- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
yüzünde nolursa olsun ister dolgulu olsun ister botoks yüzünü çok beğeniyorum kaşları gözleri yetiyor bence dudakları dolguda olsa dudak şekli çok güzel silikon yaptıran diğer kadınlar gibi biçimsiz değil dudakları yani biçimli bana kalırsa doğal olarak çok daha güzel ama estetikli halide bir çok kadına bin basar.
Bence yüzüne botoks yaptırınca cok donuklaşıyor sadece jonah hex premierindeki hallerini begenmiyorum, geri kalan tüm halleri güzel:):hulya:
Hah Hah! Angelinayı bakın burada da taklit etmiş
Benim aklımda kalan tek damarlı alın görüntüsü Angie'dendir.
Buyrun fotolar, onunki saklanır gibi de değil malesef.
hhahahah :roflol: super ya o da estetik cikarmis damar ekletmis alnina :roflol::jeyyar:
sansa bakin yanliz benzerlikleri cikio demek bi insan bi insana cok benzemek isteyence ya da baka baka karario fln :jeyyar: ben de jessica stamin resmini evime poster yaptiriyim bari belki bikac bisi benzer zmnla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
ay cok cividim nese sustum zemuszemus
off angie ninde tam alnının ortasından geciyomuş. :1shok:hersey ok hallediliyoda damar aldırma diye bişey yok malesef onlarla yasıycaklar cok fenaaa sempatiksalakcinni
kıs haha damarda aldırır bunlar yakındaBu arada angininki daha fena ya tam alnının ortasında ve direk Y şeklinde :X acaba bizdede varda gülünce felan cıkıyo farketmiyo muyuz? gidip aynaya bakıcam :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?