• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

kızlar çok kısknaıyodır o dudakları:1::1: angelinayla yarışır:1:

ay asyalilar dudak bakimindan cok cok sanslilar cogunun dolgun guzel dudaklari var ben de cok kiskaniorm. ilginctir asyali tanidiklarim da ince dudak begenior. hep booledir zaten tersi :37:

Bunu ilk kez duyuyorum, ilginç. :26:

valla arkadaslarin yalancisiyim oole bigun mevzusu gecmisti erkek kiz karisiklardi ve cok dolgun kalin dudaktan ziyade ince dudaklari daha hos bulduklarini soylemislerdi bilmem ki bana kalirsa da tuaf :37: belki sadece o bikac kisinin dusuncesidir cunku genel gecer genelde dolgun dudaktir yahu dimi :))

Son düzenleme:
Transformers'da fena değildi ya da ben filme kendimi kaptırğım için bana öyle gelmiş olabilir ,bilmiyorum =)

Jennifer's body'deki Megan'nın hareketlerini itici bulduysanız ,Joex'ı hiç izlemeyin bence :50:

Armani 2011 video çekimlerinden kareler. Hiç beğenmedim çok zayıf. :19:

normal_megan-fox-armani-hqstills-2mar11-002.jpg

normal_megan-fox-armani-hqstills-2mar11-009.jpg

normal_megan-fox-armani-hqstills-2mar11-012.jpg

Hatun six pack cıkarmıs bunun karsısında sadece egilirim :)) Bu arada armani fotosunda gögüsleri victoria beckham hatta hatta demet akalın gögsü gibi durmus :(

gerçekten çok çekici,güzel kadın...
ama 23 yaşındaymış :53:benden küçükmüş:53:
en az 32 duruyor

Rebel Ink dergisinin 2011 Mart ayı sayısına kapak olmuş, eski bir foto ile olsa da...

Megan-Fox_NET_REBEL_INK_March_2011_Scanned_by_KROQJOCK_HQ_1.jpg

Back