- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
açık tenli olmak da kolay değil bu seferde 1tanenin 2tanenin peşine düşüyozofff benimde bu ay alacağım ürünlerin haddi hesabı kalmadı valla alıp kullanayım da hem işe yarasın hem içim rahat etsin artık saçlarımı da ellemicem uzunca bi süre normal haliyle kalsın kurutmucam bile valla zorunlu kalmadıkça..uzattım uzattım kırık görünce canım sıkılıyo
Aynen canım bende bir liste yaptım kendime sana da söyleyeyim listemi
Simaneki, bemiks bunlar kür için.
Avon saç bakım kremi
Biberiye yağı (Bölgesel zayıflamaya iyi geliyormuş normalde çok inceyim sürekli oturup yemek yemekten üst bacağım resmen keşkül kıvamına geldi bu yağı sürüp bacak egzersizi yapacağım terlemeyi hızlandırıyormuş maksat zamandan kazanmak malum öğrenciyiz dersler falan.. )
Karınca yumurtası yağı ( Her ay düzenli ağda yaptırıyorum tüylerim aşırı seyreldi ve azaldı ama üst dudak bölgesi bir türlü azalmadı bunu kullanacağım ağdadan sonra bayağı iyi geldiğini duydum.)
eyeliner ve rimelim bitti en kısa sürede almalıyım TEMEL ihtiyaç
Aklıma gelenler bunlar tatlım, ama daha vardır artık annemi kandırıyorum yoksa başka türlü altından kalkamam
aynı ben hiç bitmiyor bu ihtiyaçlarbende geçen gün duştan sonra saçlarımı serumladım kuruladım bi de bi baktım nasıl uzun ve güzel gözüküyor. Ama diplere bakıyorum öle aman aman çok da bi fark yok yani belki saçımı sürekli ördüğüm için dalgalanıyo ondan boyu kısalıyor. Sanırım o yüzden ben tam anlayamıyorm ne kadar uzadı kısaldı.
aynen kızlar ihtiyaç hiç bitmiyor lüksün sonu yok malumdurun bende listemi yazayım ilham geldi birden :90:
_sinameki otu, bademyağı, bemiks ampul bunlar sinameki kürüm için 2.tura başlıcam
_hindistancevizi yağı saç uçlarım için, çamterebendi şampuanıma (saç gürleştiriyor),gliserin
_ hala tam anlamıyla karar verememiş olduğum elseve mi gliss mi diye düşündüğüm saç maskem durulanmayan sıvı bakım kremim ve şampuan
_dove sütlü sabunum
_nivea T bölgesi temizleme bandı
Allah Allaaahhh piyasayı biz canlandırıcaz kızlar hazır olun alışverişe :90::90:
Ohh ohh maşallah ya benim artık sığmıyor eve aldıklarım o kadar çok şey var ki losyonlar bakım yağları kremler
Senin de benden aşağı kalıyor yok
Bu niveanın temizleme bandı işe yarıyor mu canım, benim T bölgem yağlı minik minik sivilceler çıkıyor arada ne yapsam da geçmiyor tamamen :26:
Aldığımız ürünlerin resimlerini de çekip koyalım kızlar
Sürekli ördüğünden farkı anlamıyorsundur canım bi de sürekli baktığımızdan uzamış mı diye anlayamıyoruz benim çevremdekiler söylüyor uzamış diye
xAyx canımmmmmmm nasılsın görüşmeyeli bakıyorum her derde deva olmuşsun işin uzmanı olmuşsun artık
Benim bu aralar dersler yoğun malum sınava az kaldı arada girip bakıyorum, annem dün kuaföre gitti kuafördeki kadınlarda avonun saç bakım kremini övmüş hemen sıpariş verdik bizde gelmesini bekliyorum.
