Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Evet katılıyorum=) Kocasının gıcık bir tipi var Dediğin gibi çok sevgili dolu görünmüyorlar.:26:

Ben de Megan Fox' un estetik öncesi halini beğeniyorum, örneğin Transformer I' de estetiksizdi (burnu dudakları vs.) ve ben "vay be ne güzel kız" demiştim. Şimdi niyeyse çok basit geliyor gözüme. Zaten ben çok gerekmedikçe estetik ameliyat olan insanların ciddi anlamda özgüven problemleri olduğunu ve de zekalarında düşüklük olduğunu düşünürüm:26:, estetikli olduğunu öğrendiğimde malesef bakışım değişir yani o kişiye karşı. Megan Fox' un da görüntüsü dışında hiçbir meziyeti olmadığı apaçık ortada zaten. O da kendini başka şeylerde geliştirmek yerine (oyunculuk, eğitim vs.), gitmiş tek dikkat çeken yönü olan güzelliğini pekiştirmeye kalkmış. Ama bana kalırsa artık yaptıkları ters tepmeye başladı. Baktığımda 24 yaşındaki genç bir kızın enerjisini değil, orta yaş kadınını görüyorum O yüzden Megan' ı hiç çekici bulmuyorum artık. Ayrıca sanırım son filminde Mickey Rourke ile birlikte oynamış, ve söyleyemeden edemicem dudak yönünden ona benzemeye başlamış. Bu gidişle onun da sonu Mickey Rourke gibi olacak herhalde.

Son düzenleme:
brckaydgn görüntüsü dışında hiçbir meziyeti olmadığı konusunda aynı fikirdeyiz. Transformers'a bir bakayım demiştim nasıl oynuyor bu kadın diye, felaket ötesiydi. Bir insan bu kadar mı başarısız olur, inanılır gibi değil. Ve hala film çekmeye devam ediyor. Nasıl bunu yapabiliyorlar anlamıyorum. Ve artık benim de gözüme basit geliyor. Zaten hiçbir zaman asil bir görüntüsü yoktu bence, sadece çok güzel olduğunu düşünüyordum ama artık 'o kadar da abartılmamalı' diye düşünüyorum. Güzel tabi ki ama dünyanın en güzel kadını gibi sıfatları haketmiyor.

Bu kadar da cok dogalliktan uzaklasilmaz ki ya. Gercekten memnun mu bu halinden, her yeri ben yapmayim diye bagiriyor resmen. Sirf görüntüden ibaret...
Bu resimde dogal halinde sanirim. Keske hep böyle kalsaymis...

Beyaz tenli mi ki bu hatun? Ben bugday diye biliyordum.

yoo bu kadar beyaz deildi megan kesinlikle

Megan'ın bembeyaz olduğu bir sürü fotosu var. Hatta ben aşığım o hallerine ama gerçekten o kadar beyaz mı değil mi anlayamadım. Mesela burada da çok beyaz. Çok çok güzel beyazken.

Son düzenleme:
Bence flash patlatıldığında öyle görünüyor Normalde kar-beyaz değil sanki .

Solaryumlar sağolsun süt gibi bir kız, istediği bronzluğa kısa sürede ulaşabiliyor artık :26:

ya bende açık ten severimde bu kadar beyaz ten herkese yakışmıyor nicole kidmanda harika duruyor ama

Nihayet el ele gördük.
Megan daha da çok zayıflamış, yüzü küçülmüş. Bir de dudaklarını Aysun Kayacı gibi tutması hoş olmamış. Ama makyajını çok yakıştırdım. Her şeye rağmen suratı güzel görünüyor.

böylesine güzel bir kadın böyle bir adamla nasıl birlikte olr akıl almıyor...

İki güzel insanın yan yana gelmesi pek görülmüş bir şey değil zaten.

Sadece Megan değil bir sürü isim var böyle. Mesela J.Lo ve Marc Anthony ya da Heidi Klum ve Seal. :s
İnsan şaşırıyor cidden. Gönülleri sevmiş ne diyelim. Bir de Josh Holloway ve karısı var. :s Erkeklerde de örneği çok.

Ama ben yakıştırıyorum kocasını Megan'a. Boy pos, vücut güzel. Ama adam itici bir tip doğru. Fakat çift olarak iyi bir tablo çiziyorlar bence.

Son düzenleme:
evet erkeklerdede josh ve karısı var o kadar yakışıklı bir adam ve öyle bir kadın tanrım günah yazmasın
meganın kocası aslında öyle tipsiz biri değil ama meganın yanında çok sönük kalıyor bana göere o yüzden yakıştıramadım...

Ama onlara çekici gelmiş demek ki. Biz bu durumu anlayamayız.
Ona bakarsan ben de Koreli erkeklere bayılıyorum ama pek çoğu çirkin buluyor onları.
Her insanın zevki başka. Josh Holloway için tek kelime edemiyorum çünkü çekik gözlü insan aşkı bambaşka bir şey. Onu anlayabiliyorum. Bu yüzden yadırgamıyorum.

Megan'ın son filmi Passion Play. Yine berbat bir oyunculuk sergilemiştir kesin.
Çok yeteneksiz. Afişteki duruşundan da belli olduğu üzere poz vermekten başka bir şey yapmamıştır eminim ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…