- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Bence de yani en doğru olan o olur çünkü aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsun .
Ben de forumda senin kafa yapına sahip az insan gördüm :)neyse iyi forumlar sana.
kelimelerini seçerek konuşursan daha iyi olur!
neyi ne kadar yazdığım ne söylediğim sadece beni ilgilendirir.
ayrıca rahatsız edici bir durum olduğunda adminler karışıyor zaten duruma müdahale ediyor.o yüzden boş şeylerle kendini yorma
ayrıca olumlu şey yüz kere yazılsa da bişey olmuyor da olumsuz yazdığımız şeyler neden göze batıyor.istediğim kadar yazarım seni alakadar etmez
sen de burada herkes gibi bir üyesin.ne benim sana ne de senin bana karışmaya hakkımız yok!
bunu anlayabilme olgunluğuna erişebilmeni diliyorum..
....
Estetik yaptırmadan önce çok masummuş:44: şimdilerde ise gayet seksi bir kadın oldu çıktı.
Yani 2003 senesinden mi bahsediyorsun
kendine güveni gelmiş olabilir :)
o zaman bakış,duruş bile değişiyor
86 lı mı ben onu çok daha yaşlı sanmıştım. 35 falan
ya bu kadını seviyirorum çookta begenıyorum .. am keşke sexy olcak diye o dudaklarını açmasa kuş gibi
Doğum adı Megan Denise Fox
Doğum tarihi 16 Mayıs 1986 (1986-05-16) (23 yaşında)
Doğum yeri Oak Ridge, Tennessee, ABD
Boyu 1.65 m
Megan Denise Fox, 16 Mayıs 1986 Memphis doğumlu aktris ve modeldir. Confessions of a Teenage Drama Queen adlı filmle üne kavuşmuş olan oyuncu Hope & Faith adlı tv programıyla da ününü pekiştirir.
Megan Fox, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başlar. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida’ya taşınır ve orada eğitimine devam eder. On üç yaşındayken oyunculuk ve modellik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Modellik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen’a rakip gösterilir. Onu esas ünlü yapan film Transformers olur. Bu filmle birlikte Fox’un, Angelina Jolie’ye olan benzerliği herkesin dikkatini çeker ve ünü artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?