• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

:69: Bukadarda güzel olunmaz ki.. :69:

tumblr_lwyl5wntHE1r382fdo1_500.jpg

Belli eski haline göre bir değişim var da ne yapmış kendine böyle :19::19:

600full-megan-fox.jpg

Şu röportaj 2007'de. Nekadar güzelmiş ozamanlar :69:

[video=youtube;IwnPWgE5nIA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IwnPWgE5nIA[/video]

Son düzenleme:
bu sabah kisa bir sohbet gerceklestirdiler ama canli degil. en cok güldügüm kisim ise megan fox'un istanbulu önceden kücük bir kasaba sandigini söylemesiydi :D

istanbulu kasaba sanıyordum demiş roportajında yuh artık.asırlardır ülkeler kasaba ugrunamı bırbırını yedi.avrupanın en onemlı stratejıh sehırlerının basında gelen istanbulu tanımayan biri.botoksdan estetıkten kafayı kaldıramamıs kı ! şuan çok kızdım bu kadına.

istanbulu kasaba sanıyordum demiş roportajında yuh artık.asırlardır ülkeler kasaba ugrunamı bırbırını yedi.avrupanın en onemlı stratejıh sehırlerının basında gelen istanbulu tanımayan biri.botoksdan estetıkten kafayı kaldıramamıs kı ! şuan çok kızdım bu kadına.

yuh dedim ben de hadi gitmeden once bilmiordun da gidecegin belli olunca bir iki sey ogrenseydin de boole bir aciklama yapmasaydin :52: angelinaya hala ozenior mu ya da ozenior muydu cidden bilemem ama 10 firin ekmek yeter mi ozellikle bu anlamda?

vay süzme sa..ağım benim

genel kültür seviyesi ne derecede acaba?

suratıyla uğraşmaktan başka bişey biliyo mu merak ediyorum

kafasının içi boş sanırım anca süse püse çalışıyo;gerçi çalışsa şuan böyle iğrenç,çiğ,yapay bi görüntüde olmazdı

vay ki vay...

aptal sarışın tabiri vardır bide..bunun saç veya ten rengiyle alakası yok işte

marilyn canlansa da şuna bişeyler öğretse.. malum çok okur,araştırırmış..

sadece güzellik yetmiyo işte..süzme sa...ak
:27::27::27:

aynen ne kadarda ugrassa bıseye benzemıcek.Huysuz virjin vermiş kalayı zaten.ufak tefek bir kızdı benım gordugum.turkıye standartlarına göre ufak tefek sokakta megan fox tıpınde kızlardan onlarca var demiş.

Back