• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Yeniler... :)) Passion Play filminden kareler.

normal_megan-fox-pp-7mar11-010.jpg

normal_megan-fox-pp-7mar11-024.jpg

Son düzenleme:
02_fame_megan_fox.jpg

Megan Fox’un antrenörü Harley Pasternak ünlü şarkıcının kilo almakta zorlandığını söyledi.

Hollywood Life’a konuşan Pasternak, kilo almakta zorlanan Fox’un hakkında yeme bozukluğu olduğuna dair çıkan haberlere çok üzüldüğünü anlattı.

“Megan’in gittikçe zayıflaması bende endişe yaratıyor mu? Evet” diyen Pasternak, “Genelde kilo alması gerektiğini düşündüğü ve alamadığı için zaman zaman hayal kırıklığına uğruyor. İster inanın ister inanmayın ama metabolizması hakikaten çok hızlı ve çalışmaları daha çok kilo almak üzerine kurulu. Aslında doğru ve iyi besleniyor. İnsanlar anoreksi hastası olduğunu düşünüyor ama onun böyle bir durumla alakası yok.” diye sözlerine devam etti.

alıntıdır..............

02_fame_megan_fox.jpg

Megan Fox’un antrenörü Harley Pasternak ünlü şarkıcının kilo almakta zorlandığını söyledi.

Hollywood Life’a konuşan Pasternak, kilo almakta zorlanan Fox’un hakkında yeme bozukluğu olduğuna dair çıkan haberlere çok üzüldüğünü anlattı.

“Megan’in gittikçe zayıflaması bende endişe yaratıyor mu? Evet” diyen Pasternak, “Genelde kilo alması gerektiğini düşündüğü ve alamadığı için zaman zaman hayal kırıklığına uğruyor. İster inanın ister inanmayın ama metabolizması hakikaten çok hızlı ve çalışmaları daha çok kilo almak üzerine kurulu. Aslında doğru ve iyi besleniyor. İnsanlar anoreksi hastası olduğunu düşünüyor ama onun böyle bir durumla alakası yok.” diye sözlerine devam etti.

alıntıdır..............

buda kötü yaa fazla zayıf ama naparsın böyle bir durumda işte olsun yinede çok güzel :nazar:

Hiç yakıştıramıyorum şu ikisini.
Dışarıdan bakınca aşık gibi görünmüyorlar zaten.
İnsan azıcık sokulur yahu. Suratlar beş karış, aralarında da 2 metre mesafe... :19:
Herkes dışarıda sevgi gösterisi yapmak zorunda değil tabi ki ama biraz olsun insanın suratına yansır aşk, sevgi... :19:
Neredeyse her fotolarında böyleler. :63:

normal_megan-fox-13mar11-sfv-008.jpg

normal_megan-fox-13mar11-sfv-009.jpg

normal_megan-fox-13mar11-sfv-011.jpg

Bu fotoğraflarda peki ?:1:

megan-fox-brian-austin-green-pinkberry-birthday-celebration.jpg

untitled19.bmp

MeganFoxeBrianAustinGreensibacianotraidelfini2.jpg

Brian'nın itici bir tipi var sanki :26: Ben pek beğenmiyorum adamı .

Son düzenleme:
Evet böyle birkaç fotosu var ama %99unda birbirleriyle alakaları yok gibi duruyor.
Bu fotolara gelince, bakıyorum ama hiç tutku ve aşk yansımıyor bana.
Oldum olası taa metrelerce öteden bakıldığında bile birbirlerine deli gibi aşık görünen çiftlere imrenmişimdir.
Bu ikisinde o hiç yok dışardan bakıldığında.
Kocasını çok itici buluyorum ben.

Son düzenleme:
Back