- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
olsa da yesem şimdi..muhteşem görünüyor..eline emeğine sağlık canımcım.. opuyorumnanaktan..
acıbadem kurabiyesi tarifi hala beklenmekte :ecrin_bebek: eline sağlık canım
canim pirinc unu bulamadim daha buldugum an yapip eklicem insaallah
hic denemedim hic yemedim
pirinc unu giriyomus icine
sözüm söz tatlimopuyorumnanaktan
canım tarifini ben bugün denedim.fakat fincan farkındamıdır nedir çok sulu oldu muhallebi.un zaten bana başta çok az geldi fakat tarife bağlı kalayım dedim.hayal kırıklığına uğradım bide canım nasıl çekmişti resimde görünce..sulu olsada etimeklerin üstüne döküp yedim kimseye sunmadan.un miktarına di.kkat edilmesi lazım..eline sağlık canım..
Of çok lezzetli görünüyor nasıl da canım çekti -tatlicadiarzu-
Ellerine sağlık şekerim
Şaka yaptım ablacım gidip araştırmışsın düşünmen bile yeter ben sana yollarım kutu kutu merak etme sen ellerine sağlıkolumunekankayizsmile
ayyyy tavuk göğsüne bayılırım çok canım istedi
yarın bunu yapıcam
çok teşekkürler
eline sağlık tatlım
Ellerine sağlık arkadaşım gerçekten harika görünüyor.
canım tarifini ben bugün denedim.fakat fincan farkındamıdır nedir çok sulu oldu muhallebi.un zaten bana başta çok az geldi fakat tarife bağlı kalayım dedim.hayal kırıklığına uğradım bide canım nasıl çekmişti resimde görünce..sulu olsada etimeklerin üstüne döküp yedim kimseye sunmadan.un miktarına di.kkat edilmesi lazım..eline sağlık canım..
Bu tarif ben ce çok eksikk Ben Gerçi artık göz kararı yapıyorum bunu bir dene birde
İlk önce 1buçuk su bardağı şeker aynı ölçde su kaynat ılıt kasik eteimek kulanırsan bence daha lezzetli oluyor ılınınca 2 pake etimek hafif bandır kalanıda üstüne dök beklesin 2 küçük Çay barağından 1 parmak eksik un Az margarinle kokusu çıkana kadar kavuruyorum 2 çay bardağından biraz fazlada şeker Kayanamaya başlayınca atılacak 1 buçk çorba kşığı Nişaşta Suda incelt onuda kat en son vanilya etimeklerin üstüne dök en son üstüne krem şanti hafif soğcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookuduktan sonra bu kadar afiyet olsun
tskler bilgilendirmen icin
tarif eksik diil
ben olumlu sonuc aldim
ama arkadasimizda olmamasinada ayrica üzüldüm
güvendigim bir tarif olmasa zaten paylasmazdim
denedim ve begendik
ama ilk yapisimdi
ve resimdede gayet hos görünüyo