• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Bunu sevdim. :31:

tumblr_mfbqmvYUrH1qirz6mo1_500.jpg

Senin zevkin beni alakadar etmez zaten. Umrumda değil. :))
Yazdıklarımın tek kelimesini de anlamamışsın.
Baybay. :D

bi kere uslubun çok kaba kusura bakma arkadaşım .sen diyorsun sürekli bende sen demek zorunda kaldım .beni tanımaz etmezsin burası bir forum olabilir ama tanımadığımız kişilere siz demek daha uygun olur ben bunu yapıyorum forumda sen dersen se sen demek zorunda kalırıım bende .ayrıca umrumda değil diyorsun bir sürü cevap yazmışsın .filmde oynaması güzel olduğu anlamına gelmez herkes filmlerde oynayabilir ayrıca hangi festivalde ödül aldı bu kadın benim haberim yok .ortalarda dil çıkarıp vücut segileyen bir tip bana göre .film konusna hiç girme bence çünkü kendisi oyuncu bile değil ne olduğuda belli değil .türkiyede hülya avşar neyse o yani hatta hülya avşar bile daha iyi oyuncu .sanada by by .

Son düzenleme:
Bir arkadaş demiş ya herkes Megan Fox benzeri gibi diye...

Ya yüz olarak tip olarak çok benzeri var tabi, çok daha güzelleri de var, buna kimse bir şey demiyor da..
Bence inanılmaz seksi bir kadın, çekici. Oynadığı filmlerde oturuşuyla bile farklı. ki bunun açık saçık giyinmekle alakası yok bana göre, seksilik davranışla ve yapıyla ilgilidir.
O nedenle bence Megan Fox gibi az kişi var hem güzel hem de bu derece seksi olan.

Zaten bu şekilde ünü aştı başını gitti, erkeklerde güzelliğinden çok, o farklı seksiliğine bayılıyordur diye düşünüyorum.

bu kadının fotoğraflarına bakınca saçlarımı koyultasım geliyorrr:16::46:
ne kadar cok yakısıyo bu renk saç bu kadına:nazar:
sarı saçlı hali bi okadar kötü:50:

Ya bu kadın hangi marka boyayı kullanıyor ki .
Geçen haftalarda boyadım saçımı gayet güzeldi :50: şu an ise baya aktı .Sinir oluyorum bu duruma .

:31::31::31::31:
megan_fox_1920_1200_oct022009.jpg

Son düzenleme:
Back