Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

kimseciklerden ses çıkmıyor.. Neyse ben saçıma aloe vera jeli kullanmaya başladım.. sonuçlarını zamanla yazarım size..
bnmde son 1sinameki kürüm kaldı dün 7.yi yaptım heryerde diyorm burdada söleyim bari malzemelerim bittiği için bu son 2kürümü sinameki+içinde sarımsak bekletilmiş zeytinyağı+bal şeklinde yapıcam malesef sonra bi dinlenme süreci ocağın ortasında 2.tur ve barcelino hadi bakalım..

Ben sinameki kürünü denemiştim bir ara. Bir aydan fazla yaptım 5 defa ya da 6 defa denedim öle bahsedilidği gibi mucizevi bir uzama görmemiştim. Sonra aldığım ikinci kutu b vitaminini kendi saç bakım yağıma kırdım. bende çok işe yaramamıştı sanırım yani öle burdaki forumlardaki mucizevi uzama olmadı bende.

yok canım yaa epey olumlu sonuç alan var bnm saçlarım uzun diye çok farkedemiyorum ama başka bi topikte arkadaşlar epey ilerlediler saçları filan gürleşti uzadı..biraz istikrar istiyor

yok canım yaa epey olumlu sonuç alan var bnm saçlarım uzun diye çok farkedemiyorum ama başka bi topikte arkadaşlar epey ilerlediler saçları filan gürleşti uzadı..biraz istikrar istiyor

Canım benim saçlarım boyalı olduğu için ben farkı görebiliyorum gelen dip boyalarından Bu arada bende demir eksikliği de var. O da saç için baya kötüymüş. Aslında benim şu andaki amacım daha çok saçıma nem kazandırmak. Son yaptığım boyamayla inanılmaz derecede hızlı kurudu :S Fakat iki üç gündür daha detaylı hatta yabancı sitelerden araştırmalar yapıyorum ordan da aloe vera ile yoğurdu buldum. Hatta bir dahaki maskeme saç kremi eklemeyeceğim yağsız yoğurt ve aloe vera jeli kullanacağım ve de bazı yağ karşımları Saçım dipten uzarken uçtan kopup gitmesin :) bana valla en çok yağlı bakımlar yarıyor. Ben kendi saç bakım yağımı hazırladım hatta Türkiye ye dönünce içine bepanten de eklicem burda da mentol ayrı satılıyo mentol eklicem içine tamamdır benim için Bir de ben haftada bir yağlı bakım yapıyorum öle her zaman değil yani.. Ama şu anda saçlarım çok yumuşacık hatta inanılmaz nemli ipek gibi arada dokunuyorum saçlarıma hala ordalar mı diye fakat işin kötüsü 2 haftalığına sevgilimin yanına gidiyorum onunlayken nasıl saçıma yoğurt aloe vera zeytin yağı bebe yapı falan sürebilriim hiç bilmiyorum

canım evet ya malesef herkesin yapısı farklı ama sana yarayan şeyleri bulman zaten bu işin bittiğini gösteriyor..bide sevgilinle buluşacaksn ya birazcık ara vermiş gibi olursun 2hafta yaa bişi olmaz..bu arada bu sözünü beğendim 'saçlarım dipten uzarken uçtan kopup gitmesin' sanırım bnm yıllarca bööle oldu yoksa şimdi büyük bi olasılıkla topuğumdaydı :90:

hafiften kırıklar başlamış, saçlarımı tararken fark ettim yarım yarım saçlar lavaboda farklı büyüklüklerde hep uçlardan kopmuş malesef.. Hem dipten hem uçtan bakım çok önemli aslında ama benimkiler ıslanınca lastikleşiyo o yüzden ben komple bakım yapıyorum :)

kızlaarr nerelerdesiniz ya

Canım yeni gelebildim ben de.. Dersler, sınavlar derken bayağı ihmal ettim KK'yı :) Papatyalı bakıma devam ediyorum her duşta kullanıyorum saçlarım yumuşacık oluyor.. :) Sinameki de aldım hafta sonu ilk kürümü yapacağım.. Gliss'in siyah renki olan şampuanını aldım resmini paylaşmıştım saçlarımı çok güzel temizledi 1 kere köpürtmem yetiyor hatta, bir kaç güne saç bakım maskesini de alacağım :))

kedii kıııııızzzzz :90::90: özlettin kendini çok güzel başla canım küre glisside bana haber et ya ben hala almadım çok kararsızım turuncusunumu alsam yoksa elseve mi alsam diye neyse bulcam bi yolunu..bu arada benimde sınvalr haftaya cumartesi başlıyo ama ben gene gelirim adam gibi ders çalışmıyomki şaka maka gene buralara takılırım bekliyorum güzel sonuçlarını..bu arada aklımdayken sinameki saç rengini açacak ve parlaklık verecektir bide ilk başlarda yaptım niye uzamıyo diye telaş yapma genelde 5.kürden sonra güzel gösteriyo kendini hadi kolay gelsin canımcım

Canım ben elseve'de kullandım Gliss'in her türünüde .. Elseve ilk başta çok iyi gelmişti ama sonradan saçlarımı kurutmaya başladı ben de bıraktım. Gliss ten genel olarak memnunum, gayet güzel temizliyor yumuşacık yapıyor.. Ama saçın yağlıysa Gliss'in içinde yağ olanlarını kullanma çünkü çok çabuk yağlandırıyor. Benim kullandığımda ekstra sıvılaştırılmış keratin var ondan aldım zaten Tamam canım yazarım ben de sonuçlarını sen de derslerine başla derim yoksa son gün tutuşursun Hadi ya iyice sarı kafa olacağım desene ben de koyu renk saç severim halbuki :26:

notlarımı toplamaya çalışıyorum canım son sene artık keyfime göre hareket edemiyorum saçım yağlı değil ya normalde neyse bende en iysi gliss alıp başlayım olmadı sonrasına bakarım bana uçları onaracak bişiler lazım aslında maskesini ve durulanmayan spreyini alsam yeter keratin iydir ama inş memnun kalırsın yine..ya ne biliim sinameki değişik yani parlaklık gibi duruyo ama açılıyo sanki renk böle değişik biraz ama olsun uzat istediğin kadar sonra istersden gene boyarsın hem kürü bitirip bırakınca saç düzeliyo gene renk olarak

