Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadını çok güzel buluyorum, ama aklıma hep mary-kate ve ashley olsen'in filminde figüran gibi bir şeyi oynadığı hali geliyor. 2001 yılında.. ne kadar ezik büzük bir şeydi.. hiç aklıma gelmezdi ismi bilindik biri olacağı..
Eki Görüntüle 582033
Eki Görüntüle 582032
her yeri yapay kadının neresi beğeniliyor anlamıyorum .burun,göğüs,dudak .her şeyini yaptırmış .yüzü çok basit .gözleri ve saçları güzel okadar .boyu kısa .bizim ülkemizde abartılıyor yoksa amerikada bunun tipinde hatta çok çok güzel kadınlar var sokakta .angelina jolie özentisi .ama yanından bile geçemez .
Amerika'da bunun tipinde bir sürü kadın olsa Megan Fox diye biri ne diye tek olsun dünyada. :))
Bizim ülkemizde değil ki sadece abartma olayı, dünyada büyük üne sahip olmuş bir isimdir kendisi.
Transformation filmi ile özellikle erkekler hayran oldu.
Ki estetik öncesi de dizilerde rol alıyordu. Ya da tek bir dizide rol almıştı, tam hatırlayamadım şimdi. O zamanda da çok beğenilirdi.
Yani her zaman yükselen bir yıldız oldu.
Beğenilere kimsenin lafı yok da somut şeyler konusunda yanlış bilgiler vermeyelim.
Amerika'da bunun tipinde bir sürü kadın olsa Megan Fox diye biri ne diye tek olsun dünyada. :))
Bizim ülkemizde değil ki sadece abartma olayı, dünyada büyük üne sahip olmuş bir isimdir kendisi.
Transformation filmi ile özellikle erkekler hayran oldu.
Ki estetik öncesi de dizilerde rol alıyordu. Ya da tek bir dizide rol almıştı, tam hatırlayamadım şimdi. O zamanda da çok beğenilirdi.
Yani her zaman yükselen bir yıldız oldu.
Beğenilere kimsenin lafı yok da somut şeyler konusunda yanlış bilgiler vermeyelim.
ayrıcada boyu kısa .ortalama boyu var .beğenmiyorum zorundada değilim .bu çıkışı anlamadım ama neyse .buraya herkes kendi fikrini yazmıyor muydu?
"Beğenmek zorundasın" demiyor ki zaten...
pardonda beğenmek zorunda mıyım ?ben kendi yorumumu yaptım .ben beğenmiyorum çok estetikli buluyorum .şaka gibi megan fox olsan bu kadar takmazsın yorumuma .dünyaca ünlü olmasının nedeni her yerde çıplak poz vermesi zaten .bir sürü aynı tipte kadın ever evet avrupada amerikada sözümün arkasındayım .hem beğenmek zorundada değilim .yoruma yorum yapmayın lütfen .uzamasın .