Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Ben estetik öncesi halini hiç beğenmiyorum. Çok silik geliyor bana.
Estetikle güzelleşti bu kadın. Dozunda estetik harika oldu. Abartınca kötüleşti.

Bence de yani en doğru olan o olur çünkü aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsun .

Ben de forumda senin kafa yapına sahip az insan gördüm :)neyse iyi forumlar sana.

kelimelerini seçerek konuşursan daha iyi olur!

neyi ne kadar yazdığım ne söylediğim sadece beni ilgilendirir.

ayrıca rahatsız edici bir durum olduğunda adminler karışıyor zaten duruma müdahale ediyor.o yüzden boş şeylerle kendini yorma

ayrıca olumlu şey yüz kere yazılsa da bişey olmuyor da olumsuz yazdığımız şeyler neden göze batıyor.istediğim kadar yazarım seni alakadar etmez

sen de burada herkes gibi bir üyesin.ne benim sana ne de senin bana karışmaya hakkımız yok!

bunu anlayabilme olgunluğuna erişebilmeni diliyorum..

....

Son düzenleme:

O nasıl bir konuşma sen beni tehdit mi ediyorsun ! ne demek seçerek konuşursan daha iyi olur !
Rahat ol ,bence senin şu çirkin tavrını herkes görüyordur.
Olmayan birşeyi varmış gibi gösterme çalıştığın için bende kk bir üyesi olarak yazdım ama o kadar tartışma meraklısın ki neyse. Diğer hiçbir üye burada senin gibi konuşmadı :/ ikili tartışmayı sen başlattın .

Ben de seni saygıya davet ediyorum .Seninle ikili diyoloğa da artık girmek istemiyorum !

Son düzenleme:
Estetik güzeli. Şükretsin estetik diye birşey ve yaptıracak kadar parası var. Ama bende hiç bir estetik yok ve orijinal halimle megan foxtan daha güzelim
Ayrıca boyum da 1.75 Megan kendi derdine yansın

Gozleri bukadar guzel olmasa pekte ahım şahım bi kadın değil bana gore..

Ama iste kadın 'alın bakın goz dediğiniz boyle olur' dercesine bakıyor.. Cok muthiş..

evt göz ve kaş yapısı gerçekten çok güzel

..

ama yıllar içinde kendini berbat etmeseymiş keşke..

ama beğeneni de çok.ben beğenmiyorum.

eski hallerini görünce beğendim çok hoşmuş kendi etmiş ve bulmuş..yazık olmuş ya

estetıkten once bön bön bakıyomus estetıkle bakısları acayıp sexy oldu ama nasıl yanı ne yaptrmıs olabılır yada bısı yapılmadıda kendısımı bı seklde bakmayı ogrendı

ya bu kadını seviyirorum çookta begenıyorum .. am keşke sexy olcak diye o dudaklarını açmasa kuş gibi yoksa maşalllllllllah taş taş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…