Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Okudum.Okumasam yorum yapamam di mi?
Bu adam bildiğin tipsiz işte yakıştıramadım.
Bildiğin derken anlaşılan sen böyle adamları beğeniyosun.Bildiğim diyeyim =)=)=)

O zaman 'hayal görmüş olmasın' gibi bir yorum son derece mantık dışı oluyor. Ortada bir gerçek var sonuçta. Beğenmiş kadın. Dalga amaçlı, kinayeli yazılmış olsa da bana saçma geldi yani. Valla ben de Megan'a böylesi harika bir adamı yakıştıramadım. Megan sönük kalır onun yanında. :97::97: Zevk ve renk mevzusu. =)))))))

adam çok çirkin hakkaten.bi o kalsa dönüp bakmam dünyada sanırım... hayal görmüştür bence de...

Ben de başta bi sürü hayranı olunca dedim bakiim bi fotolarına, hiç beğenmedim önce. Sonra bir filmde izledim ve aşık oldum. =)) Mimikler, konuşma tarzı çok önemli tabi.

Hem o da sana bakmaz canım zaten, emin ol.

Ama zevk şekerim. Bu konuda tartışma olmaz.

Son düzenleme:
Megan'a dönelim yine.
Bu fotoları yeni sandım ama 2008e aitmiş. İlk kez görüyorum.
Çok güzel, özellikle de dudakları.

meganın suanki esiydi sanırım harika bir adam zaten sanmıyorum boyle bir haberin dogru oldugunu ama bilinmez yinede

meganın suanki esiydi sanırım harika bir adam zaten sanmıyorum boyle bir haberin dogru oldugunu ama bilinmez yinede

Videoda kendi ağzıyla söylüyor Megan. Var yani öyle bir haber. :86::86:
Sanın veya sanmayın.
Videoyu bulamıyorum şu an, sadece gazete haberini koyabildim.
Koymaz olaydım yeaaaa.

Videoda kendi ağzıyla söylüyor Megan. Var yani öyle bir haber. :86::86:
Sanın veya sanmayın.
Videoyu bulamıyorum şu an, sadece gazete haberini koyabildim.
Koymaz olaydım yeaaaa.
sana bisey demedim ben ya
olabilirde dedim her habere inanamıyor insan ama video varsa baska tabi

Zaten videoyu izleyip kendi kulaklarımla duymasam ben de o haberi koymazdım ki buraya.

Tabi ki her habere inanılmaz. İnsanlar neler yazıyor yalan yanlış.

Ama yazsalar da koreli adamla alakalı niye olsun ki kendi memleketinden bi herifle yazarlardı herhalde, doğruluk oranı bu ölçüyü düşününce artıyor zaten haberin.

Ayyyyhhhhhh neeyyyseeeee... Olmuş bitmiş. Haber 2009a ait zaten. O sırada Megan kocasıyla da değilmiş hem.

Neden mantık dışı olsun.Megan gibi bir afetin bu adama bakacağını,peşinden koşacağını düşünemiyorum ben."Ortadaki gerçeği" de bir haber küpürüyle kavramamı bekleme benden.

Son düzenleme:
Neyse anlaşamıcaz seninle. Neye mantık dışı dediğimi bile anlamamışsın.
Yahu senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez beğen ya da beğenme.
Haberi anla ya da anlama banane ama yalan haber değil. Olsa buraya koymam.
Zevkli kadın Megan kendisi söyledi videoda. Onu bulamadım yalnız bir daha.
It's over!

Yahu ne kadar saldırgan bir konuşma tarzın var senin.Gerçekten anlaşmak mümkün değil.Sanki sana bişey dedik altı üstü adamı beğenmedik ya.Yoksa tanıdık mı

Son düzenleme:

ben de bakmasını hayatım boyunca bi kere bile istemem zaten :) niye kızgın bi şekilde yazıyosn anlamadım..bana bakan bakıyo zaten ihtiyacım yok hey allahım... ne saçma muhabbet

valla megan fox u hiç bi zaman beğenmedim beğenmiycem de.ama megan bile adamın yanında aliyül-ala ... işte bu sitede bunu sevmiyorum saygı yok düşünceye.sonra bişey deyince de vay efendim dayatıyosn vay beğenmiyosn.laf sokmalar gırla gıdıyo. sonra gene suçlu sen oluyosn nasıl iş anlamadım..

