• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

benden bir yas kucuk ama mılyon kez estetik ameliyatı olmus ,makyaj guzelli sevememedim bu kadını ...bu kadarda olmaz dedirtecek kadar ozentinin önde gideni

aynen katılıyorum aksıne ıtıcı gelıo bana o kaşlar o dudaklar mımık yok kadında şişmiş balık gıbı aynı .

ayrıca nesi sexi anlamaıorum bende göğüslerimi açıp gezsem heryerde daha çekcı olurum bu kadından emınım ahahahah :1::1:

Küçük şımarık kız çocukları gibi konuştuğunda. :D

[video=youtube;BEMqn-G9xMk]http://www.youtube.com/watch?v=BEMqn-G9xMk&feature=related[/video]

Megan iyice şişmiş..

megan-fox-doctors-appointment-with-brian-austin-green-02.jpg

megan-fox-doctors-appointment-with-brian-austin-green-06.jpg

megan-fox-doctors-appointment-with-brian-austin-green-04.jpg

megan-fox-doctors-appointment-with-brian-austin-green-12.jpg

megan-fox-doctors-appointment-with-brian-austin-green-08.jpg

boyu kısa bence ondan kaybediyor bide boy olsaydı süper olurdu heralde .dediğim gibi kısa olduğu için beğenmiyorum .yüzü çok estetik geçirmiş kaşları estetik kaldırma var udaklarda var yanaklarda var göğüsler estetik yani harika bir iş çıkarmışlar .estetikli olduğu için güzel denmesi bilmiyorum gerçekten güzel olan diğer ünlülere haksızlık

bu hatun'un bir ara estetiksiz bir fotoğrafını görmüştüm nette bayıldım o haline
insan nasıl bu kadar estetikle botox la yüzünü kartlaştırır anlamıyorum..
benden 1 yaş küçük ablam gibi duruyor..
beyaza çıktığında izlemiştim o zaman.. ekranda çok güzel görünüyordu, ama estetik olduğunu bilmeseydim dibim düşerdi:32::32:

aaaahhh aaahhhhhh. Allahimmmm haksizlikk :(((( bomba gibi hatun ya

Estetikli hali de güzel estetiksiz hali de güzel lakin çok kasıyor kendini seksi olucam diye o yüzden itici gözüküyor mümkünse hamilelikten sonra yine eski haline dönüp, bir deri bir kemik kalmasın, yakışmıyor... ''Transformers'' filmindeki haliyle nasıl bir anda herkesin beğenisini kazandıysa o haliyle kariyerine devam etsin.

Estetikli hali de güzel estetiksiz hali de güzel lakin çok kasıyor kendini seksi olucam diye o yüzden itici gözüküyor mümkünse hamilelikten sonra yine eski haline dönüp, bir deri bir kemik kalmasın, yakışmıyor... ''Transformers'' filmindeki haliyle nasıl bir anda herkesin beğenisini kazandıysa o haliyle kariyerine devam etsin.

Özellikle de bakışları değil mi? Kısık göz seksi yapmaz aksine itici gösterir. :ssz::ssz:

Yanii, ben böyle düşünüyorum. :)

Dudak dolgusu ve yanak dolgusu ,gögüs , kirpik ektirme ,burun ,botox ...bunlar sadece bildiklerimiz .Yapan iyi iş çıkartmış .

Eki Görüntüle 498694
Eki Görüntüle 498698

bu hatun'un bir ara estetiksiz bir fotoğrafını görmüştüm nette bayıldım o haline
insan nasıl bu kadar estetikle botox la yüzünü kartlaştırır anlamıyorum..
benden 1 yaş küçük ablam gibi duruyor..
beyaza çıktığında izlemiştim o zaman.. ekranda çok güzel görünüyordu, ama estetik olduğunu bilmeseydim dibim düşerdi:32::32:

Bu hallerine mi hayran kalmıştın :ssz:

Bu hallerine mi hayran kalmıştın :ssz:

Canım bu fotolarda çok küçük, baksana taş çatlasa 14-15 yaşlarında ama kirpikleri gayet gür, bence bu kadının estetikleri çok abartılıyor dudağı dışında öyle göze batan bir şey göremiyorum belki botoks olabilir ama yanaklarda dolgu, sanmam.

Back