Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

ilk başlarda sıkıldı memnun değildi sanki.neden gülüyorsunuz deyip durdu.biraz takıntılı gibi geldi.hani özgüven sorunu var diyeceğim ama olmayacak ama güzel kadın gerçekten maşallah...

katılıyorum bu kadar abartmalarına bende anlam veremedim, çok ezik davrandılar sanki ilk defa bi ünlü görüyoruz

edit: düzeltıyorum müthiş bir hatun.bı ara megan adrıana kıyaslaması yapıyorlardı guluyodum ama hakatten bu kız adrıanayı sollarmış yüzü cok guzel geldi bana vucududa narin adriana gıbı kaba durmuyor.bunu bu kızı canlı gordugum zaman yazıcam demiştim bu arada murata ne ıltıfatlar ettı kı basını kacırdım ben soyleyın bırınız bea ?

Hala benim gibi Beyaz Showu açmayanda vardır Bir açıp bakayım meraklandım

ilk başlarda sıkıldı memnun değildi sanki.neden gülüyorsunuz deyip durdu.biraz takıntılı gibi geldi.hani özgüven sorunu var diyeceğim ama olmayacak ama güzel kadın gerçekten maşallah...

bence bizi ezik görerek bakıyodu o yuzden olabilir neereye geldim gibisinden halinden memnun degildi bence

Her zamanki gibi ezik ezik konuştular evet..
İltifatlar vs..
Oldum olası bir yabancı hayranlığı vardır zaten..
Sanki onlar uzaydan geliyolar,başka bir gezegenden..
Ama Megan çok uyumlu ve mütevazı duruyor..

megan fox erkeklerin ruyalarını susluyor tabi heyecan yaptılar gelsin oraya bir brad pitt bir beckham aynı tepkiyi kadınlar verir

Hiiç ilgimi alakamı çekmedi şahsen
Açıp da izlemedim
Meg'in de söylediği gibi sanki yabancılar çok üstün yaratıklar
Türk kanallarına çıktığında hemen izlemeler
aa şunu yaptı bunu dedi ağzını açtı kolunu kaldırdı güldü vs vs vs
Bana çok saçma geliyor
Yarın da haber bültenlerinde dakikalarca verilir artık

Son düzenleme:
Bugün bir gazetede meganın "İstanbul'u kasaba sanıyordum" dediği yazılmış.

Eğer cidden öyleyse ne kadar beş para etmez bir salak olduğunu görmüş oluyoruz.

Bundan sonra takip etmem bile.
Zaten takip edilecek bir güzelliği kesinlikle kalmadı ama o cümlesi akıllara zarar.

Güzellik görecelidir , bence bu kadar estetıkten sonra altyapısı olsaydı muthıs bır kadın cıkardı ortaya .. ben bır mukemmellık goremıyorum.
Ayrıca : Turkıyeye karşı soğuk tavrı ve bilgisizliği onu çok itici yaptı.
Takıntılı ve kaprıslı bır kadın , beyaz showu ızledım sureklı ellerı suratında ve mımıklerını degıstırıyor
bu durumdan memnun olmadıgını , bıseylerden sıkıldıgını ve nasıl hareket edeceğini bilmediğini gosterır.
samımı değil tamamen yapmacık bır hatun..

Yanı bır Adrıana Lima sıcaklıgı yok ( o hatunu da sevmem ama gayet sıcak samımı bır ınsan dı Turklere karşı )
Ama şunuda soylemeden gecemıycem : Neoluyorsunuz ya Turkıyeye bır yabancı strıptızcı bıle gelse agızlar kulaklara varıyor.
Nedır bu özentı anlayamıyorum bır turlu . ya bu bızı yabancılara karşı cok ezik ve ıtıcı yapıyor bunun farkına varılmalı
Ilk defa Beyazı ıtıcı buldum o luzumsuz ıltıfatlar , esprıler falan.. kadın belkıde bu durumdan rahatsızdı kı normal rahatsız olması
aç kurtlar gb.. ya

Son düzenleme:

evet bunu saba tümer le de kısa bi röportaj yapmış orda söyledi izledim ve bende çok şaşırdım

evet bunu ben de duydum ve çok şaşırdım mal kadın aaa ne kadar da büyük demiş. İstanbulu daha önce bilmiyor desek neyse neyse ama bir kültür başkenti seçilen şehiri kasaba zannetmek aptallıktan başka bir şey değil !

Ben Meganı beğenirim beyaz showu da izledim ama izlememin sebebim tam olarak o değildi aslında.Beyaz yabancı bir konuk geldiğin de çok komik oluyor.Fakat bu sefer hayal kırıklığı yaşadım kadının karşısında titredi durdu.İstanbul'u kasaba zannetmesi beni de hayal kırıklığına uğrattı.Ama Charlize theron dan da daha zeki olduğunu düşündüm yinede.Hollywood'un en zeki aktrislerinden sayılan Charlize theron Amerika da bir dergi verdiği röportajda Türkiye'ye geldiğini çok beğendiğini hatta araba kiralayıp Budapeşte (İstanbul'u kastediyor) sokaklarını dolaştığını söylemiş.Bu haberden sonra alay konusu olmuş.Hatta Budapeşte belediye başkanı onu Budapeşteye davet etmişti.Bu haberi ilk önce bi Fransız müzik kanalın da görmüştüm.Fransız bilmediğim için anlamamıştım tabi de spiker gülerek Bi Charlize bi İstabul'u bi de Budapeşteyi gösterdiği için meraklanmıştım :) Bunların çoğu sadece güzeller yoksa alayı cahil bunların

sende mı chralize..
ya bu yabancılara uyuz olmaya başladım sınırlerım tepeme cıkıyor bunlar boyle gaflar yaptıgı halde bızımkıler onları nereye koyacaklarını sasırıyorlar.
Az önce Türkiyeye gelen yabancıları araştırırken '' Turkey '' kelımesının neden ıngılızcede '' hindi '' dendiğine kadar gittim ve ne buldum , bır dusunceye göre noelde hindi kesip yemeleride tesaduf değilmiş.. bıze hindi demelerinin tesaduf olmaması gb.. hepten sınırlerım bozuldu severdım aslında yabancıları

tamamiyle katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…