Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Yazık etmiş kendine valla... lmaz:

o kadar da değil,ufak tefek diye ne alakaysa..seyfi dursunoğlu saçmalamış

ben estetiksiz halini bin kat güzel buluyorum

kendini berbat etmesine kızıyorum

yoksa onun doğal hali gibi de sokaklarda kızlar felan yok

ufak tefeklik ya da irilikle de ne alaka onu da hiç anlamadım!

adam gormus onun dediğini yazıyorum ayrıca ufaklıgı dogrudur .165 zaten öyle cok bi boyu yok.biz resımlerden gordugumuz kadaıyla yorum yapıyoruz.ayrıca dogru onun dogal halıyle bende ızmırde onlarca goruyorum en basıdınden aynı kombınasyonda dıyeyım hatta.Yüzünde bır gozlerı onu ozellıklı kılan bende o gozlerle ondan cok daha iyilerini goruyorum.

o kadarda güzel bi kadın değil çok donuk bakışları var istanbulu kasaba diye bilen biri bu kadın yaaa

aynen

ben yanlış çeviri olabileceğini düşünüyorum tarihle fazla ilgili biri olduğu için bu imkansız görünüyor.

tr de en eski tapınagın oldugunu biliyor bunu bilmeyen kac kisi vardır turkiyede:44: acıkcası ben okdr takılmadım istanbulu kasaba sanmasına sonucta yabancı bir unlu ilk defa gelmis tr ye nerden bilsin simdi ogrendi iste

tr de en eski tapınagın oldugunu biliyor bunu bilmeyen kac kisi vardır turkiyede:44: acıkcası ben okdr takılmadım istanbulu kasaba sanmasına sonucta yabancı bir unlu ilk defa gelmis tr ye nerden bilsin simdi ogrendi iste

bence büyüklük olarak kastetmiştir çeviridede öyle olmuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…