- Konu Sahibi babymaster
-
Bende az önce bir alman forum da kuru veya yaş maya,sabah akşam bir tatlı kaşığı dolusu bir bardak su yada bir bardak sütle içilirse....Saçları tırnakları sağlamlaştırdığı uzattığı, cildi ve göğüsleri de sıkılaştırdığını okudum.Daha önce de duymuştum sanki,bana iyi fikir gibi geldi Almanyada eczanelerde tablet şeklinde satılıyormuş.On dakika önce içtim tadı fena değil,biraz dişlerime yapıştı ama yuttum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 568095 Eki Görüntüle 568096
şeker bunlarda benim fotolar 4.sinameki kürümü yapıp ööle çekmiştim beyazlı olan..
ya ama sakın sende deme nie uzatıyon diyeistediğim bi boy var bide daha önceleri katlıydı filan onları adam etmeye çalışıyom..
sanırım bende çamterebentin kullanıcam sen nerden almıştın onu..karıştırıyorum hep :44:
Ben size saç uzatmak ve saç bakımı için yaptıklarımı yazıyim,
Saç bakım yağı;
Fındık
ceviz
Badem
Hint
Isırgan otu tohumu yağı
Bir paket bemiks
Bir paket evigen (haftada 1)
Doğal şampuan saç kremi (şampuanın içine bir paket evigen kırılır yine ve de bir kapak çam terebentin), saç maskesi, saç serumu bazende bütün saçıma shea yağı ve papatyalı bebe yağını karıştırıp sürüyorum. (haftada 1-2)
Saç losyonu (mentollü, acı biberli bir saç bakım losyonu kullanıyorum saç derisindeki damarları genileterek saç akışını hızlandırıp bakımlı olmasına uzamasına ve dökülmemesine yardımcı oluyor) (her gün)
Omega 3-6-9 kullanıyorum e vitamini d var içinde, zinc ve de biotin de kullanıyorum. (her gün)
Bol bol pirinç yiyorum (en az haftada 4)
Bugünden itibaren yatmadan önce papatya ve lavanta çayları içmeye başlayacağım hem güzel bir uyku sağlar hemde saçlarıma yararı olur :)
Bir de saç losyonum bitince lavanta,kırk kilit otu ve papatyayı demleyip saç losyonu yapacağım .. Aşırı boya ve hava değişiminden saçlarım çok kurudu. Ondan her anlamda saçımla ilgilenmek zorundayım.Bu yağlı saç maskesi haftada 2 kerede yapılabilir hatta yapılırsa çok daha iyi sonuç verir.. Tabi bu bakımlara da daha yeni başladım sayılır.1 hafta anca oldu. Yağlı saç bakımımı da 2 kere yaptım daha. Tüm saça sürdüğüm avonun argan yağlı serumunu da 1 kere kullandım :) gelişmeleri yazarım :)
Önceden hc saç bakım yağı kullanırdım ... Ayda 2 cm uzatırdı saçımı .. Pahalı gelmeye başladı ,şimdi sinameki kürü uyguluyorum haftada bir kere ... Barcelino saç bakım yağının içine bemiks ve evigen iğne kırdım.. Haftada iki gün yapıyorum. .. Şampuanıma bir kapak çam terebentin , bemiks ve evigen iğne ve göz kararı badem yağı ekledim... Saçım yaklaşık bir buçuk ayda 2 cm uzadı..sinameki kürtünü düzenli yapamamama rağmen ... Saçım çabuk uzayan bir saç olmadığı için 2 cm benim için çok iyi .. Sabırla devam edeceğim ...
Eki Görüntüle 568421 22.10.2012
Eki Görüntüle 568429 04.12.2012
Tam iyi çekemedim malesef..
Bir de saçlarımı ördüğüm için uçları dalgalanmış normalde daha uzun oldugu görünüyor..
Çok çok sağ ol canım bilgiler için.. Ben de pirincin saçı çok uzattığını duymuştum ama malesef ki sevmiyorum ben
Yağlı maskeyi deniyeceğim ben de sinamekini yanında.. Evigeni nereden bulabilirz canım ?
