• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Canım bu fotolarda çok küçük, baksana taş çatlasa 14-15 yaşlarında ama kirpikleri gayet gür, bence bu kadının estetikleri çok abartılıyor dudağı dışında öyle göze batan bir şey göremiyorum belki botoks olabilir ama yanaklarda dolgu, sanmam.

Canım bence bariz fark var .

cheek%2Baugmentation.jpg

MeganFoxBeforeAfter.jpg

Cildini bile törpülettirdi :) daha ne olsun artık .
Yanaklarında dolgu yoksa ,ben de Maritsa değilim .

Tabii kadında malzeme vardı ,ondan bu kadar güzel görünüyor .:31:

Son düzenleme:
Canım bence bariz fark var .

cheek%2Baugmentation.jpg

MeganFoxBeforeAfter.jpg

Cildini bile törpülettirdi :) daha ne olsun artık .
Yanaklarında dolgu yoksa ,ben de Maritsa değilim .

Tabii kadında malzeme vardı ,ondan bu kadar güzel görünüyor .:31:

İnternette estetikli/ estetiksiz bütün ünlülerin bu tarz fotoları var, zamanla ve kilo alıp, vermeyle yüz şekli değişebiliyor çoğu kadında. bunu ünlü bir estetik uzmanı da söylemişti.

Öncelikle Megan Fox’un makyajlı güzel olduğu söylendi ancak Türkiye’ye geldiğinde göz gördü ki sıfır makyaj da fark edilecek bir kadın o… Estetik harikası olduğu konusunda ahkam kesenlerse hiç ‘Before & After’ fotoğraflarını Google’da aramaya tenezzül etmemiş olacak ki yaftayı yapıştırdı. Fox, birkaç küçük değişiklik yapmış yüzünde. Dudaklarını dolgunlaştırmış, kaşlarını kalınlaştırmış. Deniz Akkaya’nın milattan önce ve sonraki hali gibi değil yani… Malzeme bir tutam işlenmiş, hepsi bu… Evet sıcak bir kadın olmadığı her halinden belli.
alıntı:Megan Fox hakkında yararlı bilgiler… « popüler mevzular

bu da lise sona giderken ki fotosu, yanakları dolgunmuş:
5GFHO.jpg

Biz çirkin demiyoruz ki kadına zaten.Küçük ya da büyük değişliklik yapmış işte kendinde.

Bana göre cildi törpületme başarlı başına büyük bir operasyon :/ Dudak dolgusu fln ne ki onun yanında.

Neyse mesaim bitti ,sonra konuşuruz canım .:1:

Biz çirkin demiyoruz ki kadına zaten.Küçük ya da büyük değişliklik yapmış işte kendinde.

Bana göre cildi törpületme başarlı başına büyük bir operasyon :/ Dudak dolgusu fln ne ki onun yanında.

Neyse mesaim bitti ,sonra konuşuruz canım .:1:

Çirkin diyorsunuz demedim ki! sadece abartılıyor estetik müdaheleleri dedim, cildi törpületme de bozuk cilt yapısı için iyi bir seçenek pek estetik kısmına girmiyor gibi:) aman bunun için seni mi kırıcam maritsacım, bize ne elin Megan'ından Fox'undan:) sen öyle diyorsan öyle olsun:)

Acer Aspire S7 Ultrabook Reklamı

[video=youtube;4IzO_DzGpH0]http://www.youtube.com/watch?v=4IzO_DzGpH0&feature=player_embedded[/video]

megan-fox-acer-2.jpg

Megan-Fox-Acer-commercial-11-03-12.jpg

megan_fox_acer-600x337.jpg

acer4.jpg

acer6.jpg

Çirkin diyorsunuz demedim ki! sadece abartılıyor estetik müdaheleleri dedim, cildi törpületme de bozuk cilt yapısı için iyi bir seçenek pek estetik kısmına girmiyor gibi:) aman bunun için seni mi kırıcam maritsacım, bize ne elin Megan'ından Fox'undan:) sen öyle diyorsan öyle olsun:)

Ben de seni mi kırcam güzelim :) sen ne diyorsan öyledir .:16:

Ya canım cilt traşlama ,inan burun estetiğinden bile fazla riskli birşey.Eğer korkulacak birşey olmasaydı ,İzel yaptıtırdı zamanında.
Bu kızın botoks ya da cildini taraşlanmasına gerek yoktu bence. Beden algı bozukluğundan dolayı yaptıyor bunları, eminim :50:

Son düzenleme:
boardturkcommeganfox3.jpg

çok güzelmiş standardın çok üzerindeymiş.kendini berbat etmiş hele ki yeni dudak dolgusu yaptırdığı günlerde ve yüzüne bişeyler yaptırdığı o ilk günlerde felaket gözüküyor.:19:kendini kötü bir hale getirmiş resmen.

göz ve kaş yapısını çok beğeniyorum ben

Back