Canım nasılsın, nasıl gidiyor saç bakımın? alabildin mi şampuan :))

Canım nasılsın, nasıl gidiyor saç bakımın? alabildin mi şampuan :))

canımm..iyiyim ya nolsun cuma biraz kırıklarımı aldım evde kendim sonra vitamin dolu bi maske yaptım bugünde maya maskesi yaptım kozmikbakım günüydü diye..ööle valla uğraşıp gidiyorum yarında son sinameki kürümü yapıp dinlenmeye çekiliyorum hiçbişi yapmıycam saçıma belki bi kere sarımsaklı zeytinyağı :44: bu arada hiçbişi alamadım şekerim bu aralar çok yoğunum şu saydıklarımı yapmam mucize inan..ama aklımda bi iki şey var ocağın sonu gibi alıp yeniden başlıcam herşeye..sen neler yapıyosn canımcım nasıl gidiyo karşılaştırmalı bi foto ekle bence uzamıştır saçların merak ediyorm :)

Kendin nasıl alıyorsun canım ya ben saçımı kestirmeden duşta bütün saçımı öne doğru taradım ucundan kestim biraz ama yamuk olmuştu sonra kestirdim zaten Maya maskesi mi onu nasıl yaptın canım, ne işe yarıyor ? Bende yağ bakımı yapıyorum canım, her gün paptya suyuyla yıkıyorum sinamekiyede hala başlıyamadım buggün yarın derken erteleye erteleye kaldı ama duştayken fark ediyorum uzamış canım, kuaförmde dedi hatta uzamış diye tamam canım çekinip koyarım bir kaç güne

valla geçen aldım elime yaptım bişiler ama nasılsa uzayacak diye (bu nasıl bir özgüvendir:90:)üstüne düşmedim çok zaten kendi halinde kullanmaya karar verdim az dalgalı şekilde..bide kozmikbakımda saç kesme boyama günüydü dedim hadi bi cesaret yapıym bişiler daha sağlıklı uzasın..canım mayanın 2tane maskesi varda ben bugün biraz kafama göre yaptım yani o iki tarifi elimde bulunan şeylerle ortak hale getirip yaptım maya iyi diyolar hep ben genelde cildime maske yapardım saçıma ilk kez denedim bakalım nasıl olacak..senin yaptığın şeylerde çok iyi devam et canım ama sinamekiyede başla çok memnun kalacaksın emin ol..

ölçü veremiycem ama göz kararı maya+içinde sarımsak beklettiğim zeytinyağım+1yumurta kullandım bunları karıştırıp saçıma sürdüm tek başına mayaya sıcak su ekleyerekde yapabiliyorsun yada bööle şeylerde ekleyebiliyorsun canım ayrı ayrı yapana kadar elimde varken hepsinden birazcık kattım yaptım

Sinamekili küre uzun bir süre ara vermiştim (son paylaşımımdan sonra yapmadım baya bi ara verdim)
Doğum kontrol hapı koydugum şampuanımdan çok fayda gördüm fakat bir iki yıkamadan sonra bıraktım inanılmaz saçlarımı döktü elimi her attıgımda 5 10 tel saç geliyordu aglayacaktım nerdeyse.. Bıraktım.
Bioblas sarmaşık özlüyü kullanmaya başladım dökülmem durdu çok şükür..
şu sıralar sinameki kürüne yeniden başladım yalnızca özel günlerde yapacagım (kozmikbakım) günlerinde..

Not: Bir de asla birkaç şeyi karıştırmamayı düşünüyorum,yapacagım tek sey haftada bir düzenli olarak sinamekili kür kullanıp saçlarımı düzenli yıkamak.. Ve bir de yatarken örmek.. Örgüden de cok fayda gördüm uzatıyor..

Son düzenleme:

Evet canım örgü çok uzatıyor maşallah saçlarında bayağı hoş görünüyor Belki ölü saçları döküyodur yerine yenisi çıkar :26: vet canım karıştırınca saçlar çok yoruluyor, en iyisi kendi yağıyla beslemek ama ben rahat edemiyorum öyle

Saç bakımıma iki buçuk haftalık tatil verdim :) Maske yapmıyorum sadece duşta kullandığım ürünlerle yetiniyorum... Birde arada saçlarıma aloe vera jeli sürüp duştan sonrada avonun argan yağlı serumu :) Bakalım inş bu süreyi dönünce telafi edebilirim..

Kızlarrrrr size bir haber vereceğim iyi mi kötü mü bilememm.. :26:
2 gün önce yengemle görüştük ve gözlerime inanamadım.! en son ağustosta gördüğümde saçları omzunun biraz altındaydı şimdi ise belinde ve çok gür parlak.. Ne yaptın dedim avonun badem özlü sampuanını ve saç bakım kremini kullanıyorum düzenli o uzattı dedi. Biz bu kadar bakım yapıyoruz hala istediğimiz boyda değil çok sinir oldum Zaten şampuanı kullanıyorudum en kısa sürede bakım kreminide alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…