megan foxun burnu gögüsleri elmacik kemikleri dudaklar vs.. estetik'' anaaaa bu da estetik güzeliymiş , bitti gözümde
Aptal saptal muhabbetler.Yere göğe sığdıramamalar falan.. Ne ezik davranıyorlar ya.
Beyaz da Murat Boz da.
Megan'ın utangaç tavırları çok tatlı ama birkaç sene önceki güzelliğinden eser yok.
Çok güzel diyemedim.
ilk başlarda sıkıldı memnun değildi sanki.neden gülüyorsunuz deyip durdu.biraz takıntılı gibi geldi.hani özgüven sorunu var diyeceğim ama olmayacakama güzel kadın gerçekten maşallah...
bence bizi ezik görerek bakıyodu o yuzden olabilir neereye geldim gibisinden halinden memnun degildi bence
Bugün bir gazetede meganın "İstanbul'u kasaba sanıyordum" dediği yazılmış.
Eğer cidden öyleyse ne kadar beş para etmez bir salak olduğunu görmüş oluyoruz.
Bundan sonra takip etmem bile.
Zaten takip edilecek bir güzelliği kesinlikle kalmadı ama o cümlesi akıllara zarar.
Ben Meganı beğenirim beyaz showu da izledim ama izlememin sebebim tam olarak o değildi aslında.Beyaz yabancı bir konuk geldiğin de çok komik oluyor.Fakat bu sefer hayal kırıklığı yaşadımkadının karşısında titredi durdu.İstanbul'u kasaba zannetmesi beni de hayal kırıklığına uğrattı.Ama Charlize theron dan da daha zeki olduğunu düşündüm yinede.Hollywood'un en zeki aktrislerinden sayılan Charlize theron Amerika da bir dergi verdiği röportajda Türkiye'ye geldiğini çok beğendiğini hatta araba kiralayıp Budapeşte (İstanbul'u kastediyor) sokaklarını dolaştığını söylemiş.Bu haberden sonra alay konusu olmuş.Hatta Budapeşte belediye başkanı onu Budapeşteye davet etmişti.Bu haberi ilk önce bi Fransız müzik kanalın da görmüştüm.Fransız bilmediğim için anlamamıştım tabi de spiker gülerek Bi Charlize bi İstabul'u bi de Budapeşteyi gösterdiği için meraklanmıştım :) Bunların çoğu sadece güzeller yoksa alayı cahil bunların
Güzellik görecelidir , bence bu kadar estetıkten sonra altyapısı olsaydı muthıs bır kadın cıkardı ortaya .. ben bır mukemmellık goremıyorum.
Ayrıca : Turkıyeye karşı soğuk tavrı ve bilgisizliği onu çok itici yaptı.
Takıntılı ve kaprıslı bır kadın , beyaz showu ızledım sureklı ellerı suratında ve mımıklerını degıstırıyor
bu durumdan memnun olmadıgını , bıseylerden sıkıldıgını ve nasıl hareket edeceğini bilmediğini gosterır.
samımı değil tamamen yapmacık bır hatun..
Yanı bır Adrıana Lima sıcaklıgı yok ( o hatunu da sevmem ama gayet sıcak samımı bır ınsan dı Turklere karşı )
Ama şunuda soylemeden gecemıycem : Neoluyorsunuz ya Turkıyeye bır yabancı strıptızcı bıle gelse agızlar kulaklara varıyor.
Nedır bu özentı anlayamıyorum bır turlu . ya bu bızı yabancılara karşı cok ezik ve ıtıcı yapıyor bunun farkına varılmalı
Ilk defa Beyazı ıtıcı buldum o luzumsuz ıltıfatlar , esprıler falan.. kadın belkıde bu durumdan rahatsızdı kı normal rahatsız olması
aç kurtlar gb.. ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?