Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadın bazen çook güzel.. bazende gülümsemeye mecali yok gibi böyle dokunsan ölücek gibi zoraki gülümsüyor:S
Bencede az biraz kilo alsa hafiften toplar güzel olur:)
vay be çok güzelmiş önceleri
Evet gayet güzel .
çok güzel_miş
eskiden çökük değilmiş zaten her zamanda çökük olmuyor tabi ki ani kilo değişimleriyle ilgili ama kendiyle bu kadar uğraşması güzelliğini olumsuz yönde etkiliyor onuda geçtim sağlığını kötü etkilediğini gösterir bu kendiyle bu kadar uğraşmak yerine bir psikologdan yardım alması gerektiğini düşünüyorum çünkü kendiyle bu denli uğraşması normal değil.
Saçları muhteşemmmmmm
Tamam eticin sana göre iğrenç ,kızın suratının pörsümesine az kalmış ,çökükmüş vb. anladık
cvp vermek istemiyorum çünkü aynı kafada o kadar çok insan var ki..
anlatsak da anlamıyorsunuz ben ne yapayım en iyisi susmak artık
Evet gayet güzel .
Kiloyla alakalı değil ,kız zaten hep çok zayıftı .
Ona bakarsan dudağı bile günden güne değişiyor .Bir gün bakıyorsun çok kalın diğer gün bakıyorsun fos diye sönmüş.
Yanaklarında da dolgu olduğu için size öyle geliyor. Dolgusu eriyince tekrardan doldur :)
Yakından .
hayır ilk çıktığı zamanlarda estetiksizken gayet iyiymiş yanakları ve dudaklarıda çok güzelmiş.
Estetik yaptırmadan önce çok masummuş:44: şimdilerde ise gayet seksi bir kadın oldu çıktı.
Yani 2003 senesinden mi bahsediyorsun
evet 2003-2008 arası gayet güzel sonra bozulmaya başlamış ilk estetiklerinden sonra yine güzelmiş o zaman daha masum olması yaşıyla alakalı bir durumdur bence ama özünde var seksi bir kadın estetik ya da giyinmeyle olucak bir şey değil güzelliği eskisi kadar parlak olmasada seksi hala.
Yalnız 2008 de estetiğe adım atmış hali.Kadının göz şekili bakışları bile değişmiş.
Neyse bence de 2008-2009 yıllarında inanılmaz güzelmiş.2010 yılında ise botox yaptırdığı için çok kötü, mimiksiz görünüyor .Botoksu bir kez yaptırdıktan sonra tekrarlamadı zaten.