Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Son halleri olmamış ya. Galadakini de beğenmedim. Yüzündeki yumuşak ifade yok olmuş, sevimsiz bir hali var. Bi daha 2009 meganı asla göremeyeceğiz bence. Bize kalan bolca fotoğraf oldu sadece. Bu da ibret olsun. Sen misin durmadan estetik yaptıran. Her ay kliniğe gideceğine bir ay psikoloğa gitseydin ya megan....

Brian haklı kıskançlıkta. Yalnız Ronaldo'lu olan çok daha güzel bence. kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle,tabi biz bayan olduğumuz için öyle düşünüyoruz..Ama vücudu çok harika çıkmış akannehir Hizmetçinin yerinde olsam aynısını yapardım,hatta yanlışlıkla çarpardım orasına burasına aklinialirimsmile

Megan da popo da, göğüs de olmamasına karşın seksi geliyor bana ama bu reklam filmi hiç olmamış.
Üstelik burda benim gördüğüm o zapzayıf halinden bile zayıf.
Bence daha dolgun vücutlu biri olmalıydı. Hiç çekici gelmedi bana. Sadece yüzü güzel bazı dakikalarda.
Adamı da aval aval baktırmışlar. Kupkuru kadının neyine baktırıyorlar öyle.

Duzeni dusunmek banamı kaldı,kimsenin umrunda degilken.Aynen bende ne begenırsem koyacagım :) stres yok,umursamak yok :)

Doğru bir karar. vereliniortak
Millet ona buna aynı fotoyu koymayın deyip de hep aynılarını koyuyor mesela.
Herkes kafasına göre takılsın bence de.

Milleti bilmem,ben bir kez dedim.Duygu somurusune döndü olay,ben kafama gore takılıyorum,kalite aramıyorum artık.

Sırf bu kadın yüzünden koyu saçtan vazgeçemiyorummmbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…