Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay megan'ın kaşı kirpiği sacı beni öldürücekkk:))) nası güzel kirpikleri var tamam takma makma ama ,yakısmıs herkes böyle güzel tasıyamaz, saclarıda piril piril her zamanki gibi dudagınıda abuk subuk fazla doldurtmamıs uzun zamandır gördügüm en güzel hallerinden biri kanımca:))
yaw bu Mickey'i Londrada otelin lobisinde gördüm, gercekten filmde suratını nasıl kapattılar bilmiyorum ama daha çirkin bir adam olamazdı kendiyle oynata oynata maymuna dönmüş, botoks yağ enjektesi vs resmen yüzü katman katmandı plastik maske takmıs gibi :S ay megancim uzak dursun bundan yaa yaptirmasın yüzüne bişey!
Meganın takma kirpiklerini ben de çok beğeniyorum. Kaş dolgusunu da. Zaten yakın çekimlerde kalıcı makyajları çok belli oluyor. Aslında iyiki de yaptırıyor, şu fotoda baksanıza kaşlarını doldurtmamışken nasıl da cılız kalıyorlar. Kaşlar kalın olmayınca yüz dengelenmiyor, mesela burnu normaldekinden daha büyük görünmüş...