Bebek İkinci El Etiketli kız,erkek bebek kıyafetleri (LCW marka)

misscaglayan

çok şükür..
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
1.802
1.198
Özellikle lcw'nın ürünlerinden arıyorum. Değişimde sıkıntı yapmadıkları için. Kız, erkek farketmez önemli olan sıfır ve etiketli olması. Elinizde hediye gelip kullanmadığınız ürünler varsa toplu almak istiyorum. Her türlü kıyafet, aksesuar olabilir.

Bende bu takım var 6-12 ay etiketli ama lcw değil düşünürseniz 25₺ olır

Eklentiler

• IMG_4684.jpg
    IMG_4684.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 93
Etitli lcw ürünü arıyorsunuz ama zaten ürüne ihtiyaci olmayan kişi gider değiştirir burdan siz gine etiketin yarısını alamazsinz yani .:olamaz:
Direk lcw dn bakıp alsanız daha iyi olur size:KK64:
Çocukla herzaman çıkıp alamıyorum. İnternetten getirtiyorum zaten ama orda da çeşit yok. O yüzden burdan şansımı denemek istedim. Fikriniz için teşekkürler..

Kaç yaş var elinizde? Yazlık,kışlık farketmez. Hediyelik arıyorum
Merhaba . 24-36 ay yazlık elbise , 12-18 ay yazlık ikili tshirt, 6-9 ay yazlık ikili tshirt, 9-12 ay kadife pijama takımı , 6-12 ay külotlu çorap( etiketi kopmuş ama sıfır), 12-18 ay penye 3 lü pijama takımı var elimde LCW etiketli olarak. Başka marka düşünürseniz de , disney minnie mouse 3 yaş pijama takımı, f&f 12-18 ay ikili tayt takımı, mininio 18-24 ay yazlık elbise, wenice 18-24 ay yazlık etek, tweeton 6-9 ay kadife pijama takımı, Aziz bebe 0-3 ay bere tulum takım, soobe 18-24 ay body tayt takım, disney minnie mouse 12-18 ay kısa kol 2li zıbın takım , disney minnie mouse 3-6 ay patik ve alt açma seti var.

Merhaba . 24-36 ay yazlık elbise , 12-18 ay yazlık ikili tshirt, 6-9 ay yazlık ikili tshirt, 9-12 ay kadife pijama takımı , 6-12 ay külotlu çorap( etiketi kopmuş ama sıfır), 12-18 ay penye 3 lü pijama takımı var elimde LCW etiketli olarak. Başka marka düşünürseniz de , disney minnie mouse 3 yaş pijama takımı, f&f 12-18 ay ikili tayt takımı, mininio 18-24 ay yazlık elbise, wenice 18-24 ay yazlık etek, tweeton 6-9 ay kadife pijama takımı, Aziz bebe 0-3 ay bere tulum takım, soobe 18-24 ay body tayt takım, disney minnie mouse 12-18 ay kısa kol 2li zıbın takım , disney minnie mouse 3-6 ay patik ve alt açma seti var.
Fotoğraflarını da görseydim birde fiyatları nedir?

bende 9-12 ay erkek bebek jean
9-12 ay ikili zibın sweat
ikili fular şeklinde aksesuar var
lcw dışında ikili üçlü sıfır takımlar da mevcut

X