cnm merhaba bende de bi çok kadında olduğu gibi göbek var malesef.
bende çok kilolu değilim 55-58 civarı gidip geliyorum. ama doğum yapmış gibi bir göbeğim var.hemde alt göbek. üst göbek olsa daha kolay kasa dönüştürmek kolay ama alt göbek olunca iş biraz zor. yapılan hareketlerin çoğu bele baskı yapıyor. ee bende de 2 tane kocaman bel fıtığı var dolayısıyla çok zorlamıyorum ancak pilates vücudu acaip güzelleştirio toparlıo sımsıkı oluosun böle taş gibi.geçen yıl daha düzenli yapıodum çok farketmişti bu yıl çalışmaya başladım fln derken çok düzenli yapamadım.
birde cnm bu kadar kilo verdiğine göre spor yapmışsındır mutlaka.azçok araştrdıysan BÖLGESEL YAĞ ERİTME DİYE BİŞİ YOK.yağ ancak kardio egzersizleri ile vücutta yaıkılıo oda her yerden gidio.ama düz mantık düşünürsek nerde yağ çok ise ordan gider.yağları vücuttan atmadan kasa dönüştürmek çok zor.hatta vücutta yağ var ken dielim göbeğimiz varken mekik gibi bölgesel egzersizler yaptığımız zman alttaki kaslar yağı iterek daha büyük gösteriyor göbeğimizi. birde ahhh şu tatlılar. çevrene bi ba kendinden pay biç. tatlı seven çikolataseven insanlarda mutlaka göbek vardır. çünkü şeker direk göbek yağı olarak depolanıyor.
bazen diyorum amaaan podyumamı çıkıcaksın boşverrr... bazende öle dümdüz duvar gibi karınları görünce çok moralim bozuluo...