Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Bu arada kızlar magazinciler her zamanki gibi cok seker bir detayı yakalamışlar, Megan Brian'ın oglu Kassius'un t -shirtlerini giyiyor :)

tuonela'cım giflerde foto.larda süper süper süperr delikafadulden özellikle şu giflere bayılıyorum çok eğlenceli :) tshirt mevzusu da gercekten çok şekermişş :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

benim son eklediğim fotoda meganın yüzü yakın planda gayet hoş görünüyo , yani eski şişlikler yok yüzünde , dudaklarınıda eski dolgusuz günlerine benzettim yada cok az var gibi ..dolgusunu tazelememiş galiba bu film içinkaydirigubbakcemile3

tuonela'cım giflerde foto.larda süper süper süperr delikafadulden özellikle şu giflere bayılıyorum çok eğlenceli :) tshirt mevzusu da gercekten çok şekermişş :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

tesekkürler tatlım:)) Bu arada evet ya yeni ekledigin resimlerde yüzünde o iğrenç donuk botoks etkisi kalmamış yüzü ve dudakları düzelmiş jonah hex te dudakları gayet normal duruyor :)) yönetmen mi kızdı nedir :)):hulya:

angel fotoları biraz küçültsen süper olur.
Ben her zaman daha rahat görünebilsin diye küçültüyorum nette.
Senin yüklediklerin devasa. Sayfa düzeni çok bozulmuş.

angel fotoları biraz küçültsen süper olur.
Ben her zaman daha rahat görünebilsin diye küçültüyorum nette.
Senin yüklediklerin devasa. Sayfa düzeni çok bozulmuş.

zaten resimleri küçülttüm bende , hepsinin formatı son eklediğim gibiydi yani devasa ..
son resmi özellikle o şekilde yükledim yüzü yakından cok net görünüyor incelemek isteyenler olabilir diye düşündüm benim gibi :) bir sonraki sayfaya gectiğimizde zaten sayfa düzeni eski haline dönüyor..

kızlar sizce bu şişlik botox sonucu mu? hatırlarsanız bu halleri aynen mumya gibi kaskatıydı.

evet damar şişkinliği gibi duruyo yalnız cok kötü , su anda böyle bişey olmadıgına göre botoxtan kaynaklanmış olması muhtemel

Donutcum bu fotoda ekstra belirgin ancak bu damar cıkıklıgını ben baska fotolarındada gördüm yakın cekim eski hallerinde bile var acaba normal hali mi diye düşünüyorum, eski fotolarından bulabileceklerimi eklerim

kötü yahu normal mi boyle birsey

Valla genelde o damar olayını tüm fotolarında görmüşümdür özellikle sacıyla kapatmadıgı hemen hemen her fotoda var, vücut yapısıyla alakalı sanırım hani ağlayınca gülünce damarı cıkan insanlar vardır ya buda öyle birsey sanırım ama bencede kötü görünüyor dikkatli inceleyince :S bilmiyorumkismile

2009 dan botokssuz fotolarında

ay su kıza biri alnını acmamasını soylesın lutfen,bu kız percemleriyle, yuzune dusen saclarıyla guzel

kızlar sizce bu şişlik botox sonucu mu? hatırlarsanız bu halleri aynen mumya gibi kaskatıydı.

kizlar bence migreni fln var bu kizin benm de var cok basim tuttu mu sol tarafim da ayni yerde damar cikar benm de atio delicesine. :uhm: oole bisi olabilir mi acaba? yapisi ooledir yani belki?
hos benm normalde cikiklik yok cok basim tutunca cikio ama meganin ki cok daha belirgin.

Son düzenleme:
yapısal bişey demekki kızlar , bazı insanlarda oluyo ama bu kadar belirginini görmemiştim daha öncee, bence de perçem bıraksın en iyisi ..

evet kızlar birde alnı cok geniş.aynı olay tugce kazazda da var.alnı cok geniş olunca bu tarz sac modelleri gitmior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…