- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
tamam kızlar hadi hepimize kolay gelsin ben kaçar iygeceler..
rüyanızda uupuzun hayal ettiğiniz saçı görün bb..
tamam kızlar hadi hepimize kolay gelsin ben kaçar iygeceler..
rüyanızda uupuzun hayal ettiğiniz saçı görün bb..
anladım canım
istersen googla saç uzatmak için doğum kontrol hapı yaz bir sürü yorumlar çıkıyor bir göz atabilirsin
anladım canım
istersen googla saç uzatmak için doğum kontrol hapı yaz bir sürü yorumlar çıkıyor bir göz atabilirsin
anladım canım
kız kedi nie eklemedin foto onun için açtım baktamam canım :))
Ben H&S kadınlar için dökülme karşıtı 700 ml lik şampuanın içine kattım d.k haplarını.
Sık sık yıkıyorum 1 hafta oldu ama her gün yıkadım nerdeyse başımı öne eğip.
Ve kesinlikle sıcak suyla yıkamayın saçı ılıkla baslayın sonra soguk suyla durulayın.
Saç kremi vs kullanmıyorum artık kurutma makinesini de hafif modda acıyorum biraz kurulayıp misler gibi tarıyorum ve örüyorum.. O şekilde yatıyorum. Sabaha yumusacık saclarım oluyo ayrıca fark bariz ortada
Bugün fotograf cekecektim fakat rahatsızım regl agrısından kalkamıyorum yerimden
Artık yarına inşallah cekip koyacagım..
Hepimize uzun upuzun saçlar...
Ben H&S kadınlar için dökülme karşıtı 700 ml lik şampuanın içine kattım d.k haplarını.
Sık sık yıkıyorum 1 hafta oldu ama her gün yıkadım nerdeyse başımı öne eğip.
Ve kesinlikle sıcak suyla yıkamayın saçı ılıkla baslayın sonra soguk suyla durulayın.
Saç kremi vs kullanmıyorum artık kurutma makinesini de hafif modda acıyorum biraz kurulayıp misler gibi tarıyorum ve örüyorum.. O şekilde yatıyorum. Sabaha yumusacık saclarım oluyo ayrıca fark bariz ortada
Bugün fotograf cekecektim fakat rahatsızım regl agrısından kalkamıyorum yerimden
Artık yarına inşallah cekip koyacagım..
Hepimize uzun upuzun saçlar...
kız kedi nie eklemedin foto onun için açtım bak
canım çook geçmiş olsun bilirim o felaket durumu iyce yat dinlen..
çok merak ettim gerçekten birazcık tırsıyodm şu hap işinden ama bi görem bakam nasılmış..dahada faydasını gör inş..
iyleştiğinde eklersin foto..tekrar geçmiş olsun..
çok merak ettim gerçekten birazcık tırsıyodm şu hap işinden ama bi görem bakam nasılmış..dahada faydasını gör inş..
Hahahha :)) Canım daha çekinemedim foto ben de LuLu gibi hastayım, zaten fotoğraf çekenimde yok şuan evde akşama anca :))
Geçmiş olsun canım ben de aynı dertten muzdaribim..
Bende makine vs kullanmıyorum canım yıka ör dalgalansın.. hem daha sağlıklı oluyor..
Denemekte fayda var o zaman, en kısa sürede alacağım hepsini :))
tamam şekerler siz iyce dinlenin banada dua edin ya bnmde hazin sonuma az kaldı
neyse siz dinlenedurun bende bi kürümü yapıp gelem..
kızlar bu arada kozmikbakım olayını biliyomusunuz mesela bugünden itibaren ayın 5ine kadar kürlerinizi saç bakımlarınızı yapabilirsiniz..
google kozmik bakım deyin ilk çıkan blog olan sayfaya girin..bu bakımları orayla uyumlu yaparsak daHa iyi sonuçlar alırız..
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun o halde
hadi bakalım burada sürekli paylaşalım aksatmayalım hiç
ayyy saçın harikaymış biaa kestirirsen küserimKızlar saçımın kestirmeden önceki hali uçları felaket durumdaydı şimdi gögüs hizama geliyor ama eski boyunu istiyorum(
Eki Görüntüle 567343
Dağum kontrol hapından sonra kozmik bakım.. Daha neler duyacağızz kim bilir :))
ayyy saçın harikaymış biaa kestirirsen küserimbak yaa rengi ne hoş gürlüğü filan..
kestirme şekerim sen uzat ayx kardişin o işin bakım kısmınıda keşfedecekartık kestirme işi yok ben çoktandır unutum
kız bu iyi bişi ama dediğim şekilde aç bi bak bu forumda çoğu kişi bu şekilde ilerliyo çok faydalı bilgiler var..
Çok teşekkür ederim canım önceden çok seyrelmişti çam terebentin sayesinde gürleşti
Ayy yok tövbe ettim aten bir daha kestirmem
Senin saçların nereye geliyor yok mu resmi merak ettim
Hemenn bakıyorum ben önceden de duymuştum böyle bir şey demek buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?