu gibi hastayım, zaten fotoğraf çekenimde yok şuan evde akşama anca :))

tamam şekerler siz iyce dinlenin banada dua edin ya bnmde hazin sonuma az kaldı :1:
neyse siz dinlenedurun bende bi kürümü yapıp gelem..:1:
kızlar bu arada kozmikbakım olayını biliyomusunuz mesela bugünden itibaren ayın 5ine kadar kürlerinizi saç bakımlarınızı yapabilirsiniz..
google kozmik bakım deyin ilk çıkan blog olan sayfaya girin..bu bakımları orayla uyumlu yaparsak daHa iyi sonuçlar alırız..

Geçmiş olsun canım ben de aynı dertten muzdaribim.. :17:

Bende makine vs kullanmıyorum canım yıka ör dalgalansın.. hem daha sağlıklı oluyor..
Denemekte fayda var o zaman, en kısa sürede alacağım hepsini :))

Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun o halde :3:

hadi bakalım burada sürekli paylaşalım aksatmayalım hiç :16:

Kızlar saçımın kestirmeden önceki hali uçları felaket durumdaydı şimdi gögüs hizama geliyor ama eski boyunu istiyorum :((

$09112012553.jpg

tamam şekerler siz iyce dinlenin banada dua edin ya bnmde hazin sonuma az kaldı :1:
neyse siz dinlenedurun bende bi kürümü yapıp gelem..:1:
kızlar bu arada kozmikbakım olayını biliyomusunuz mesela bugünden itibaren ayın 5ine kadar kürlerinizi saç bakımlarınızı yapabilirsiniz..
google kozmik bakım deyin ilk çıkan blog olan sayfaya girin..bu bakımları orayla uyumlu yaparsak daHa iyi sonuçlar alırız..

Dağum kontrol hapından sonra kozmik bakım.. Daha neler duyacağızz kim bilir :))

Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun o halde :3:

hadi bakalım burada sürekli paylaşalım aksatmayalım hiç :16:

Kızlar saçımın kestirmeden önceki hali uçları felaket durumdaydı şimdi gögüs hizama geliyor ama eski boyunu istiyorum :((

Eki Görüntüle 567343
ayyy saçın harikaymış biaa kestirirsen küserim :1: bak yaa rengi ne hoş gürlüğü filan..
kestirme şekerim sen uzat ayx kardişin o işin bakım kısmınıda keşfedecek :1: artık kestirme işi yok ben çoktandır unutum
Dağum kontrol hapından sonra kozmik bakım.. Daha neler duyacağızz kim bilir :))

kız bu iyi bişi ama dediğim şekilde aç bi bak bu forumda çoğu kişi bu şekilde ilerliyo çok faydalı bilgiler var..

ayyy saçın harikaymış biaa kestirirsen küserim :1: bak yaa rengi ne hoş gürlüğü filan..
kestirme şekerim sen uzat ayx kardişin o işin bakım kısmınıda keşfedecek :1: artık kestirme işi yok ben çoktandır unutum

kız bu iyi bişi ama dediğim şekilde aç bi bak bu forumda çoğu kişi bu şekilde ilerliyo çok faydalı bilgiler var..

Çok teşekkür ederim canım önceden çok seyrelmişti çam terebentin sayesinde gürleşti :1:
Ayy yok tövbe ettim aten bir daha kestirmem :1:
Senin saçların nereye geliyor yok mu resmi merak ettim :1:
Hemenn bakıyorum ben önceden de duymuştum böyle bir şey demek buymuş :1:

Çok teşekkür ederim canım önceden çok seyrelmişti çam terebentin sayesinde gürleşti :1:
Ayy yok tövbe ettim aten bir daha kestirmem :1:
Senin saçların nereye geliyor yok mu resmi merak ettim :1:
Hemenn bakıyorum ben önceden de duymuştum böyle bir şey demek buymuş :1:

$Fotoğraf0741.jpg $Fotoğraf0702.jpg
şeker bunlarda benim fotolar 4.sinameki kürümü yapıp ööle çekmiştim beyazlı olan..
ya ama sakın sende deme nie uzatıyon diye :( istediğim bi boy var bide daha önceleri katlıydı filan onları adam etmeye çalışıyom..
sanırım bende çamterebentin kullanıcam sen nerden almıştın onu..karıştırıyorum hep :44: :1:

Back