Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Bencede fena olmamış kızlar .Şarışınken bronzer takıtan bir hatun süt gibi hatun oluvermiş .
Megan'a benzemek için biraz kasmış gibi akannehir

Saçını siyaha boyatıp, beyaz pudra süren herkesi de Megan'a benzetirlerse artık...
sempatiksalakcinni

Gamze Özçelik'in surat yapısı, yüz hatları çok çok farklı.
Böyle yapıp havalara çıkarmasınlar kızcağızı. sempatiksalakcinni
Tabi o da buna inanacak kadar aptal değildir herhalde. sempatiksalakcinni

angelina Jolie adı da geçmiş yazıda. Yuhhh diyorum sadece.
Gerçekten komik.
Tabi Gamze Özçelik de gerçekten güzel bir insan.
Türk milletindeki bu benzetme olayı abartılıyor artık.
Tek başına algılasınlar artık birini de yau.. sempatiksalakcinni

ay ben hic begenmedim gamzenin yeni imajini cok sert durmus hatlari. bence sarisinken guzel bi kiz ama koyu renk sac bence bariz cirkin ve cok buyuk gostermis. bence her surata her renk sac gitmior kimisi sari saci kimisi koyu saci iyi tasior bazilari da ikisini de iyi tasior ama az kisidir boole olan. gamze bence siyahi hemen deistirmeli ay yazik uzuldum ben bari tatli yumusak bi kumral yapsaymis :S sac da yeni boyanmis sanirim cok oturmamis gibi duruor boya. gozleri iice kucuk gorunmus tum kemikleri cikmis ortaya ( ust dudagi hos gorunmuor ay cok sert gorunuor tipi :O bana mi bi tek boole gelior ben hic begenmedim ((

hahah ay yerden yere vurmus gibi hissettim ay guzel kiz ama nie boole bi anda siyah yapti kahve yapsaymis. soka girdim sanirim bi anda cok deisik gorunce begenmedim. umarim deistirir kumrala siyahtan donus de cok zordur. siyah sac severim ama yakismasi lazim tabi megan da harika oluor.
bana da fikir oldu koyultsam mi diyip duruorm korktum resmen :))

tuh ya bu demek oluor mu ki uzun yillaar yaptirinca dudak tepki vermeye baslicak? megan surekli yaptirdigindan daha once mi basladi tepki vermeye yoksa acaba sadece oolesine bi sislik mi? ama son fotolarinda bikac tane bu tarz seyler vardi dimi??? kafamçokkarıştı

ay nese bu kizcagiz ne kdr cekiniosa gundelik halinin cekilmesinden bir o kdr da yakalanior sanirim. surekli bi gizleme modunda yuzunu ya da cekinmior isine de geliordur gundem şakkıdı

bence dolgunun ustunden cok gecmemıs bambamcım ve umarım o enjeksyon delıgı falandır,ondan şişmiştir umarım.

Yoksa kitlemsi bir yaratık ise vay aman vay haline :) Gelecegin Lisa Rinnası gelıyor mu yoksa :))

bence dolgunun ustunden cok gecmemıs bambamcım ve umarım o enjeksyon delıgı falandır,ondan şişmiştir umarım.

Yoksa kitlemsi bir yaratık ise vay aman vay haline :) Gelecegin Lisa Rinnası gelıyor mu yoksa :))

ay evt iisalla ama bisi dicem dudaklari oole o kdr dolgun deil sanki dier fotolarda o geceye ait :S sence? yani yeni mi dolgusu acaba. umarim ooledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…