Bu arada konumuzla ilgili değil ama göz çevresi için çok iyi bir maske buldum; benim göz çevrem koyu renktir ama bu maske sayesinde kendine gelmeye başladıBir yumurta sarısını bir tatlı kaşığı türk kahvesiyle karıştırıp göz çevremize sürüyoruz. Kuruyunca ılık suyla masaj yaparak çıkartıyoruz. Kahvede kafein olduğu için göz çevresine çok iyi geliyor zaten garnierin çoğu göz bakı ürünleri kafeinli. Yumurta zaten her derde deva..
Bir de yüzümdeki tüyler için epilasyona başlamayı düşünüyorum Bursa'da iyi bir yer arıyorum.. Umarım iğneli sonucunda iz kalmaz burada topiklere baktım da kimisininki geçmemiş kimisinde iz kalmış :26:
sinamekiyi birkaç kez yaptım bıraktım. bendeki sorun bu işte; ihmalkarlık.
yalnız şimdi sizden feci gaza geldim. bu akşamdan tezi yok başlayacağım insallah. hem de fotoğraf çekip öncesi sonrası şeklinde size de göndermeyi düşünüyorum.
yalnız tecrubeli arkadaşlara sormak istiyorum;
1- bu kürü uygulama SIKLIĞINIZ nedir?
2- ne kadar zaman yapacağız? (3 ay mı? 5 ay mı?)
evet canım aynen resim ekleyelim hem senle benim ten saç filan aynı aşağı yukarı faydalı oluruz birbirimizede..
şu T bölgesinin ben aslında burun bandını alıp kullanmıştım iyi geldi bana bu sefer alırsam sonrasındada temizlicem iyce cildimi haber ederim sana canım..aynen benim 2çekmecem sadece kozmetik ürünleriyle dolu makyajı saymıyorum bile..neyse herşey bakım için güzelliğimize güzellik katalım şekerler
Durun bende yazıyim bari :)
Yüz maskesi için ayrı bir cilt kremi
Saç uçları için serum
Gözaltı kremi
Pudra fırçası
Saç bakım maskesi (şu duşta kullanılanlardan)
Maybelline BB krem
Yalnız sanırım bu arada konunun içeriğine sadık kalmak gerekiyor. Yani saçsa saç konuşulacak burada gibiisnden yoksa uyarılıyorsunuz :) o yüzden ben kendimi yeniden yaratıyorum kısmında konu açtım herşeyi paylaşabilmek için :)
Bende Yazayım Dedim
Bioblas sarmaşık özlü Şampuan
Çamterebendin
_sinameki otu
_bademyağı
_bemiks ampul
Çinko Hapı
Yüz İçin
Zerdeçal
Domates Sabunu
Prinç Sabunu
Gratisten Rimel ve Göz Kalemi Oje Ruj Tonik Say Say Bitmez Yani Ama Özellikle Epilayona İhtiyacım Var Hormon Bozukluğu Olduğu İçn Tüyler Çoğalabilir ( Genelde Tüylerim çok Geç Çıkar Ama umarım Sorun çımaz )
sinamekiyi birkaç kez yaptım bıraktım. bendeki sorun bu işte; ihmalkarlık.
yalnız şimdi sizden feci gaza geldim. bu akşamdan tezi yok başlayacağım insallah. hem de fotoğraf çekip öncesi sonrası şeklinde size de göndermeyi düşünüyorum.
yalnız tecrubeli arkadaşlara sormak istiyorum;
1- bu kürü uygulama SIKLIĞINIZ nedir?
2- ne kadar zaman yapacağız? (3 ay mı? 5 ay mı?)
malzemeler evde var. diyorum ya aldım birkaç kez yaptım devam etmedim. tamam, bugün başlıyorum inşallah ve tarihi bir yere not ediyorum.birbirimizi gaza getirelim lütfen!:13:
Haklısın canım uyarı alabiliriz o zaman bilmiyordum çok sağ ol :) BB krem ben de kullanmış bir ara ama çok parlak gösteriyor cildi yaramadı bana akne yaptı uğursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?