• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

ayrıca milliyet galeri de gördüm meganın kafası açılmaya başlamış...saçları yanii allah bilir kafasını da bi rahat bırakmıyo neler yapıyosa artık kelleşmeye başlamış

bence çook önemi var.saçım kestane mesela gören siyah diyo ama simsiyah bi renk değil.siyah sert gösteriyo biraz daha ..ben rengimi buldum tam bana göre siyah çok sertti mesela...insanlar yanlış biliyo kuaförler de dahil..

Tabi ki çok farklı. Ben de saçlarımı daha önce siyaha boyamış biri olarak nasıl bir renk olduğunu iyi bilirim. Ama burda Megan'ın saçı söz konusu. Ben her zaman koyu renk saç diye yazarım bir şey belirteceksem, bazı arkadaşlar da siyah saç diyor. Onların tercihi. Yani sorun edilecek bir durum değil. Saçlarının simsiyah olmadığını biliyoruz Megan'ın.

megan-fox-26oct10-la-1.jpg

megan-fox-26oct10-la-3.jpg

Edit tuşu yok mu orda. 30 dk süre içinde imageshack e yükleyip küçültebilirssin.
Bu fotolar koyulmuştu gerçi daha önce. :delphin:

hahaaha i've never seen Kate Winslet bend over a motorcycle :p

hos The Reader ya da dier filmlerinde baya comert sahneleri vardi Kate in ama oyunculugu sahane olunca konusulan sahneler onlar olmuor ;)

Son düzenleme:
evet surati bir garip. dudaklari ne öyle ??? eskisi gibi degil artik, bunu kabul etmek lazim. kadin kusursuz güzelligini estetik meraki ugruna bozdu. yazik etmis kendine

Ben de birkaç yeni fotoğraf ekliyorum. Tişörtüne bayıldım. :69: Altına bot ya da converse tarzı bir ayakkabı daha güzel olurdu gerçi. Ayakkabıları uyumsuz buldum.

normal_megan-fox-5nov10-bh-008.JPG

normal_megan-fox-5nov10-bh-010.JPG

normal_megan-fox-5nov10-bh-011.JPG

normal_megan-fox-5nov10-bh-002.JPG

normal_megan-fox-5nov10-bh-003.JPG

Yukarıdaki fotoğraflar için bizim basın bu pantolonu giydiği için komik duruma düştüğünü azmış.Ama kendileri komik duruma düşmüş bence.Fıstık gibi olmuş,çok yakışmış.Ben beğendim.
Yabancı basının sürekli bu kadınla uğraşmasını komik buluyorum .Canları sıkılınca dur Megana saralım mı diyorlar artık ne diyorlar bilmiyorum.Karakteri tamam ama fiziği hakkında alay edici şeyler yazılması bence basının acizliğinden kaynaklanıyor.Ayrıca Angelina taklitçiliğiyle suçlanması da basındaki Angelina tutkusunun bir sonucu.Ne yapsa Angelina oluyor Megan...
Geçenlerde de bir fotoğrafını koyuşlar Megan kelleşiyor diye:D Allahım yarabbim...

Bizimkiler olayı epeyce geriden takip ediyorlar anladığım kadarıyla, çünkü o kelleşiyor haberini yaptıklarında ortaya koydukları foto eski bir fotoydu. Sırf haber olsun diye foto taraması yapıp eskilerden çıkarmışlar herhalde. Son derece saçma ve çok da komik.
:86:

Megan'daki değişime bir de videolardan bakalım bence. ;)))

Megan'ın estetiksiz hali. Bizim okulda bir kız var aynen ona benziyor burda. Oldukça vasat bir tip. :19:

[video=youtube;2lJJOA4gU2U]http://www.youtube.com/watch?v=2lJJOA4gU2U[/video]

Burda tam bir afet olmuş. Çok değişmiş. :31: Makyajları mükemmel. Harika bir çekim olmuş. Koyu renk göz makyajı da çok yakışmış.

[video=youtube;Z_c9sL1y7N0]http://www.youtube.com/watch?v=Z_c9sL1y7N0&feature=related[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
2. videodaki hali gelmis gecmi en iyi megan görüntüsüydü bana göre...kusursuz bir güzellik makyaj kiyafet hersey yerli yerinde

Back