Etiketlenmek

Sana mı soracağım! Bir derdim vardı destek olunur konuşuruz diye açmışım! Hemen saldırmak ya da dalga geçmek mı gerekiyor sonra da anlayışlıyız insaniz dite gezersiniz
Kimse kimseyle dalga geçmemiş sen herşeye alınmışsın.. Allaha şükür çok anlayışlıyım ama senin gibi oraya buraya saldıran insanlardan uzak duruyorum.. bir konu açtın her yorum yapana saldırdın.. eleştiriye gelemeyenler konu açmasın bence.. ayyy neyse hiç uğraşamıcam seninle sabah sabah.

Eğlenmek mı.. insanların sıkıntılarıyla eğlenip bir de bununla gurur mu duyuyorsun fabricAllah sana dalga geçtiğin bütün dertleri yaşatarak öğretsin. Olgunlaşırsın belki.
Yalnız fabric destek olmuş sana ,ona neden beddua ediyorsun ki ? İnsanları terslemeye meyilli uyandın bu sabah herhalde ..konun da eski ,yazmayiverseydin yada anlayarak okusaydın keşke .

Yalnız fabric destek olmuş sana ,ona neden beddua ediyorsun ki ? İnsanları terslemeye meyilli uyandın bu sabah herhalde ..konun da eski ,yazmayiverseydin yada anlayarak okusaydın keşke .
Pazar eğlencesi cıktı galiba bize mesajına itafen söyledim. Gayet mutluydum ta ki bu msjları okuyana kadar. Çünkü topikleri geziyorum ve insanları aşağılamaktan onlarla dalga geçmekten haz alan insanlar var. Demek ki paylaşacak birini bulamıyoruz ya da farklı bir fikir istiyoruz ki buraya yazıyoruz. Ya hayir soyle ya sus, demis mevlana

Bu konudan eğlenecek bir duygu durumunda olduğum mu anlaşılıyor? Üstelik siz ve engellediğim kişi direkt saldırıyla konuya dahil oldunuz ve konu sahibini fevri olma diye uyarmanız biraz ironik değil mi
aslında Daughter of your father doğru söylüyor fabric seni korumuş. tanırım kendisini. öyle bir insan değil.ve artık burada değil
sen yanlış anladın sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…