Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bence çökük elmacık kemikleri özellikle çok içine göçük duruyor ben çok önem veriyorum sanırım elmacık kemiğine böylesine daralmış yüzle hoş gelmiyor gözüme.

Acımasız olmayalım o kadar .
Kadının elmacık kemiği var siz çok dolgun ,elmacık kemiği çok belirgin Ebru Gündeş gibi kişileri beğeniyorsanız bilemem

Son düzenleme:
Acımasız olmayalım o kadar .
Kadının elmacık kemiği var siz çok dolgun ,elmacık kemiği çok belirgin Ebru Gündeş gibi kişileri beğeniyorsanız bilemem

niye bu kadar sinirlendiniz ki ben meganın eski hallerine göre elmacık kemiği olmadığını görüyorum ve hoşuma gitmiyor bu benim düşüncem ve ben adriana lima ya da tuba büyüküstün gibi daha dolgun yüzlü kadınları beğeniyorum bu benim zevkim acımasızda değilim düşündüğümü ve gördüğümü söylüyorum siz beğenebilirsiniz.

Sinirlenmiyorum hem neden sinirleneyim ki :)

Bana tuhaf gelen ,yüzüne çökük demeniz .O tanımınıza uygun başka ünlüler var.
Bu kızın yüzü ne çok dolgun ,ne de çökük ikisinin ortası bence.

Son düzenleme:
evy yüzü şekilden şekile giriyor zaten ayrıca da bence de çökük.. garip yani..

hele bazı zamanlarda ruh gibi

Çöküklük böyle olur :) Bu kızın yüzü kupkuru ,elmacık kemiği namına birşey yok .

Meganın zaman zaman yaptırdığı dolgular eriyor belki sana ondan öyle gelmiş olabilir.Kızın estetiksiz,dolgusuz haline bak yüzü gayet zayıfmış.Şimdi iyi görünüyor bence.

Meganın çenesini pek beğenmiyorum nedense yuvarlak olsak çenesi daha hoş olabilirmiş.Yakında onuda yaptırır belki.

Son düzenleme:
Megan'ın yüzündeki değişim malesef kötüye doğru gitmekte. Şimdilerde yine daha iyi ama ben de artık dolgunluğunun kalmadığını ve suratının çöktüğünü düşünüyorum. Düşünüyorum da değil, öyle zaten. Çökük.

Bu da bu yıldan çökmüş hallerinden biri ... Çok kötü görünüyor.

Fotoğraftan ve iğrenç allık sürünümden kaynaklı o .

Bakın çöküklük var mı ?

[video=youtube;MrvyjhrCDzY]http://www.youtube.com/watch?v=MrvyjhrCDzY&feature=player_embedded#![/video]

Bu kadın bazen çook güzel.. bazende gülümsemeye mecali yok gibi böyle dokunsan ölücek gibi zoraki gülümsüyor:S
Bencede az biraz kilo alsa hafiften toplar güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…