Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bi Rain (G.Koreli şarkıcı, oyuncu, yapımcı) 2009da Megan'ın ona ilgi duyduğunu öğrenince bu durumun onu enterese etmediğini söylemiş ve irtibat kurmayı reddetmiş. Bu haberi yeni öğrendim. Çok sevindim. Ehehehe. İyi olmuş Megan'a. :86::86:
Haberi okumadın herhalde. Sanırım Megan da benim gibi muhteşem, kaslı vücutların hayranı.
Kocası da öyle zaten. Bir video da var bu konuyla ilgili daha çok vücudunun çok güzel olduğundan bahsetmiş ve görüşmek istediğini söylemiş, daha doğrusu söylüyor. İzledim yani. Adam müthiş yakışıklı. Kocasına bin basar ama yakışmazlardı zaten. Megan annesi gibi kalırdı yanında.
Okudum.Okumasam yorum yapamam di mi? Bu adam bildiğin tipsiz işte yakıştıramadım. Bildiğin derken anlaşılan sen böyle adamları beğeniyosun.Bildiğim diyeyim =)=)=)