ben de bakmasını hayatım boyunca bi kere bile istemem zaten :) niye kızgın bi şekilde yazıyosn anlamadım..bana bakan bakıyo zaten ihtiyacım yok hey allahım... ne saçma muhabbet

Yok şekerim neden kızgın kızgın yazayım ki. ))

Yani üslubun çok sert bana göre. Ben de bir sürü insanı beğenmediğimi belirtiyorum ama o kadar sert ve aşağılayıcı değilim kesinlikle. ) Asla birini beğenmeme hakkı için güzel olmaya gerek yok ama sen öyle bir yazıyorsun ki 'sen önce kendi tipine bak' diyesi geliyor insanın. Ki normalde kesinlikle demem böyle bir şey, tamamen senin üslubunla ilgili. Saygı duymamak diye bir şey yok bunda canım. Bu da benim fikrim. Uzamasın mevzu. Madem Megan'ı beğenmiyorsun bin defa beğenmediğini yazmanın da lüzumu yok di mi tatlım. Hadi baaayyyy.

Son düzenleme:

istediğim kadar yazarım.. üslubunda problem olan sensin cnm.. benim üslubumda hiçbişey yok. bi ünlüyü savunuyosun bana farkındaysan.yani çok komik herkes ünlülerle ilgili fikrini yazıyo.dönüp de bakmam yalan değil.bu da benim fikrim.hey allahım yaa.. arkadaşım saygı beklersiniz sonra da böyle yaparsınız yapmayın artık şunu yaaa... ağzına geleni söylüyosn başka bi ünlü hakkında kötü ya da iyi .. ee kimse bişey demiyo zaten de diyemez.sonuçta bi ünlü berbat görünüyo şurası şöyle burası böyle ya da harika çok beğeniyorum gibi...

ben de diyorum ki dönüp de bakmam.. e ne var bunda sana mı laf ettim

ha pardon senin beğendiğin bi ünlüye laf söyledim.kusuruma ya da söyleyenlerin de kusuruna bakma artık !!!

Yazarsın tabi. Sana burada kimse yazma diyemez canım.
Ben de demedim zaten. Sadece çok lüzumsuz olduğunu belirtmek istedim. Sürekli aynı şey yazılıyor çünkü. Milyonlar beğeniyor Megan'ı senin zevkin kimsenin umrunda değil.

Şekerimm senin ya da herhangi bir insanın benim beğendiğim birini beğenip beğenmemen umrum dahilinde olan bir şey değil asla. Ki farkındaysan ne ben senin beğendiklerini, ne de sen benim beğendiklerimi sevdin bugüne kadar. Tamamen ayrı zevklerdeyiz. Kaç kere berbat, çirkin vs. gibi yorumlar yaptın benim koyduğum insanların fotolarına bir şey dedim mi, hayır demedim. Ama burda yazdığın sınırı çok aşmış. Sadece bu topikte mi maşallah neredeyse her yerde bir vukuatın var. Yine kapsama alanı dışında olman da bunun en büyük ispatı. Üslupp üslupp üslupp. Ahahahaa

Neyyseee ben en iyisi seni engelliim de yazdıkların görünmesin bende.
En güzel çözüm bu olacak. :86::86::86:

Son düzenleme:
Tamam arkadaşlar Fazlasıyla konu dışına çıkılmış zaten .
Kaldığımız yerden devam edelim .

Jonah Hex izleyen var mı ? Şu filmin sonunu getiremedim ya :/ pek sarmadı beni :/

Son düzenleme:
Jonah Hex deyince aklıma geldi... Megan'ı Transformers'da izlemiştim. Berbat bir oyunculuğu var. Tahmin etmiştim zaten öyle olacağını. Sadece poz veriyordu. Hiç hoşuma gitmedi, anca açsın ağzını, dudaklarını ön plana çıkarsın, seksi olmaya çalışsın kendi çapında. Hep derler zaten çok güzel olunca da bu durum oyunculuğun önüne geçebiliyor kimilerinde. Megan'da da öyle olmuş. Zaten iyisin, hoşsun seksapaliten var azcık çalış da rol kesmeye bak biraz da. Bir daha da izlemem Megan'ı herhangi bir filmde. Hiç merak da etmiyorum onun oynadığı filmleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…