Sen de saçlarının resmini koy bakalım ne kadar uzamış.. Yaşasın sağlıklı gür saçlar ! :))
canım istersen haşlanmış pirincin suyuyla maske de yapabilirsin saçına maske değil de duşta saçına dök kalsın saçında kalabildiği kadar ardından da bir iki durula tamamdır. Bende daha yeni yeni bakmaya başladım saçıma ama son boyamadan bu yana 2 parmak kadar anca uzadı. Son boyamamı da 2 ay önce yapmıştım.
Eki Görüntüle 568556 Eki Görüntüle 568554
Belki çok iyi görünmüyodur burda ne kadar uzadığı çünkü üstümde 10 kat kıyafet var ve de saçlarımın hiç arkadan resmi yok malesef
Saçlarının rengine bittim !! Sanırım yeşil gözlüsün anım maşallahhh çok yakışmış tenine çok uymuş..
Ben de duaş girecektim şimdi hemen yapıyım pirinç maskesini tam denk geldi
yok valla saçların çok hoş yumuşacıkta duruyo daha burdan canımEki Görüntüle 568421 22.10.2012
Eki Görüntüle 568429 04.12.2012
Tam iyi çekemedim malesef..
Bir de saçlarımı ördüğüm için uçları dalgalanmış normalde daha uzun oldugu görünüyor..
ya maya şişiriyomuş insanı resmen kızlar ama ben geçen cildime bi maske yaptım anında gerdi yüzümü çokda iyi geldi aslında..neyse kullanan olursa durumu paylaşsın belki denerim bende kızlr..Burda da onunla ilgili bir konu var canım bi bak istersen. Aslında maya tabletleri türkiye de de satılıyor ama ben hep bira mayası duydum. Normal mayayı bilmiyorum var mı tabletleri. Ama ben yüzüme maske yaptığımda bile kokusu çok kötü geliyor hayatta içemem onu kokusundan ötürü sanırım :S
canım istersen haşlanmış pirincin suyuyla maske de yapabilirsin saçına maske değil de duşta saçına dök kalsın saçında kalabildiği kadar ardından da bir iki durula tamamdır. Bende daha yeni yeni bakmaya başladım saçıma ama son boyamadan bu yana 2 parmak kadar anca uzadı. Son boyamamı da 2 ay önce yapmıştım.
Eki Görüntüle 568556 Eki Görüntüle 568554
Belki çok iyi görünmüyodur burda ne kadar uzadığı çünkü üstümde 10 kat kıyafet var ve de saçlarımın hiç arkadan resmi yok malesef
yok canım kahverengi gözlüyüm :) istersen saç renginim numaralarını verebilirim :) bulunduğum ülkede bu rengi elde edebilmem mümkün değil ki kendi saç rengime yani küllü kumrala geri dönmek istiyorum artık :=
Benim tenime gitmez canım malesefBenim saç rengimle ten rengim çok yakın saçlarım açık kumral tenimde sarı ama boya değil saçlarım boyatmayıda düşünmüyorum çok mecbur kalmadıkca.. :)) ama sen yinede merak eden arkadaşlar için ver numaranı
Gözlerin ilk resimde yeşil gibi çıkmış :) ahh kısa hali buysa saçlarının ben nerelere gideyim :))
canım eğer eklediğin fotodaki saçlarının kendi rengiyse aman diyeyim bnmde saçlarım ööle ve millet o tonu tutturmak için kaç boyayı birbirine katıyo bilemezsin hiç eleme derim.. bende arada bir saçmalığa düşüp boyuyorum ama ahh meğer yakışan rengi Allahım biliyomuşda ondan vermiş
evet bende çocukken annemle kuaföre gittiğimizde hindi gibi saatlerdir renk düşündüğü sölenen bi kadın üstüme atlamıştı işte bu renk istiyorum diye de kuaför bile sölemişti ablacm ben bu rengi nasıl yapayım diyeEvet canım fotoğraftaki renk hatta daha açığı fotoğrafta koyu çıkmış biraz :)) Haklısın canım kuaföre beni beraberinde götürüp bu renk istiyorum diyenler oldu ama malesef hiç biri tutmadı :)) Sakın canım beyazın yoksa boyatma daha çok yıpratırsın saçını..
bu arada benim amacım saçlarımı 4-5 parmak daha uzatmak hepsi o. Zaten o zaman belimin hemen üstüne gelmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?