• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

meganfoxnetmeganexiting.jpg

günlük hali bile çok güzel bence , çoğu ünlünün makyajsızken yüzüne bile bakılmıyo

Ben günlük resimlerinde galalarda,ödül törenlerinde filan olduğundan daha güzel buluyorum kendisini. :ecrin_bebek: Son fotoğraflarda iyi görünüyor fakat eski halini tercih ederim elbette. =D

Megan'ın su salaş hallerine bayılıyorum, ama biz Türkiyede şehir içinde sütyen gösterip göbegi cokk acık t shirtler giysek basımıza gelmeyen kalmaz :)) insan yinede özeniyor işte:))

Megan'ın su salaş hallerine bayılıyorum, ama biz Türkiyede şehir içinde sütyen gösterip göbegi cokk acık t shirtler giysek basımıza gelmeyen kalmaz :)) insan yinede özeniyor işte:))

ahah mümkün değil tatlım yaa başımıza gelmeyen kalmaz dedğin gibi allah muhafaza :))) ha bide kimsenin kocası megan ınki gibi olağan karşılamaz bu tarzıı sempatiksalakcinni

e bunun her yeri yapma çıktı ne iş. ben böyle güzele güzel demem.

kızlar ama estetik herkeste bu kadar doğal durmuyor yaa, suanki resimlerinde sadece burnu estetik, doduk dolgusu inmiş , onun dısında yüzünde başka birsey yok şuan, estetikten önce halide gayet güzel hatta bircok kişi o halini daha güzel bulur , gözlerine kaşlarına söyliycek laf bulamıyorum zaten :1rolleyes:..

estetik öncesi hali :

meganfox3c.jpg

kızlar ama estetik herkeste bu kadar doğal durmuyor yaa, suanki resimlerinde sadece burnu estetik, doduk dolgusu inmiş , onun dısında yüzünde başka birsey yok şuan, estetikten önce halide gayet güzel hatta bircok kişi o halini daha güzel bulur , gözlerine kaşlarına söyliycek laf bulamıyorum zaten :1rolleyes:..

Angelcim Aynen katılıyorum sana, kız estetik yaptırdı ama sadece güzelliğini perçinlemiş oldu, zaten güzel olmayan bir kız estetik yaptirsada megan kadar cekici olmazdı üstelik burun estetigi bile sadece yandaki kemerin törpülenmesinden ibaretti, bizim Türk ünlüler gibi ( bakınız küçük -yada büyük:))- Ceylan- vs gibi defalarca bıçak altına yatip Michael Jackson burnu yaptirmadı. Sırf göz rengi ve bakışlarıyla bi çok güzel diye nitelenen kızı döver yani:D

kaydirigubbakcemile4

Angelcim Aynen katılıyorum sana, kız estetik yaptırdı ama sadece güzelliğini perçinlemiş oldu, zaten güzel olmayan bir kız estetik yaptirsada megan kadar cekici olmazdı üstelik burun estetigi bile sadece yandaki kemerin törpülenmesinden ibaretti, bizim Türk ünlüler gibi ( bakınız küçük -yada büyük:))- Ceylan- vs gibi defalarca bıçak altına yatip Michael Jackson burnu yaptirmadı. Sırf göz rengi ve bakışlarıyla bi çok güzel diye nitelenen kızı döver yani:D

kaydirigubbakcemile4

eheh bende sana aynen katılıyorum tatlım..kaydirigubbakcemile3 bazı estetikler yeni bir şey ortaya cıkarmak için yapılır önceki halini görseniz tanınmaz haldedir. bazı estetikler de ise malzeme zaten iyidir sadece rötuş amaclı yapılır , kamera önünde daha iyi görüntü verme , biraz daha fotojenik görünmek amaçlı vs...bence Megan'cıgımında böle iştee ..yerimseniben

tuonela sen Megan'a mı benziyorsun yoksa Megan'ı sevdiğin için mi avatarında o var?
Merak ettim de... :kedi:

tuonela sen Megan'a mı benziyorsun yoksa Megan'ı sevdiğin için mi avatarında o var?
Merak ettim de... :kedi:

Canım yok benzemiyorum ya benzese benzese sac rengim birebir benziyodur gerisi ııh :)) Bir kere birisi benzeticek oldu sus dedim sus beni boş hayallere kapilttirma :))) Megan'ı Jennifer's body'de cok begenmiştim ondan avatar yaptim:)) boshayallersmile

Back