• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Cidden mi... 2 tane fotoğrafını görmüştüm kkda hiçbir benzerlik yoktu. :D

Belki de gerçekte daha farklı görünüyorsundur. Fotolar yanıltıcı olabiliyor.

benzemiyorum zaten saka yaptım saka kendimle alay ettim:9: genelde boyle guzel kızları gorunce ne kadar benziyorum derim kendi kendime gulerim:9: yoksa hicde oyle kendimi yuksekten gorme gibi bir durumum yokdur yani :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tereddütte kaldım. O yüzden cidden mi dedim. Smileylerden anlamak lazım haklısın. :)) Ama çözemedik biz işte. Çirkin bir şey olsan şaka olduğu anlaşılırdı belki ama herkes e bu kız güzel güzel olmasına da megan a benzemiyor diye kafa yordu. :D Neyse işin aslı anlaşıldı şimdi. :D :1::1:

yok tabi alakamız onun yuz hatlarıyla benimkinin arasında en ufak bir benzerlik dahi yok begendigim icin dedim oyle:9: anammmm bir daha benzetmiycem kendimi birine:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
:69::69::69:

normal_megan-fox-4feb10-lf-010.jpg

normal_megan-fox-4feb10-lf-004.jpg

normal_megan-fox-4feb10-lf-001.jpg

bitiyorum bu hatuna
çok rahat bi insan ya
sevgilim beğenmiyor :53: işine gelmiyor sıpanın hele bi beğensin :20::1:
didem erolun ayaklarını beğeniyormuş fetişiktanem benim dayak yiyecek benden :37:

son fotolarda makyajsız da çok güzel görünüyor. gerçi bunlar değil ama daha önceki birçok fotoğrafı bana meganın kaş göz bölgesine kalıcı makyaj yaptığı kanısını verdi. kaşlarını doldurtuyor ve kalıcı takma kirpik kullanıyor bence.

meganın kesinlikle dismorfobik olduğunu düşünüyorum. estetiklere doyamamasının sebebi de bu muhtemelen. yoksa insan 2009daki haline bırakın müdahale etmeyi, sigortalatırdı be!

Takma kirpik kullandığı çok açık değil mi =)Kaşlarıda, kaş farı ile boyuyor bence :34:

Yeşil terlikler hariç harika görünüyor :69::69:

ben de meganın giydiği bazı şeyleri çok beğeniyorum, hatta hiçbir ünlüde daha önce yapmadığım şekilde 2 kıyafetini de anneme diktirdim :S benden 1 yaş büyük olduğundan mı ne örnek alıyorum nedense. bir de kaş makyajını çok beğenip kendime uyguluyorum. ha bir de ilk topuklu sandaletimi ve burnu açık topuklu ayakkabılarımı da megandan esinlenip aldım :D

Son düzenleme:
Çok sıradan burada bence. Ama adı var işte kadının. Yoksa böyle çok tip var etrafta bence. :s

normal_megan-fox-12feb11-wh-001.jpg

normal_megan-fox-12feb11-wh-002.jpg

normal_megan-fox-12feb11-wh-014.jpg

Son düzenleme:
Back