• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Hiç begenmiyorum şu kadını yaa.. Çok yapay bi ifadesi var hele o baş parmakları .. Öff. -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
siyahtan vazgeçtim bu renk olsun saçları:asigim:

Zaten bir değişiklik yapmamış. Herhalde bir önceki fotolarda ışıktan öyle görünüyordu.
Şimdi yine gölgeler var ve harika görünüyor. boshayallersmile
Yepyeni fotoları... ;)

normal_megan-fox-16oct10-so-01.jpg

normal_megan-fox-16oct10-so-02.jpg

normal_megan-fox-16oct10-so-04.jpg

Yeniler enfes... Doğal makyajına hastayım şu kadının yaa... Harika görünüyor. :asigim:

normal_megan-fox-15oct10-meow-001.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-002.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-026.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-030.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-017.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-019.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-003.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-018.jpg

normal_megan-fox-15oct10-meow-023.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadının saçları hiçbir zaman siyah olmadı ki herkes tuturmuş siyah siyah hyr değil ışıktan öyle sizlerde gördünüz zaten .

Neyse bu kadının ayakkabı şeçimlerini pek beğenmiyorum .

Son düzenleme:
Bu kadının saçları hiçbir zaman siyah olmadı ki herkes tuturmuş siyah siyah hyr değil ışıktan öyle sizlerde gördünüz zaten .

Neyse bu kadının ayakkabı şeçimlerini pek beğenmiyorum .

Siyah lafın gelişi edilen bir laf. Nerden bilicez ki tam tonunu. Koyu kahve gibi bir şey ama siyah görünüyor. Ne önemi var yani. sempatiksalakcinni

Ben sadece burası için konuşmadım aslında =) Şaç topiğinde çok fazla bunun lafı geçiyor .Siyah zannedip boyayanlar hayal kırıklığı yaşayabilirler. Forumda rastlıyorum öylelerine. Aman neyse :icecream:

Son düzenleme:
kaplanlı fotolarda görünce 2009 megan geri dönmüş dedim :) yalnız nası yani büyük kaplanla öyle yaaaaaaaaa? olcak bu kız ama bu estetik seviyesinde sabit dursun artık. cildi çok güzel, sivilcelerine kalıcı çözüm bulmuş, güzel de peeling yaptırıyo herhalde.

Siyah lafın gelişi edilen bir laf. Nerden bilicez ki tam tonunu. Koyu kahve gibi bir şey ama siyah görünüyor. Ne önemi var yani. sempatiksalakcinni

bence çook önemi var.saçım kestane mesela gören siyah diyo ama simsiyah bi renk değil.siyah sert gösteriyo biraz daha ..ben rengimi buldum tam bana göre siyah çok sertti mesela...insanlar yanlış biliyo kuaförler de dahil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back