Megan bu arkadaşa mı abayı yakmış yani :82: Adam hayal görmüş olmasın...
Okudum.Okumasam yorum yapamam di mi?
Bu adam bildiğin tipsiz işte yakıştıramadım.
Bildiğin derken anlaşılan sen böyle adamları beğeniyosun.Bildiğim diyeyim =)=)=)
adam çok çirkin hakkaten.bi o kalsa dönüp bakmam dünyada sanırım...hayal görmüştür bence de...
meganın suanki esiydi sanırım harika bir adam zaten sanmıyorum boyle bir haberin dogru oldugunu ama bilinmez yinede
sana bisey demedim ben yaVideoda kendi ağzıyla söylüyor Megan. Var yani öyle bir haber. :86::86:
Sanın veya sanmayın.
Videoyu bulamıyorum şu an, sadece gazete haberini koyabildim.
Koymaz olaydım yeaaaa.
O zaman 'hayal görmüş olmasın' gibi bir yorum son derece mantık dışı oluyor. Ortada bir gerçek var sonuçta. Beğenmiş kadın. Dalga amaçlı, kinayeli yazılmış olsa da bana saçma geldi yani. Valla ben de Megan'a böylesi harika bir adamı yakıştıramadım. Megan sönük kalır onun yanında. :97::97: Zevk ve renk mevzusu. =)))))))
O zaman 'hayal görmüş olmasın' gibi bir yorum son derece mantık dışı oluyor. Ortada bir gerçek var sonuçta. Beğenmiş kadın. Dalga amaçlı, kinayeli yazılmış olsa da bana saçma geldi yani. Valla ben de Megan'a böylesi harika bir adamı yakıştıramadım. Megan sönük kalır onun yanında. :97::97: Zevk ve renk mevzusu. =)))))))
Ben de başta bi sürü hayranı olunca dedim bakiim bi fotolarına, hiç beğenmedim önce. Sonra bir filmde izledim ve aşık oldum. =)) Mimikler, konuşma tarzı çok önemli tabi.
Hem o da sana bakmaz canım zaten, emin ol.
Ama zevk şekerim. Bu konuda tartışma olmaz.
ben de bakmasını hayatım boyunca bi kere bile istemem zaten :) niye kızgın bi şekilde yazıyosn anlamadım..bana bakan bakıyo zaten ihtiyacım yokhey allahım... ne saçma muhabbet
Yok şekerim neden kızgın kızgın yazayım ki.))
Yani üslubun çok sert bana göre. Ben de bir sürü insanı beğenmediğimi belirtiyorum ama o kadar sert ve aşağılayıcı değilim kesinlikle.) Asla birini beğenmeme hakkı için güzel olmaya gerek yok ama sen öyle bir yazıyorsun ki 'sen önce kendi tipine bak' diyesi geliyor insanın. Ki normalde kesinlikle demem böyle bir şey, tamamen senin üslubunla ilgili. Saygı duymamak diye bir şey yok bunda canım. Bu da benim fikrim. Uzamasın mevzu. Madem Megan'ı beğenmiyorsun bin defa beğenmediğini yazmanın da lüzumu yok di mi tatlım. Hadi baaayyyy.
Yahu ne kadar saldırgan bir konuşma tarzın var senin.Gerçekten anlaşmak mümkün değil.Sanki sana bişey dedik altı üstü adamı beğenmedik ya.Yoksa tanıdık mı
istediğim kadar yazarım..üslubunda problem olan sensin cnm.. benim üslubumda hiçbişey yok. bi ünlüyü savunuyosun bana farkındaysan.yani çok komik herkes ünlülerle ilgili fikrini yazıyo.dönüp de bakmam yalan değil.bu da benim fikrim.hey allahım yaa.. arkadaşım saygı beklersiniz sonra da böyle yaparsınız yapmayın artık şunu yaaa... ağzına geleni söylüyosn başka bi ünlü hakkında kötü ya da iyi .. ee kimse bişey demiyo zaten de diyemez.sonuçta bi ünlü berbat görünüyo şurası şöyle burası böyle ya da harika çok beğeniyorum gibi...
ben de diyorum ki dönüp de bakmam.. e ne var bunda sana mı laf ettim
ha pardon senin beğendiğin bi ünlüye laf söyledim.kusuruma ya da söyleyenlerin de kusuruna bakma artık!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?